Νεκρό Gameboy

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Ajax87
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
johnny19818 είπε:
Μήπως η καλωδιοταινία μας έχει αποχαιρετίσει από καιρό;
Μα δεν αναβει ουτε το λαμπακι , αρα δεν μπορει να φταιει η καλωδιοταινια

angel_grig είπε:
Γιαννη αν θες μου το δινεις και του ριχνω μια ματια (αφιλοκερδως εννοειται..)
Ευχαριστω πολυ Γρηγορη , απλα δυσκολευομαι γιατι μονο τις Κυριακες εχω ελευθερη μερα (τις υπολοιπες μερες δεν εχω χρονο πριν της 20:00-20:30 το βραδυ :P ) .

Βεβαια και το gameboy δεν ειναι και σε καλη κατασταση γενικα (λειπει το καπακι απο της μπαταριες,γρατζουνισμενη οθονη) αρα δεν ξερω αμα αξιζει και τον κοπο να σε μπλεξω.

Τελος παντων θα το δουμε (αμα μπορω καμια μερα ή ξερω οτι θα βρεθω προς τα εκει θα σου στειλω ενα πμ ), ευχαριστω για τo ενδιαφερον οπως και να εχει :) .

Ajax87 είπε:
Μα δεν αναβει ουτε το λαμπακι , αρα δεν μπορει να φταιει η καλωδιοταινια
Χμμ... το λαμπάκι δεν βρίσκεται στην μπροστινή πλακέτα? :what:

johnny19818 είπε:
Χμμ... το λαμπάκι δεν βρίσκεται στην μπροστινή πλακέτα? :what:

Το λαμπακι στην πισω πλακετα ειναι , αν δεις και τις φωτο φαινεται.

Update. Δεν το ειχα μπροστα μου οταν απαντησα ,στην μπροστα ειναι το λαμπακι στην πισω πλακετα εχει ενα κοκκινο σε σχημα λαμπακιου (τι ειπα τωρα :P ) δεν ξερω τι ειναι αντισταση μαλλον και με μπερδεψε! (νομιζα οτι ειχε αυτο το διαφανο πλαστικο που φερνει το φως μπροστα, δεν ξερω πως λεγεται :D )

Gameboy Ανεστη εκ νεκρων!!!

gb anesti.jpg

Επιτελους τα καταφερα! Τελικα εκατσα ανοιξα και την μπροστα πλακετα , καθαρισα ολες τις επαφες (εχει κατι ελασματα που συνδεουν τις 2 πλακετες περα απο την καλωδιοταινια) , καθαρισα πολυ καλα τις επαφες απο τις μπαταριες, κουνησα κατι καλωδιακια και πατησα το ON να δω τι παιζει... αναψε το λαμπακι χωρις να αναβει η οθονη , μετα κουνησα λιγο την καλωδιοταινια και ανοιξε και η οθονη! Αυτα ειναι επιτελους το εφτιαξα!

Τωρα καποια στιγμη πρεπει να παραγγειλω βιδες για το κελυφος (ναι τοσο καιρο που ηταν 2 κομματια τις εχασα! :P ), προσοψη οθονης και καπακι για μπαταριες για να γινει σενιο!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γεια σου Γιαννη gameboy ressurector!!!! :thumb:

angel_grig είπε:
Γεια σου Γιαννη gameboy ressurector!!!! :thumb:
Thanks Γρηγορη! Φανταζομαι για εσας τους master θα ηταν κατι πολυ απλο , για εμενα οχι τοσο :D

Ωραιος ρε συ. Μα ειπα κι εγω αφου το λαμπακι φαινεται διπλα στην οθονη... Αντε και καλο γκειμινγκ τωρα. Εχεις 2ο;

2ο gameboy εννοεις; Απο τουβλο dmg-01 μονο αυτο εχω.

johnny19818 είπε:
Ναι, αν έχεις 2ο τούβλο, όπως λες κι εσύ για να παίζεις κανένα 2πλό.
Σε χανω... :P , δεν εχω 2ο και δεν θελω να παιξω διπλο με κανεναν :D (αλλα και να ηθελα συνδεεται με το gameboy color αν δεν κανω λαθος)

ps. Αληθεια, ποτε ειπα οτι θελω να παιξω διπλο;; (Εχω αρχισει να τα χανω;;; :P )

Ajax87 είπε:
Σε χανω... :P , δεν εχω 2ο και δεν θελω να παιξω διπλο με κανεναν :D (αλλα και να ηθελα συνδεεται με το gameboy color αν δεν κανω λαθος)

ps. Αληθεια, ποτε ειπα οτι θελω να παιξω διπλο;; (Εχω αρχισει να τα χανω;;; :P )
Καλά δεν είπα ότι αναφέρεις κάπου ότι θες να παίξεις διπλό απλά υπέθεσα μήπως ήθελες να παίξεις με κανένα φίλο σου κανένα παιχνίδι. Δεν τα χάνεις, μην ανησυχείς :) .

Μπα , οι φιλοι μου σπανια ασχολουντε με Retro Games (κανα nba jam, ssf2, mk2 και αυτα αμα ζαλισω κανεναν να παιξουμε :D ).

Ajax87 είπε:
Μπα , οι φιλοι μου σπανια ασχολουντε με Retro Games (κανα nba jam, ssf2, mk2 και αυτα αμα ζαλισω κανεναν να παιξουμε :D ).
Δεν ξέρουν τι χάνουν ;)

Πίσω
Μπλουζα