Ναταλί, η μικρή αεροσυνοδός (μόνο για μεγάλους!)

Perseas

Retro Member
Joined
24 Ιαν 2008
Μηνύματα
123
Αντιδράσεις
29
Ποιο καλό παιδάκι είχε πάρει αυτό το κόμικ; ή το είχε ξεφυλλίσει στα κρυφά ;) Δε λέω ακόμα τίποτα, περιμένω σχόλια από εσάς που χαμογελάτε πονηρά.

Για τους υπόλοιπους θα πω ότι επρόκειτο για παραλλαγή του γνωστού κόμικ Νατασσα (ή Αεροσυνοδός Νατάσσα / Natacha, hοtesse de l'air ). Κυκλοφόρησε ένα μονο τεύχος κι έκαιγε!!!
 
εχω διαβασει σε αφιερωμα για το περιοδικο που λες,οντως πρεπει να ηταν καυτο!

απο το νατασσα παλι ειχα παρει μικρος ενα τευχος απο ενα σουπερμαρκετ!
 
Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση (εκτός από το ότι μέσα στο κόμικ γινόταν το έλα να δεις!) ήταν ότι κάποιος ελληνικός εκδοτικός οίκος αποφάσισε να το μεταφράσει και να το τυπώσει, τη στιγμή που η ελληνική αγορά (για να μη σας πω κοινωνία) κάθε άλλο παρά έτοιμη ήταν για κάτι τέτοιο. Το είχα πετύχει σε πρακτορείο εφημερίδων το '88, πρέπει να ήταν 1-2 ετών. Πολύ τολμηρή επιχειρηματική κίνηση για την εποχή - δεδομένου ότι ήταν ένα τεύχος μόνο. Δυστυχώς δεν το αγόρασα (φοβόμουνα τη μάνα μου!) το είχα σχεδόν διαβάσει επί τόπου, κι αρκετά χρόνια μετά το πήρα στη γαλλική του έκδοση από το ebay.

Αν κάποιος γνωρίζει ποιος το εξέδωσε τότε, θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω.
 
Ακόμη ένα κολασμένο περιοδικό!!!! :D Το είχα διαβάσει!!!!!!!!!!!!!!!:animeek: :D
 
το αγνοώ παντελώς! παίζει να δούμε κάποιο scan 1-2 σελίδες?
 
Το θυμήθηκα χθες με έναν φίλο και όπως μου συμβαίνει συνήθως σ' αυτές τις περιπτώσεις, αναρωτήθηκα αν υπήρχε αντίστοιχο θέμα στο GRM... σιγά που δεν θα υπήρχε! :D

Ο original τίτλος ήταν Nathalie la petite hôtesse. Επισυνάπτω μια (σεμνή) σελίδα:

picture.php
 
Άλλο ένα πανάξιο μέλος της σειράς...."Εκδοτικά αριστουργήματα"! :D :D
 
Πίσω
Μπλουζα