Νεα εκδοση MegaDrive 2009! [Blaze]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.797
Αντιδράσεις
4.289
Καπου το ειχαμε ξανασυζητησει μαλλον,αλλα βλεπω οτι πλεον θα ειναι διαθεσιμο απο 24 Απριλη απο το Play στα £37.99

8922102x.jpg


Play.com

Description The Blaze Sega Mega Drive two player console is the ultimate home retro games console, bringing back the glory days of the Sega Mega Drive!

This stylish 2-player console features 15 Sega-licenced games built-in, including Sonic And Knuckles, Alex Kidd, Golden Axe and many more! As well as these built in games, you can use original Mega Drive and Genesis cartridges from all regions!

Easy to set up straight out of the box, the Sega Mega Drive Twin Player Console really is the perfect home retro console.

Games included:Alex Kid, Alien Storm, Altered Beast, Arrow Flash, Bonanza Bros., Columns, Crack Down, Decap Attack, E Swat, Fatal Labyrinth, Flicky, Gain Ground, Golden Axe, Shadow Dancer, Sonic And Knuckles
Το πακετο ειναι οτι το Play δεν στελνει στιην Ελλαδα και σε λιγες αkομα τριτοκοσμικες χωρες,ηλεκτρονικες συσκευες...

EDIT:Εντοπισα την επισημη Hopepage της Blaze

EDIT2:Τιμη ξεφτιλα στο PlayAsia
 
Εντάξει το play.com δεν το στέλνει στην Ελλάδα αλλά υπάρχει το σάιτ της κατασκευάστριας εταιρείας για να το παραγγείλεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! από ότι διάβασα μέσα δεν έχει τη κανονικη motherboard του megadrive αλλά βασίζεται στη τεχνολογία "NES-ON-A-CHIP" με αποτέλεσμα να παρουσιάζει προβλήματα σε αρκετά παιχνίδια.
 
έχουμε παραπάνω πληροφορίες; κανα review; τι video-out έχει;
 
Πληροφορίες έχει στο σάιτ της εταιρείας και στην ενότητα του megadrive στη wikipedia,επίσης μπορείς να βρεις μέσω search του google.
 
μάλιστα, το google δεν το ήξερα...

με αυτή τη λογική δεν έπρεπε καν να γράψεις το 2ο post στο θέμα, θα τα βρίσκαμε όλα στην πορεία... λογικά στο εταιρικό site θα μας έχουν και φώτο από το εσωτερικό, θα μας αναλύουν και την τεχνολογία που χρησιμοποίησαν και φυσικότατα θα έχει με μεγάλα κόκκινα γράμματα τις ασυμβατότητες που λες ότι έχει. σε ευχαριστώ για τον κόπο σου
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
από ότι διάβασα μέσα δεν έχει τη κανονικη motherboard του megadrive αλλά βασίζεται στη τεχνολογία "NES-ON-A-CHIP" με αποτέλεσμα να παρουσιάζει προβλήματα σε αρκετά παιχνίδια.
Μια υλοποίηση VHDL ίσως. Πάντως εάν αναβαθμίζεται ο πυρήνας, σιγά σιγά τα προβλήματα θα λυθούν. Πάντως το site της εταιρείας δεν δουλεύει καλά.
 
Από ειρωνεία βλέπω, πάμε μια χαρά.

Krem ευχαριστώ για τη προσπάθεια να δώσεις παραπάνω πληροφορίες.
 
Ρε κουβεντα δεν λενε τα παλικαρια για το τροπο και το περιεχομενο της κατασκευης του. :(

Βρε μπας και φωναξαν το μαγο που βγαζει τα connx απο την τηλεοραση, και αρχισε να τους <<τραβαει>> απο το καπελο mega drive.? :D

Τεσπα, στην παρακατω συνδεση μπορει καποιος να αγορασει απευθειας, αρκει πρωτα να γραφτει στο site.(Με τους μαγους! :p )

http://www.blazeeurope.com/index.php?act=viewProd&productId=68

@ later time

Στο παρακατω site εχει και τις υπολοιπες πληροφοριες και φωτο σχετικα με το τι εχει το πακετο.

http://www.firebox.com/product/2331/Sega-Mega-Drive-Twin-Player-Console

Τι μας αρεσε. :) Μα βεβαιως βεβαιως, το multi region διακοπτακι.

Τι δεν μας αρεσε. :( Το COMPOSITE VIDEO και MONAURAL AUDIO OUT, εν ετη 2009 ρεεεεεεεεεεεε!

Τεσπα, πιστευω να εχει περιθωρια hack, και να μην ειναι οι γνωστες κατασκευες all in one chip, με το γνωστο ολοκληρωμενο κουτσουλια, που δεν αφηνει περιθωρια για τιποτα.

