Νext Gen Gaming σε CRT

Eχουν λιωσει απο το παιχνιδι οι CRT τηλεορασεις. Μια με το retro gaming μια με το συγχρονο :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Eβαλα παλι το fps Robocop rogue city μιας και το εχουν κανει τοσο φοβερο το παιχνιδι που ειναι λουκουμι στη CRT tv και εχει να προσφερει διασκεδαση για αρκετα χρονια ακομη.

Gameplay με πρωτου προσωπου οπτικη στα γραφικα τεχνολογιας unreal engine 5 που φτανουν σε φωτορεαλιστικα επιπεδα.

Ειναι πολλες οι πιστες με μαχες αλλα εχει δεν εχει παυση για φωτογραφιες. Οποτε φωτο χωρις τον χαμο που γινεται στις μαχες.

Επιπεδη CRT tv 21" samsung Εννοειται τα γραφικα φαινονται πιο ρεαλιστικα κανονικα στην CRT μου σε σχεση με τις φωτο.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πράγματι στην CRT το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σαν να βλέπεις ταινία. Πολύ αληθοφανές
 
επειδή δεν είναι από emulator το βάζω εδώ.

Στα 2d παιχνίδια είναι πολύ δυσκολότερο να φανεί η διαφορά στην κίνηση από ότι στα 3d, αλλά στο Slamtilt Pinball ειλικρινά η οθόνη crt δίνει τα ρέστα. Πεντακαθαρη κίνηση χωρίς πασαλυμα, όπως στην flat οθόνη και ας είναι και ips gsync. Εκεί καταλαβαίνεις τη μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς το wine έχει θέμα με αυτό το παιχνίδι στα ηχητικά εφέ
 
O μονος τροπος για να δειξουν και τα γραφικα του ps5 πιο αληθοφανη ειναι ενας. CRT TV

Αρκει βεβαια να υπαρχει και η καταλληλη CRT TV με τις σωστες ρυθμισεις :thumbup::thumbup::thumbup:

 
Αν πεις σε κάποιον σήμερα πως προτιμάς να παίζεις στην αριστερή οθόνη, θα σε περάσει για τρελό.
20240311-193649.jpg
 
Αν πεις σε κάποιον σήμερα πως προτιμάς να παίζεις στην αριστερή οθόνη, θα σε περάσει για τρελό.
20240311-193649.jpg

E ναι αφου για να διασκεδασεις με τα παιχνιδια θες οπωσδηποτε oled 4k :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Εδω ειναι και οι φατσες που θα πουν τρελο αυτον που προτιμαει εν ετη 2024 την CRT σε αυτη την φωτο και σιγουρα γελωντας θα σου λενε οτι αυτοι παιζουν ολα τα παιχνιδια σε συγχρονη οθονη με 144Hz VRR με Game Master 2.0 με HDR 1000 nits. με FreeSync Premium Pro με IMAX Enhanced. με AiPQ PROCESSOR 3.0. με Dolby Atmos.και 1002 αλλες ρυθμισεις σε 4 κ :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

1710191496461.png


Και σε συγχρονη οθονη να επαιζες θα σου εξηγουσαν επισης πως αν εχει χαμηλη αναλυση 1440p δεν γινεται να διασκεδασεις και πως πρεπει να εχεις τουλαχιστον 2 κ με πρωτεινομενα κ για την διασκεδαση τα 4k

Εδω σημερα πολλοι gamers θα νομιζουν πως και η 720p αναλυση θα δειχνει πολυ χειροτερα και απο τις αναλυσεις των ταινειων του τσαρλι τσαπλιν της δεκαετιας του 1920.

Μαλλον καπως ετσι εχουν αρχισει να θεωρουν οι gamers την 720p αναλυση σημερα στα παιχνιδια οπως στην δεξια εικονα και οι πιο παλιοι gamers προσπαθουν να εξηγησουν πως εβλεπαν καλυτερη εικονα το 2010 με 720p :fafoutis::fafoutis::fafoutis:


1710190777204.png

1710194367888.png



Γενικα ειναι αδυνατον να καταλαβουν πολλοι gamers σημερα πως ειναι δυνατον να διασκεδαζει καποιος με τα retro games στα 240p της CRT τηλεορασης ???

Αδυνατον επισης να καταλαβουν πως ειναι δυνατον να δειξουν καποια συγχρονα παιχνιδια ποιο αληθοφανη σε καποιες CRT tv 21"με composite απο μια συγχρονη πανακριβη gaming OLED τηλεοραση με hdmi σε 4k που εχει πιο καθαρη εικονα με καλυτερη αναλυση ???

Απλα αρκετοι δεν γινεται να καταλαβουν πως η διασκεδαση δεν ειναι μονο τα 4κ με τις 1002 ρυθμιζεις και πως καποιοι παιζουν τα παιχνιδια ακομη και σε CRT και πως διασκεδαζουν για διαφορετικους λογους απο τις 2k και 4κ αναλυσεις.

Που να αρχισεις και που να τελειωσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Mην το πάω ακόμη πιο πίσω και γράψω πως όντως διασκεδάζω περισσότερο με την πράσινη οθόνη του Amstrad 6128 πάρα με την οθόνη του PC.
 
Mην το πάω ακόμη πιο πίσω και γράψω πως όντως διασκεδάζω περισσότερο με την πράσινη οθόνη του Amstrad 6128 πάρα με την οθόνη του PC.

ο κόσμος πλέον δεν έχει υπομονή για τέτοια πράγματα.

@milntov

χαχα, δεν το ήξερα αυτό με τα 720. Αν και είναι ακόμα πιο περίεργο αν αναλογιστείς πως υπάρχει αναβίωση της ρετρό σκηνής, indie retro παιχνίδια, λατρεία για τα παιχνίδια pixel Nintendo, Sega, Capcom, Konami κλπ ωστόσο όταν ακούν παλιά οθόνη, αλλάζουν δρόμο

προτιμούν στα κινητά και στις lcd τηλεοράσεις με input lag.
 
Πίσω
Μπλουζα