Νεο look για το Wii ,μετα την GAMECUBE-αναρροφηση :P

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.694
Αντιδράσεις
1.410



new streamlined Wii console will be released in the UK before Christmas. 


The Wii will be released as part of a new value bundle which comes with Wi Party and Wii Sports.


 


According to Nintendo, the console is a streamlined white Wii with a slightly altered configuration, which is designed to sit horizontally rather than vertically.


 


However, unlike the current Wii, it will no longer play GameCube games and isn't compatible with the controllers.





In addition to the white Wii console and games, the bundle includes a Wii Remote Plus controller and Nunchuk.


 


Nintendo has also revealed that a number of other value Wii bundles will be announced this autumn.


 


We hope to have a picture of this new streamlined Wii very soon.


 


In other budget news, Nintendo has announced that
Super Mario Galaxy and The Legend Of Zelda: Twilight Princess will join the Nintendo Selects range in September.
http://www.officialnintendomagazine.co.uk/29576/new-wii-console-coming-before-christmas/
 
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της nintendo.ποιος ο λογος να κυκλοφορησει ενα τετοιο wii απο την στιγμη που ηδη εχει πεσει πολυ η τιμη του υπαρχοντως wii.και χωρις να μπορει να παιξει παιχνιδια game cube κτλ.
 
Καταλαβες γιατι η SONY εκανε το ίδιο με το PS3? Η η M$ με το ΧΒΟΧ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τι κανει η sony και η microsoft λιγο με νοιαζη απλα η nintendo δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια.
 
metalcandyman είπε:
Τι κανει η sony και η microsoft λιγο με νοιαζη απλα η nintendo δεν μας εχει συνηθησει σε τετοια.
:facepalm:

Τα GB, CGB, GB advance, GBA SP, GBA micro, DS , DSi, DSi XL και 3DS ειναι άλλης εταιρίας;

Η θα μου πείς οτι δεν έκανε τα ίδια στο N64 και GC ( γιατι στο NES το έκανε, έβγαλε 2 revisions και στο SNES 4).

Η απαντηση λοιπον είναι προφανής, το Wii είναι η μακροβιότερη κονσόλα της Ν μετά το NES ('83-'03 in JAP) και το SNES ('91-'03 in JAP)και ο κόσμος βαριέται.

Ακόμαι και στο Ν64 βγήκε η picatsu edition και στο GC η Q edition.
 
Saulot είπε:
:facepalm: Τα GB, CGB, GB advance, GBA SP, GBA micro, DS , DSi, DSi XL και 3DS ειναι άλλης εταιρίας; Η θα μου πείς οτι δεν έκανε τα ίδια στο N64 και GC ( γιατι στο NES το έκανε, έβγαλε 2 revisions και στο SNES 4). Η απαντηση λοιπον είναι προφανής, το Wii είναι η μακροβιότερη κονσόλα της Ν μετά το NES ('83-'03 in JAP) και το SNES ('91-'03 in JAP)και ο κόσμος βαριέται. Ακόμαι και στο Ν64 βγήκε η picatsu edition και στο GC η Q edition.
Για τα nes,snes,n64 και gamecube που αναφερεις εχεις δικειο τα gb ειναι αλλη ιστορια γιατι τα περισσοτερα ηταν αναβαθμισμενα σε σχεση με τον προκατοχο τους.Και μπορει ο κοσμος να βαριεται οπως λες αλλα δεν θα δωσεις νεο ενδιαφερον στον κοσμο και θα τον κανεις να μην βαριεται κυκλοφορωντας ενα καινουριο wii με διαφορετικο σχημα και αφαιροντας ενα τεραστιο πλεονεκτημα που ειχε το να παιζει τα παιχνιδια του gc ειδικα οταν ολος ο κοσμος εχει στραμενα τα ματια του στo wii u.Εχω μεγαλη τρελα για την nintendo και εχω ολες της κονσολες της αλλα οπως δεν πηρα το n64 picachu edition ετσι δεν προκυται να παρω και αυτο.Αυτο που περιμενω ειναι το zelda skyward sword και το wii u και οχι ενα wii απλα με διαφορετικο σχεδιασμο και χωρις την δυνατοτητα να παιζει τα παιχνιδια του gc.
 