Αυτα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μα έλα τώρα σιγά επειδή θα έχει μονοφωνικό ήχο σιγάα :)
 
statusgr είπε:
Μα έλα τώρα σιγά επειδή θα έχει μονοφωνικό ήχο σιγά :)
Οχι οχι, δεν το καταδικασα, απλα μια αποψη λεω ο ανθρωπος. #)

Αλλωστε πως να καταδικασεις την οποιαδηποτε retro προσπαθεια. :)
 
Το πηρε φιλος, μου ειπε πως εχει τραγικη ασυμβατοτητα με πολυ παιχνιδια. Αν και η εταιρια περιγραφει τα παιχνιδια που παιζουν ως του οτι "φορτωνουν", παρα πολλα εχουνε αλοιωση στον ηχο, προβλημα στα sprites και αλλα πολλα.

Δεν θα ελεγα οτι ειναι το μηχανημα καλη αγορα πλυν για συλλεκτικους λογους, ειδικα απο την στιγμη που μπορει να αγορασει καποιος mega drive για ενα κομματι ψωμι.
 
Getta Robo είπε:
Δεν θα ελεγα οτι ειναι το μηχανημα καλη αγορα πλυν για συλλεκτικους λογους, ειδικα απο την στιγμη που μπορει να αγορασει καποιος mega drive για ενα κομματι ψωμι.
Κάποια από αυτά όμως έχουνε 20 περίπου χρονάκια στην πλάτη τους.

Το θέμα είναι να μπορούσαμε να αποκτήσουμε brand new mega drive hardware, για ευνόητους λόγους.
 
Αν βρεις καποια επαφη σε Βραζιλια - Αργεντινη, μπορεις να βρεις πολυ ευκολα καινουργιο mega drive με cartrdge υποδοχη.. Σε αλμυρες τιμες δυστηχως.

Παντως για την αξιοπιστια του mega drive δεν εχω ακουσει παρα μονο πολυ μικρα προβληματα.. Οι τοτε κονσολες της sega ηταν σκυλια σε αποδοση πραγματικα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο, μικρή κονσόλα, μονοφωνικός καλούτσικος ήχος, το κουμπί 'μενού' από τα ορίτζιναλ χειριστήρια σε βγάζει στο μενού επιλογής παιχνιδιών (=quit δηλαδή), δεν του έτρεξαν τα phantasy star 4 jap, la legende de thor, το Sonic δεν ήταν αρκετά γρήγορο αλλά μάλλον φταίνε τα 50Ηz.

Αυτά :)
 
Ωραιος Storm!

Kαλα ρε παιδια ο θεος πηγε και το εκανε review σε widescreen TV????

Oι τωρινοι developers λαμβανουν υποψιν και το lag των τηλεορασεων. Τοτε δεν υπηρχε τετοιο πραγμα.

Και για να αντιληφθουμε ολοι για ποσο lag μιλαμε (μην παιρνετε τοις μετρητοις αυτα τα ms που γραφουν οι εταιρειες) αρκει ενα απλο test (απο Beyond3d):

efgn6a.jpg


4txbhc.jpg


2yydow6.jpg


Τα παραπανω TV sets ειχαν 5ms συμφωνα με το manual αλλα παρατηρουμε 30ms!
 
Nομιζω οτι το πηρε το ματι μου στο Media-Markt στην εξωφρενικη τιμη των 49.99
 
Wally είπε:
Nομιζω οτι το πηρε το ματι μου στο Media-Markt στην εξωφρενικη τιμη των 49.99
Ω ναι, και κάποιος ένιωσε μια ξαφνική έκρηξη ρετρο-αδρεναλίνης μόλις τα αντίκρισε πήρε τόσο την επιτραπέζια όσο και την φορητή κονσόλα πληρώνοντας το ακριβό αντίτιμο των 98 ευρώ. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας οι συγκεκριμένες κονσόλες, η φορητή κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει καν (εκτός του όμορφου κουτιού), η επιτραπέζια λόγω του cartridge slot και των 2 6-κουμπων χειριστηρίων έχει λόγο ύπαρξης αν και στο κρίσιμο τεστ απέτυχε. Δεν φαίνεται να παίζει με το Myth cart, παρόλο που το φορτώνει, δεν αποκρίνεται το pad και μετά από λίγο η οθόνη αρχίζει να τρεμοπαίζει.

Ας μοιραστώ και μερικές φωτό και πάω να κλάψω τα ευρουλάκια (τουλάχιστον τα μισά δεν έπρεπε να τα δώσω)









Υ.Γ. η επιτραπέζια κονσόλα πάντως είναι εκπληκτικά μικρή!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χμμμμ σε ποιο Praktiker τα βρήκατε; Με βλέπω Δευτέρα να κατηφορίζω...

@elefas: γιατί τα κλαις; Για το ένα που δεν έπαιζε ή έχει κι άλλα θέματα;
 
Εγω παντως συμφωνω απολυτα με τον getta robo.Χιλιεσ φορες να παρει καποιος ενα original megadrine και ας εχει και 20 χρονια στην πλατη του παρα να παρει αυτη την μουφα και στο τελος να κλαιει τα λεφτα του.
 
Πίσω
Μπλουζα