Ξέρετε κάποιο καλό παιχνίδι με αεροπλάνα του 2ου &

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας iliekater
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι εννοείς σε ποιο παίζω με γιαπωνεζάκια ;

Αν εννοείς στο διαδύκτιο , τόσο καιρό ΔΕΝ έχω καταλάβει πως μπορώ να παίξω on-line ... Το έχω αυθεντικό , αλλά πάπαλα ...

Όχι, εννοώ σε ποιο παίζεις με γιαπωνέζικα αεροπλανάκια :D Βασικά δεν κατάλαβα τελικά ποιο παίζεις...

Στο Sturmovik . Ωραίο παιχνιδάκι . Χίλια - δύο αεροπλάνα έχεις να διαλέξεις . Αυτό όμως που πραγματικά με στενοχωρεί , είναι οι αποστολές : Ποτέ δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω ... Απλά απογειόνομαι και πάω προς τον εχθρό και όποιον πάρει ο χάρος (συνήθως και εμένα !) . Γι'αυτό μου αρέσουν οι γιαπωνέζοι , διότι έχουν πολλές αμυντικές αποστολές , οπότε δεν χάνομαι , ξέρω πολύ καλά τι έχω να κάνω : να σώσω το τομάρι μου !

Ααααα ! Αριμπάκι !

Ναι, θυμάμαι κι εγώ ότι δεν ήταν ό,τι πιο εύκολο. Όμως έπαιζα με γερμανικά νομίζω, δεν δοκίμασα τα γιαπωνέζικα. Για να δούμε!!!

Ξέρεις πώς μπορείς να το παίξεις στο internet ;

IL-2: 1946 φιλε μου ,απο κει και μετα φροντισε να μαθεις να το πετας και μετα κανε αερομαχιες γιατι τα παιχνιδια αυτα ειναι ακρως ρεαλιστικα αν και μπορεις απο τα options να τα κανεις πολυ ευκολα ,οσο για το stall ειναι απωλεια στηριξης της πτερυγας λογω χαμηλης ταχυτητας ,συνηθως συμβαινει σε στροφες οπου σκοτωνεις την κινητικη σου ενεργεια ...η απο κακη θεση της μανετα ισχυος κλπ....!οσο για ιντερνετ αερομαχιες μπορεις να μπεις απο το hyperlobby pro 3.x.client.ειναι μια εφαρμογη η οποια σου βρισκει ολους τους server που πετουν εκεινη την στιγμη,ομως καλυτερα μαθε να τα πετας πρωτα με απλες βολτουλες και πειραματησου αρκετα γιατι online τα πραγματα ειναι πολυ πολυ δυσκολα!!!!

oσο για το μπαμ στο 262 απλα να αλλαζεις την θεση της μανετας ισχυος αργα αργα ειδαλως θα περνεις φωτια ......... :shake: :shake:

Εχμμμ ... τι είναι η μανέτα ισχύος ;

Εμ , και τι είναι η απώλεια στήριξης της πτέρυγας ; Το (π)φτερό δηλαδή ;

Εεε ... και πού μπορώ να βρω το hyperlobby pro 3.x.client ;

Α , όσο αφορά το IL-2: 1946 , το είχα παραγγείλει μαζί με το συλλεκτικό πακέτο IL-2 , αλλά ποτέ δεν μου ήρθε . Μου είχαν πει πως θα μου στέλνανε πρώτα το πρώτο μέχρι να τους έρθει από άλλο κατάστημα και το 1946 . Ίσως ποτέ να μην τους ήρθε και αυτουνών ...

Πλάκα θα έχει να παίζεις με τα (τότε) υπερσύγχρονα αερομαχητικά , πολλά από τα οποία μείνανε στα χαρτιά :( .

Πέσε μου , μπορείς να πας και να βομβαρδίσεις την Νέα Υόρκη ; Αν ναι , θα σπεύσω να το αγοράσω !

μανετα ισχυος =γκαζι ,απωλεια στηριξης =το φτερο σταματα να πετα...

hyperlobby pro 3.x.client =κατεβασμα απο ιντερνετ.

τα σεναρια δεν περιλαμβανουν αμερικη...