Μα, δεν το βγάζει για σένα και για μένα, αλλα για αυτόν που δέν έχει ακόμα Wii και θέλει να πάρει ενα.

Γιατί λοιπόν να μήν πουλήσει ενα καινούριο, πιό απλό μοντέλο και να κόψει και το GC support που το χρησιμοποιεί κατα κόρον η homebrew σκηνή?
 
Saulot είπε:
Μα, δεν το βγάζει για σένα και για μένα, αλλα για αυτόν που δέν έχει ακόμα Wii και θέλει να πάρει ενα.Γιατί λοιπόν να μήν πουλήσει ενα καινούριο, πιό απλό μοντέλο και να κόψει και το GC support που το χρησιμοποιεί κατα κόρον η homebrew σκηνή?
Σαυτο παω πασο,συμφωνουμαι απολυτα.Απλα πιστευω οτι λογικα θα ριξει και την τιμη του << νεου>> wii.
 
Δεν πιστεύω να πέσει εύκολα και άλλο η τιμή του αρχικού Wii. Θα πουλάνε απλώς το καινούργιο με 100? και το παλιό με 150?. Τώρα, πλέον αυτοί που ενδιαφέρονται για το νέο Wii, προφανώς δεν θα έχουν παιχνίδια GC, να τρέξουν ή απλώς δεν θα ενδιαφέρονται. Εξάλλου, η Ninty έδωσε (ανεπίσημα) την απάντηση. Δεν υπάρχουν αρκετά χειριστήρια GC, οπότε γιατί να έχουμε και το support για 4 χειριστήρια. Εκεί είναι το πρόβλημα παιδιά!1 :cool:
 
Aυτη η πληροφορια για τα χειρηστηρια λυνει αρκετες αποριες φιλε divined και ομολογω πως δεν την ηξερα.οποτε αφου δεν θα μπορει να τρεχει πλεον παιχνιδια gc γιαυτο ειπα να μειωσουν την τιμη και με τα ποσα που εβαλες για παραδειγμα συμφωνω απολυτα.
 
Saulot είπε:
Γιατί λοιπόν να μήν πουλήσει ενα καινούριο, πιό απλό μοντέλο και να κόψει και το GC support που το χρησιμοποιεί κατα κόρον η homebrew σκηνή?
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Η ιδια η Nintendo εχει στους προτινομενους τροπους να παιξει καποιος virtual console παιχνιδια με το χειρηστηριο του gamecube. Τα οποια αυτα παιχνιδια, σαφως και πουλανε προτιστως σε κατοχους λιγοτερο εξικειωμενους με το μηχανημα και τις δυνατοτητες του.

Ακουσα χτες για την νεα κονσολα.. Χρησιμοποιω τακτικα το wii ως gamecube και δεν ενδιαφερομαι για ενα μικροτερο πακετο. Ειδικα απο την στιγμη που οι επιλογες για καλο εναλλακτικο χειρηστηριο στο ιδιο το wii.. ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
 
Getta Robo είπε:
Δεν ισχυει κατι τετοιο. Η ιδια η Nintendo εχει στους προτινομενους τροπους να παιξει καποιος virtual console παιχνιδια με το χειρηστηριο του gamecube. Τα οποια αυτα παιχνιδια, σαφως και πουλανε προτιστως σε κατοχους λιγοτερο εξικειωμενους με το μηχανημα και τις δυνατοτητες του.Ακουσα χτες για την νεα κονσολα.. Χρησιμοποιω τακτικα το wii ως gamecube και δεν ενδιαφερομαι για ενα μικροτερο πακετο. Ειδικα απο την στιγμη που οι επιλογες για καλο εναλλακτικο χειρηστηριο στο ιδιο το wii.. ειναι σχεδον ανυπαρκτες.
Όχι ακριβώς, η έλειψη GC controller port είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πουλήσει το Classic Controler, αρα ακόμα περισσότερα λεφτά .

Και επαναλαμβάνω, δεν το βγάζει για μάς.
 
Πίσω
Μπλουζα