Ξέρατε ότι....;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η ιστορία της αντικατάστασης της Σγουρίδου από τη Μερκούρη δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά. Αντίθετα έχει διαψευσθεί. Έχω γράψει σχετικά εδώ. Δε μπόρεσα να βρω την αρχική πηγή της φήμης αλλά θεωρώ βέβαιο πως πρόκειται για φήμη

Κριμα που δεν κατεληξαν στην αρχικη επιλογη! :diablotin:
Η Σγουριδου ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη κοπέλα. Και φινετσατη! Η Στέλλα ηδη από το θεατρικό του Καμπανέλλη είναι μία λαϊκή γυναίκα. Χειραφετημενη μεν, αλλα λαϊκή δε! Η Μελίνα, ίσως κ λογω της φωνής "νταλικέρη" που είχε, εκ πρώτης όψεως (και ακοής) μου φαίνεται μάλλον πιο ταιριαστή για το ρόλο της Στέλλας. Και πάλι όμως θα μείνει ένα από τα μεγάλα "αν" της κινηματογραφικης μας ιστορίας!

Τώρα ποια ειναι η αλήθεια προτάθηκε στην σγουριδου η οχι;

Να συμπληρώσω πάντως πως η Σγουριδου ηλικιακα ήταν μάλλον πιο κοντά στην ηρωίδα σε σχέση με τη Μερκούρη που ήταν ήδη σχεδόν 35αρα όταν γυρίστηκε η ταινία

Τώρα ποια ειναι η αλήθεια προτάθηκε στην σγουριδου η οχι;
Όχι. Το λεει όπως ξαναέγραψα ρητά η Βαχλιώτη εδώ, την ίδια ιστορία γράφει κι ο σκηνοθέτης της ταινίας ο Κακογιάννης στη βιογραφία του. Κανένας μα κανένας από τους συντελεστές δεν επιβεβαιώνει την εκδοχή Σγουρίδου

Όχι. Το λεει όπως ξαναέγραψα ρητά η Βαχλιώτη εδώ, την ίδια ιστορία γράφει κι ο σκηνοθέτης της ταινίας ο Κακογιάννης στη βιογραφία του. Κανένας μα κανένας από τους συντελεστές δεν επιβεβαιώνει την εκδοχή Σγουρίδου
Μαλιστα

Και εγώ πιστεύω ότι τα σχετικά με τη Νίνα Σγουρίδου είναι φήμη που δεν επιβεβαιώνεται. Ο ρόλος της Στέλλας ήταν εξαρχής γραμμένος για τη Μελίνα Μερκούρη.

Η Μπρουκ σιλντς φωτογράθηκε γυμνή στο πλειμποι στην ηλικία των .....10, εντελώς γυμνή καλά διαβάζετε, δεν ανεβάζω φωτο για προφανείς λόγους αλλά οκ η μαμά που την προστάτευε και καλά μην χάσει πρόωρα την παρθενιά της

Πίσω
Μπλουζα