Ξένια Γεωργιάδη: μια άγνωστη στην Ελλάδα τραγουδίστρια

misha

RetroActive
Joined
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
390
Αντιδράσεις
345
Ανοίγω το θέμα αυτό ορμόμενος απο το γεγονός και μόνο οτι η τραγουδίστρια αυτη ηταν ελληνίδα και διέπρεψε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Σοβιετική Ενωση και τη σύγχρονη ρωσία.

Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήρθε στην Ελλάδα και εκανε απόπειρα για καριέρα όμως δεν κατάφερε τίποτα και γύρισε στη Ρωσία.

Η Ξένια Γεωργιάδη εγινε γνωστή στα 80's και 90's μεχρι σήμερα και τραγουδούσε και τραγουδα εντεχνα και ποπ τραγούδια.

Η βιογραφία της στα αγγλικά είναι εδώ

Μερικα τραγουδια της:

80's

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με αφορμη το θεμα/thread του Misha εψαξα για περισσοτερες πληροφοριες για την Ξενια Γεωργιαδου και μεταξυ αλλων ,επεσα σ' αυτο .

Εκδηλώσεις με σύνθημα «Στήριξε την Ελλάδα» ξεκινούν από σήμερα στη Ρωσία μετά από πρωτοβουλία της Ελληνίδας τραγουδίστριας Ξένια Γεωργιάδη που ζει στη γειτονική χώρα.Στο πλαίσιο της εκστρατείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα εορταστική εκδήλωση φιλίας, Ρωσίας-Ελλάδας-Κύπρου, στην Κεντρική Λέσχη του υπουργείου Εσωτερικών, με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου.

Παράλληλα η κ. Γεωργιάδη καλεί όλους τους Ρώσους πολίτες, έστω για μια φορά, να επισκεφθούν αυτή την «ανεπανάληπτη χώρα με τον έξυπνο, σοφό, εύθυμο και φιλόξενο λαό», ενώ ο Γκεόργκι Μουράντοφ, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτιστικής και Επιχειρηματικής Συνεργασίας και Φιλίας με τους λαούς της Ελλάδας και της Κύπρου «Φιλία» προσθέτει ότι η καμπάνια «Στήριξε την Ελλάδα» δεν είναι εμπορική, αλλά πανανθρώπινη.

Στο μεταξύ οι οργανωτές της εκστρατείας «Στήριξε την Ελλάδα» υπολογίζουν να προσελκύσουν την προσοχή για την αγορά ελληνικής ακίνητης ιδιοκτησίας, όπως και να κινήσουν το ενδιαφέρον των ρωσικών επιχειρήσεων για συνεργασία με Έλληνες εταίρους.

προελευση >>>> http://topontiki.gr/article/32659

Κι ενω η "Ελλαδα" , δεν σταθηκε μαλλον καθολου φιλοξενη για την καλλιτεχνη Ξενια Γεωργιαδου (οπως και για πολλους απο τους παλινοστουντες )

misha είπε:
Στις αρχές της δεκαετίας του '90 ήρθε στην Ελλάδα και εκανε απόπειρα για καριέρα όμως δεν κατάφερε τίποτα και γύρισε στη Ρωσία.
,αυτο δεν την εκανε να αλλαξει την δαθεση της καλλιτεχνιδος απεναντι της .
 
Μπράβο σου εξαιρετική η αναζήτηση σου σε διαβεβαιώνω οτι γνωρίζει τα ελληνικά πολύ καλά εδω θα δεις που τραγουδά και ενα ελληνικό τραγούδι

[video=youtube;Mt0B36-r4wI]

 
Είχε πει και το τραγούδι του Nescafe Frappe

[video=youtube;dqm-XQpzPO8]

 
οσοι δεν ειναι στα κυκλωματα μονο εξω φτυνοντας αιμα μπορουν να κανουν καριερα τελικα
 
Πίσω
Μπλουζα