ΝWN 1 & 2

Chris27

RetroN00b
Αντιδράσεις
1.110
Tα παιχνιδια τα ξερετε, τουλαχιστον οσοι εχετε ασχολιθει με RPG. Τα εχει το GoG σε καλες τιμες, με ολα τα expanstions, adds, extras, patch κτλ κτλ. Αν βαλεις τωρα και τα απειρα modes απο το community η το Nexus. Και δεν λεω modes για στολες, προσωπα, οπλα, τσιτακια κτλ, αλλα για αποστολες, νεους χαρακτηρες, σεναρια και τεσπα, αυτα που αυξανουν το στορυ του παιχνιδιου. Αποτελεσμα να εχεις ενα αρκετα διαφορετικο και μεγαλυτερο παιχνιδι, νομιζω οτι αξιζει τον κοπο, να ασχολιθει καποιος που του αρεσει να ξαναπαιζει παλαια κλασσικα παιχνιδια. Λεω να δοκιμασω

Τα Neverwinter Nights είναι διαμάντια της εποχής τους, από τα καλύτερα DnD, που δυστυχώς δεν συνεχίστηκαν παρόλη την επιτυχία και τις απαιτήσεις των fans.
Αν κάποιος δεν τα έχει ήδη στην συλλογή του, πραγματικά αξίζει να τα προσθέσει και να τους αφιερώσει χρόνο.

Ασυμφορα για τον παραγωγο τους. Τεραστεια, σε μεγεθος, πολλες επιλογες χαρακτηρων, τοσες πολλες ρατσες, ειδικοτητες, ικανοτητες, δεν ειχε ουτε ο βασηλιας "baldur's gate". Φανταστικη ιστορια (σεναριο), πανεξυπνοι χιουμοριστικοι διαλογοι. Κρατουσαν το ενδιαφερον του παιχτη για μηνες. Εγω την πρωτη φορα επαιζα για κανα δυο χρονια. Το NWN2 ειταν το μοναδικο παιχνιδι που ειχα προπληρωσει, πριν κυκλοφορισει. Τετοιου ειδους παιχνιδια δεν συμφερουν τους παραγωγους, οι οποιοι θελουν να τελιωνεις ενα παιχνιδι σε 50-60 ωρες π.χ. και να περνεις αλλο. Βεβαια ειχαν προβληματα, οπως κρασαρισματα, κοληματα, χρειαζονταν συχνο save, αν και ειχαν κυκλοφορισει πολλα πατσ και απντειτ. Ελπιζω η ψηφιακη τους εκδοση να εχει διορθωσει ολα αυτα τα προβληματα. Μια βολτα στο παρελθον θα την κανω παντως

Ναι οι εκδόσεις που κυκλοφορούν τώρα είναι enchanced & πλήρεις, έχουν όλα τα patches, και τρέχουν νεράκι.
Τα συγκεκριμένα games τα εχω αγορασμένα σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες για υποστήριξη και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο θέμα όσο εχω ασχοληθεί.

Πίσω
Μπλουζα