Τρελό λιώσιμο με τα σύγχρονα παιχνίδια στην CRT tv και εννοείται επιστροφή και σε αγαπημένα παλιά 3d παιχνίδια της δεκαετίας του 2000 που παίζω ξανά και ξανά.
Κυριακή με φραπεδιά το μεσημέρι και Crysis 2007 το κλασσικό. Κοντεύει να γίνει ρετρό το παιχνίδι μιας και του χρόνου κλείνει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του και τρέχει άψογα με τα γραφικά στο τέρμα και σε αρχαίους πλέον υπολογιστές.
Κάθε φορά το παίζω και με διαφορετικό τρόπο απο διαφορετικες διαδρομές κλπ.
Η περιπέτεια μας ξεκινά και περισσότερο δίνει την αίσθηση μιας ταινίας στην CRT τηλεόραση μου λόγο των ρεαλιστικών σκηνικών παρά παιχνιδιού.
Το παιχνίδι ξεκινά ως στρατιωτικό θρίλερ και εξελίσσεται σε πόλεμο μεταξύ στρατιωτών και εξωγήινων που βρίσκονται στο τροπικό νησί που είμαστε. Η στολή μας nanosuit μέχρι να αδειάσει η ενέργεια ανάλογα την χρήση μας δινει ενισχυμένη δύναμη - ταχύτητα μπορούμε να γίνουμε αόρατοι και διαθέτει και προηγμένα συστήματα όρασης, συμπεριλαμβανομένης θερμικής/υπέρυθρης απεικόνισης θυμίζοντας οπτικές απο την ταινία predator του 1987 δίνοντας μια έξτρα μαγεια το όλο σκηνικό στην crt μου.
Crysis 2007 σε crt τηλεόραση Philips 21" του 1998
Οι καινούργιες φωτογραφίες έχουν κατέβει αισθητά σε χωρητικότητα για να πιάνουν όσο λιγότερο χώρο γίνεται.
Εννοείται κανονικά είναι κατά πολύ καλύτερα και πιο ρεαλιστικά τα γραφικά στην τηλεόραση μου.
Προβολή συνημμένου 307493
Προβολή συνημμένου 307491
Προβολή συνημμένου 307492