Γεια σας,ειμαι νεος στο forum σας,με λιγα λογια καλως σας βρηκα συντρετρομανιακοι.
Απευθυνομαι σε εσας μιας και εχετε την εμπειρια και ελπιζω να βγω απ'το αδιεξοδο.
Παλιος κατοχος IBM AT τον οποιο ποτε δεν χρησιμοποιησα διοτι ημουν μικρος και δεν ειχα ιδεα πως λειτουργει μεχρι που δωθηκε για scrap metal.
Τωρα ψαχνω εναν υπολογιστη IBM 5160 η στην χειροτερη τον original 5150.
Ο λογος που θελω 5160 ειναι η εγχρωμη οθονη 5130 (16 χρωματων
) επειδη θελω να κανω και gaming και με την πρασινη ποτε δεν βολευτηκα.
Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Καποτε τα εβρισκες και στον δρομο και τζαμπα οπως ειχαμε παρει τον AT,αλλα τωρα οπως και ειπα πουθενα!
Τι να κανω ρε παιδια? Θελω ενα και γρηγορα δεν αντεχω αλλο,που χαριζουν/πουλανε τετοια πραματα?
Ειδα ενα παρομοιο τοπικ αλλα δεν με ικανοποιησε σαν απαντηση διοτι δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια για τον 5160.
Να σας κανω και κατι ερωτησεις?
1) Θελω να κανω και εκτυπωσεις εγγραφων κτλ διοτι το κανονικο PC μου δεν με ευχαριστει για αυτην την δουλεια,τι εκτυπωτη ψαχνω (αν πρωτα βρω IBM)?
2) Για θυρα Ethernet τι κανω? Για Internet ξερω.
3) Gamepad/Joystic?
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Απευθυνομαι σε εσας μιας και εχετε την εμπειρια και ελπιζω να βγω απ'το αδιεξοδο.
Παλιος κατοχος IBM AT τον οποιο ποτε δεν χρησιμοποιησα διοτι ημουν μικρος και δεν ειχα ιδεα πως λειτουργει μεχρι που δωθηκε για scrap metal.
Τωρα ψαχνω εναν υπολογιστη IBM 5160 η στην χειροτερη τον original 5150.
Ο λογος που θελω 5160 ειναι η εγχρωμη οθονη 5130 (16 χρωματων

Εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
Καποτε τα εβρισκες και στον δρομο και τζαμπα οπως ειχαμε παρει τον AT,αλλα τωρα οπως και ειπα πουθενα!
Τι να κανω ρε παιδια? Θελω ενα και γρηγορα δεν αντεχω αλλο,που χαριζουν/πουλανε τετοια πραματα?
Ειδα ενα παρομοιο τοπικ αλλα δεν με ικανοποιησε σαν απαντηση διοτι δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια για τον 5160.
Να σας κανω και κατι ερωτησεις?
1) Θελω να κανω και εκτυπωσεις εγγραφων κτλ διοτι το κανονικο PC μου δεν με ευχαριστει για αυτην την δουλεια,τι εκτυπωτη ψαχνω (αν πρωτα βρω IBM)?
2) Για θυρα Ethernet τι κανω? Για Internet ξερω.
3) Gamepad/Joystic?
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!