Νίκος Γκάλης και Λάρι Μπερντ

Έδωσα κι εγώ την ταπεινή μου ψήφο στον Nick ως μια ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου στο μεγαλείο του... Κάθε σούτ που έφευγε από τα χέρια μου και κάθε λει απ που έκανα η μορφή του Γκάλη με ενέπνεε, μ' αυτόν μεγαλώσαμε... Ένας και μοναδικός...

Επί τη ευκαιρία, η ψήφος που δίνουμε εμείς στο ESPN φυσικά και δεν θα μετρήσει στην επίσημη ψηφοφορία! Τι το περάσατε εδώ πέρα, Dancing with the stars????? :D
 
VAGBITH είπε:
Έδωσα κι εγώ την ταπεινή μου ψήφο στον Nick ως μια ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης μου στο μεγαλείο του... Κάθε σούτ που έφευγε από τα χέρια μου και κάθε λει απ που έκανα η μορφή του Γκάλη με ενέπνεε, μ' αυτόν μεγαλώσαμε... Ένας και μοναδικός...[...]
Τι να πω - ο φίλτατος συμφορουμίτης, τα είπε όλα τρομερά εύστοχα! :)

Ήθος, μεγαλείο, υπεροχή και σεμνότητα....

Να είναι καλά για όλα όσα μας χάρισε!

(Στο 98,2 τώρα που ψήφισα! ;) )
 
Wally είπε:
Απαραδεκτα πραγματα. Ο Γκαλης ειναι ο μεγαλυτερος Ευρωπαιος μπασκετμπολιστας της γενιας του. Σεμνος και αποτελεσματικος. Προτυπο!Σε μια χωρα που καταρρεει ηθικα η οποια μομφη στο Γκαλη ειναι εγκλημα και πρεπει να αντιμετωπιζεται απαξιωτικα.

Ψηφιστε Γκαλη
Είδες τι παθαίνεις αν διαβάζεις μόνο τον τίτλο και όχι το άρθρο; :p Προφανώς και ήταν ειρωνικός ο τίτλος για να καυτηριάσει το γεγονός ότι στην Ελλάδα δεν έχει τιμηθεί όσο θα έπρεπε και όσο έχει τιμηθεί στο εξωτερικό... ;)

//Τα σχόλια από κάτω στην ψηφοφορία είναι όλα τα λεφτά... Η Κάθοδος των Μυρίων στην κυριολεξία... :D
 
ειμαι τυχερος που τον ειδα απο κοντα σε αγωνα αρη-παοκ για τους τελικους του ελληνικου πρωταθληματος.Οτι και να πουμε γιαυτον τον ανθρωπο ειναι λιγο.Αυτος και ο Γιαννακης(μην ξεχναμε τον δρακο)και κατι τελευταιο...γιουγκοπλαστικα-αρης!!αυτο ειναι το απολυτο παιχνιδι που εχω δει(οκ και το αρης τρεισερ φυσικα)
 
herco είπε:
Ε οκ, ειρωνικα το λεει, για να τονισει τα χαλια μας στο συγκεκριμενο θεμα.
Τωρα για τη ψηφοφορια την ιδια, δυσκολα βγαινει ο Γκαλης - ειναι μεσα φετος οι Ντιβατς και Μαρτσουλιονις (αγαπημενα παιδια και οι 2 του ΝΒΑ) - τεσπα, με μια ελπιδα ζουμε ετσι και αλλιως.

** Παντως αυτη την ωρα που μιλαμε προηγειται με 96% !!!
Αυτό δε λέει τίποτα. Για να μπεί στο Hall of Fame θα πρέπει να πάρει 7 από τις 9 ψήφους της επιτροπής. Μάλλον ο Ντίβατς ή ο Όσκαρ Σμιντ θα κερδίσει.
 
sephirothson είπε:
ειμαι τυχερος που τον ειδα απο κοντα σε αγωνα αρη-παοκ
Αχ, ο μεγάλος μου καημός... :cry:

sephirothson είπε:
και κατι τελευταιο...γιουγκοπλαστικα-αρης!!αυτο ειναι το απολυτο παιχνιδι που εχω δει
Συμφωνώ 100%!!!!! Μέσα στο Σπλιτ νίκη, με σαραντάρα του Nick... Υπάρχει κάτι καλύτερο;;; Το θυμάμαι σαν τώρα...

Επίσης θα προσθέσω και Μπαρτσελόνα-Άρης (ίσως η μοναδική φορά που νικήσαμε στο Παλάου)...
 
Ειδησεις και νεα για τον Νικο Γκαλη

απο το Μικυ Μαους! :)

attachment.php


attachment.php


attachment.php


attachment.php
 
Φοβερό βίντεο. Θα έπρεπε να ήταν έμπνευση για μπασκετικό βιντεοπαιχνίδι Galis Vs Bird αντί Jordan Vs Bird. 2 από τα μεγαλύτερα αστέρια του μπάσκετ αντίπαλοι. :thumbup:
 
Δε λέω, τεράστιος παίκτης ο Νίκος Γκάλης , αλλά ο Bird ήταν απλά σε διαστημικό επίπεδο....
 
Τι την έκανε την μπάλα ο θεός.............ο μοναδικός Έλληνας σούπερ στάρ!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: . Έγινα αρειανός τότε μόνο για χάρη του......................................
 
Πίσω
Μπλουζα