αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 25.432

Στο νοσοκομείο η Μπριζίτ Μπαρντό – Aντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας
Η Μπριζίτ Μπαρντό υπεβλήθη σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Γι αυτό και δεν έγραψε τίποτα για την καρντιναλε είναι η ίδια άρρωστη γιατί για όλους γραφει
Ήταν φοβερος χωρίς εφέ κτλ. Ηθοποιαρα
Την έχω δει την ταινία μπαμπι , εμένα δικη του αγαπημενη είναι ο άνθρωπος νυχτερίδα, λίγο η φωνή, λίγο η σωματοδομη και το πρόσωπο αυτοί οι ρολόι του πήγαιναν, το χεΤον εχω δει σε πολλες ταινιες τον Vincent, αλλα μονο σε παλιες ασπρομαυρες, προτου ακομα γινει γνωστος μεσα απο ταινιες τρομου. Και τι υπεροχη φωνη που ειχε!! Μαζι με του James Mason οι καλυτερες αντρικες φωνες ξενων ηθοποιων που ακουσα ποτε.
Προσωπικα, τον λατρεψα στο ψυχολογικο θριλερ, Shock, του 1946. Εκει υποδυεται εναν ψυχιατρο που εν βρασμω ψυχης σκοτωνει την γυναικα του. Την δολοφονια βλεπει μια νεαρη γυναικα απο το διπλανο παραθυρο και μολις ο γιατρος το αντιλαμβανεται προσπαθει να την βγαλει τρελη. Την παιρνει στην κλινικη του γιατι η γυναικα εχει παθει σοκ μετα απο αυτο που ειδε και με την βοηθεια της ερωμενης του κανει ο,τι μπορει για να καταστρεψει την ψυχικη υγεια της κοπελας.
Ταινιαρα πολυαγαπημενη!
Την έχω δει την ταινία μπαμπι , εμένα δικη του αγαπημενη είναι ο άνθρωπος νυχτερίδα, λίγο η φωνή, λίγο η σωματοδομη και το πρόσωπο αυτοί οι ρολόι του πήγαιναν, το χε
Eιναι του 50 ' μπαμπι και έχει μυστηριοΔεν το έχω δει.
Eιναι του 50 ' μπαμπι και έχει μυστηριο
Nαι έχει εξαιρετικούς ηθοποιουςΣε ευχαριστω. Αφου ειναι απο την εποχη εκεινη, θα το ψαξω.
Nαι έχει εξαιρετικούς ηθοποιους
ΕννοείταιΟπως βλεπω, παιζει μεσα και η Αgnes! Την θεωρω θαυμασια ηθοποιο και την συμπαθω και παρα πολυ.
Πρεπει να την δω αυτη την ταινια!![]()