Νεα εκδοτικη προσπαθεια του Γκρελλονι

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.794
Αντιδράσεις
4.281
Επεσε στα χερια μου μια νεα free-press εφημεριδα με το ονομα TechLife της οποιας εκδοτης-αρχισυντακτης ειναι ο γνωστος απο User/Pixel Ουμπερτο Γκρελλονι. Μαλιστα στους συντελεστες βλεπω και τον αδερφο του Ρενατο.

Τζαμπα ειναι, καθε μηνα βγαινει, πολλα game-reviews βλεπω οτι περιεχει...καλη φαση!
 
Υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που να εκτιμα κατι απο τον Γκρελλονι;
 
Που μπορουμε να την βρουμε?
 
Εμενα προσωπικα δε μου εκανε κατι παντως :D
 
Προσωπικα; Ουτε εμενα. Απλα φροντισε καλα να θαψει sega/nintendo με την πρωην κιτρινοφυλλαδα games, αφου θεοποιουσε την sony και τα playstation. Στοιχημα πως ο ιδιος ο Kutaragi,λιγοτερο φαν του playstation ειναι.
 
Κατ αρχην ειναι τζαμπε ολε.

Κατα δευτερο, δεν ξερω για το Games αλλα το User καλα το πηγαινε. Στο Pixel σκονταψε αλλα δεν ξερουμε τι μπορει να παιχτηκε.

Btw υπαρχει καποιο εντυπο του παγκοσμιου ειδικου τυπου που δεν βοηθησε τα Playstation??
 
Wally είπε:
Btw υπαρχει καποιο εντυπο του παγκοσμιου ειδικου τυπου που δεν βοηθησε τα Playstation??
oxm_cover_site.jpg
 
Οταν η "βοηθεια" ειναι κατι παραπανω απο απλη καλη θεληση και στηριξη, οπως πχ ελαστικοτερη βαθμολογια, και περναει στο βαθμο του χλευασμου,της παραπληροφορησης, και της προκαταληψης, τοτε μονο ασχημα μπορω να σκεφτομαι. Ειδικα οταν υπαρχουν πολλα παιδια-ρομποτ (με την κακη εννοια!) που μεγαλωσαν με την κιτρινοφυλλαδα και το προσωπο του (και οχι μονο δυστηχως..) με την εικονα του Θεου-Ηλιου.

Για την ιστορια, τον ξερω απο τα pixel και το κιτρινοφυλλαδικο games. Στην pixel εποχη στην καλυτερη περιπτωση ηταν μετριοτατος. Αχρωμος και επαναλαμβανομενος, σε μια εποχη οπου ηδη υπηρξαν πολλοι ανθρωποι οπου εκαναν πολυ καλυτερη δουλεια απο αυτον. Τα περισσοτερα κειμενα του, μοιαζαν περισσοτερο σαν αναγνωση του διαφημιστικου του παιχνιδιου, παρα σαν παρουσιαση.

Για το games.. Που να το πιασω και που να το αφησω; Παραπληροφορηση; Ευθυς δυσφορια σε sega/nintendo; Αηδιαστικη προκαταληψη υπερ της sony; Τετοια πραγματα μονο χειροτερο κανουν το χωρο και την κοινωνια των παιχνιδαδων.

Περι User δυστηχως εχω διαβασει πολυ λιγοτερα τευχη απο οτι θα ηθελα και δεν μπορω να φερω γνωμη. Για τις επομενες προσπαθειες του παντως, εχω χειριστη αποψη και εικονα.

Ωστοσο επειδη ειναι καλο να βλεπουμε θετικα μια αλλαγη σε καποιον, ελπιζω να ακολουθει τον παλιο καλο δρομο του user, κατι που δεν εχω δει και δεν γνωριζω. Αν ακολουθει ομως τα γνωστα μονοπατια τυπου games, ευχομαι να εχει πλυν τους γνωστους τροπους, και την καταληξη του :)
 
DINO είπε:
Trivia: Βρείτε πόσες φορές είναι γραμμένη η λέξη XBOX στο εξώφυλλο και κερδίστε ένα Playstation 3! :D
5 φορές. Πες μου τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβω το PS3 :p
 
[EDITED] Aγαπητε καταλαβαινεις οτι αυτα δεν μπορουν να δημοσιοποιουν διοτι εμπεριεχουν προσωπικους χαρακτηρισμους και αντικεινται στους κανονισμους του φορουμ. Σορρυ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα