Νewer Super Mario Bros Wii: Aπλα εκπληκτικο τα παραπανω λογια ειναι περιτα.

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.817
Οταν θελουν καποιοι ανθρωποι και εχουν μερακι και γνωσεις πραγματικα μπορουν να δημιουργησουν εκπληκτικα πραγματα και να προσφερουν χωρις τζαμπανταν σε μας τους τυχερους gamers φοβερα παιχνιδια την στιγμη που καποιοι αλλοι με πολυ μετρια παιχνιδια για να τα αγορασουμε ζητανε ενα καρο λεφτα.Το project αυτο κανονικα ηταν να κυκλοφορησει στης 16 νοεμβριου 2011 αλλα για πολλους και διαφορους λογους δεν κυκλοφορησε.Τελικα ωσο πιο αργα τοσο πιο καλα γιατι το τελικο αποτελεσμα ειναι απλα εκπληκτικο.

Ωσοι γουσταρατε και ειστε λατρης του new super mario bros στο Wii ωρα να γουσταρετε ξανα γιατι θα εχετε στην διαθεση σας ενα ολοκαινουργιο,πανεμορφο,εκπληκτικο και ΤΕΡΑΣΤΙΟ παιχνιδι.Προσοχη ομως γιατι οι ανθρωποι που το εκαναν ειναι κατα της πειρατιας και μπορει να χρειαζομαστε ενα Ηomebrew enabled Wii για να το παιξουμε αλλα πρεπει οπωσδηποτε να εχουμε το αυθεντικο διασκακι του new super mario bros Wii.Δεν μπορει να παιχτει χωρις αυτο στο Wii και ουτε στο PC με τον Dolphin emulator.

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΤΟΥ NEW SUPER MARIO BROS WII ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Το project αυτο λεγεται Newer super mario brow wii και απλα ειναι εκπληκτικο απο το ποσα πραγματα μας προσφερει που και 60 ευρω να το πουλουσαν σαν κανονικο παιχνιδι κανεις δεν θα ελεγε τιποτα.

Καποια απο τα features ειναι τα εξη:




  • Over 128 all new levels
  • The return of a classic Mario powerup
  • Completely new world map system, redesigned from the ground up
  • 8 major worlds and several minor ones, spanning 18 themed areas
  • 34 new bonus houses, including two never seen before mini-games
  • 21 new titlescreens that show depending on your game progress
  • Over 150 new tilesets to enhance the visual appeal of the game
  • 40 fresh and new backgrounds to match the world themes
  • More than 35 original music tracks to create a memorable Newer score
  • And another 20 arranged favourites to bring that Mario zip
  • Remixed versions of every song for the 'hurry up' music
  • Completely redone User Interface and layouts for every part of the game
  • More than 50 completely new sprites, including 15 all new enemies
  • Eight new bosses, one for each major world
  • Over 200 new appearances for classic enemies, for that updated feel
  • And a couple secrets youʼll have to find out by playing




Eδω ειναι το site των δημιουργων οπου μπορειτε να το κατεβασετε και να βρητε και οδηγιες εγκαταστασεις http://newerteam.com/

Παρτε μια πολυ μικρη γευση απο αυτα που σας περιμενουν και καλη διασκεδαση

[video=youtube;Evu-tUNeUK8]

 
Θενξ για την ενημέρωση Candy! Όντως φαίνεται πολύ όμορφο παιγνίδι που συνδυάζει Super Mario Bros 3 και Yoshi's Island Μαζί! Μου άρεσε και κάτι που διάβασα στο φόρουμ που ισχύει. Δεν επαινώ βέβαια αυτούς που μας δίνουν παιγνίδια τσάμπα, πρέπει να πληρώνεται μια σωστή δουλειά. Όμως δε γίνεται παιγνίδια αξίας να έχουν ίδια τιμή με παιγνίδια μέτριας ή και κακής ποιότητας.

metalcandyman είπε:
Ο την στιγμη που καποιοι αλλοι με πολυ μετρια παιχνιδια για να τα αγορασουμε ζητανε ενα καρο λεφτα.
 
Πολυ ωραιο!! Αλλα δεν εχω Homebrew Wii :( .
 
Κρίμα που δεν έχω και εγώ homebrew Wii. Το φοβάμαι να το πειράξω μήπως και δεν παίζουν τα όσα αυθεντικά παιχνίδια έχω.
 
Eγω παντως μαγκες το εχω κατεβασει και το ξεκινησα πριν δυο μερες και πραγματικα εχουν κανει απιστευτη δουλεια.Αν δεν το δει καποιος δεν μπορει να καταλαβει ποσο υπεροχο ειναι οχι μονο γιατι ειναι εφαμηλα τα γραφικα και η ποιοτητα του με το original new super mario bros wii αλλα γιατι πραγματικα ειναι τεραστιο σαν παιχνιδι και εχουν βαλει πραγματα που τα θελαμε και τα γουσταραμε ολοι οι fans του new super mario bros wii αλλα που η NINTENDO δεν τα εβαλε.Πραγματικα και μονο που αυτο το εκπληκτικο συνολο το δεινουν τζαμπανταν ειναι κατι το απιστευτο.Και 50 ευρω να το πουλουσαν παλι λιγο θα ηταν.
 
Φενεται τελειο Bill βουρ στο ψητο!!!
 
Εγώ θα ξεκινήσω από τα βασικά. Τι είναι το Homebrew Wii? Κάτι σαν το PSP με Pandora battery κτλ κτλ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Homebrew Wii ειναι ενα σπασμενο Wii ωστε να μπορει να παιζει αντιγραφα αλλα κυριως να δεχεται emulators,προγραμματα οπως πχ να μπορει να παιζει το Wii U DVD και γενικα πολλα και διαφορα που θελει να γραφω κανενα δυωρο για να τα εξηγησω ολα.Οπως εγραψα και στο θεμα ομως δεν μιλαμε για πειρατια εδω γιαυτο αλωστε ανοιξα και το συγκεκριμενο θεμα γιατι πολυ απλα για να παιξει καποιος το παραπανω θα πρεπει να εχει στην κατοχη του το αυθεντικο new super mario bros wii.Δεν μπορει να παιχτει ουτε στο PC με τον Dolphin emulator.
 
Ενδιαφερον φαινεται! Τωρα πρεπει να βρω δισκακι New Super Mario Bros δηλαδη.....μας εκαψες παλι!!! (με την καλη εννοια)
 
Πίσω
Μπλουζα