παρε το flight simulator 2004 η το χ και κανε τα μαθηματα που εχει μεσα το παιχνιδι!!!θα μαθεις αρκετα πραγματα..

simonkey :

τα σεναρια δεν περιλαμβανουν αμερικη
Τι πράγμα ; ! Τους πάλιο-εγκληματίες πολέμου ! ΆΚου εκεί ! Δηλαδή μπορείς να πετάξεις τα απίστευτα αεροπλάνα της GOTHA και δεν μπορείς να ισοπεδώσεις τη Νέα Υόρκη ; Αίσχος !

Όταν λες :

απωλεια στηριξης =το φτερο σταματα να πετα
εννοείς πως το αεροπλάνο δεν πετά ;

ναι δεν πετα αλλα πεφτει

και γιατί δεν έλεγες πιο απλά τπ "αεροπλάνο" πέφτει ;

Α , μάλλον κατάλαβα . Είχες υπόψη σου τα ιπτάμενα πτερά (δέλτα κτλ) .

iliekater είπε:
και γιατί δεν έλεγες πιο απλά τπ "αεροπλάνο" πέφτει ; Α , μάλλον κατάλαβα . Είχες υπόψη σου τα ιπτάμενα πτερά (δέλτα κτλ) .
Όλα τα αεροσκάφη μπορούν να «πέσουν» σε απώλεια στήριξης. Δεν είναι αποκλειστικό ζήτημα του σχεδιασμού των φτερών τους.

Σε κάθε περίπτωση που η άντωση ενός αεροσκάφους είναι μικρότερη από το ίδιο του το βάρος (μπορεί να προκληθεί από αύξηση της γωνίας προσβολής και της οπισθέλκουσας), προκαλείται απώλεια στήριξης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρες και εδώ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stall_(flight)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάλαβα , είναι ακριβώς όπως το λέτε . Το έχω αισθανθεί πολλές φορές ! Τη μια στιγμή πετάς και την άλλη πέφτεις ! Παρότι ο κινητήρας δουλεύει μια χαρα , η γωνία μπορεί να είναι τέτοια που ουσιαστικά είναι σαν να είσαι στο κενό !

Μάλιστα ασχέτως του τι ίνεται στα παιχνίδια , κάτι τέτοιο σε πραγματικά αεροπλάνα μπορεί να αποβεί μηραίο , ειδικά σε βαριά αεροπλάνα (επιβατηγά Boeing κτλ) όπου δεν μπορούν να ανακτήσουν κίνηση και πρακτικά πέφτουν κατακόρυφα ...

Βέβαια , κάτι τέτοια αεροπλάνα έχουν προηγμένα συστήματα που αποτρέπουν ήδη από την αρχή τη δημιουργία κάποιου τέτοιου φαινομένου , αλλά μία ακραία κίνηση κάποιου πιλότου σε συνδιασμό με κάποια ακαριαία δύναμη της φύσης (π.χ. σε κάποια καταιγίδα) μποεί να οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις διότι και τα όργανα δεν μπορούν να προβλέψουν και τα πάντα .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πώς μπορώ στο IL-2 1946 να επιλέξω και να παίξω με το γερμανικό Lerche III B-2 ;

Αν είναι δυνατόν! Έχει και αυτό; Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να πετάξει ποτέ αυτό το πράγμα, τουλάχιστον όχι ώς αεροσκάφος μάχης, αλλά είχαν πλάκα τα σχέδια...α ξίζει να το παίξω μόνο και μόνο γι αυτό, αν και το μόνο που βρήκα ήταν αυτό...

Το εγχειρίο αεροσκαφών (περιλαμβάνεται στο παιχνίδι) μιλάει γι'αυτό και μάλιστα δίνει και συμβουλές χειρισμού . Επιπλέον , φαίνεται και στις εικόνες κάτα την εγκατάσταση !

Και ναι , simonkey , το IL-42 946 είναι καταπληκτικό ! Έχει όλα τα πακέτα μαζί συν ένα σωρό απίστευτα αεροθούμενα (και μη) που αν προλάβαιναν να τα φτιάξουν , ο κόσμος σήμερα ίσως να ήταν αλλιώς !

Μην νομίζεις ότι όσα μπορούσαν να πετάξουν (όπως η ιπτάμενη πτέρυγα) δεν φτιάχτηκαν... Το ότι τους πήρε 40 χρόνια να φτιάξουν το stealth μάλλον σήμαινε ότι το αρχικό σχέδιο ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Βέβαια υπήρχε κι εκείνος ο ιπτάμενος δίσκος των Γερμανών, από πτήση του οποίου υπάρχει και βίντεο, αλλά μπαίνουμε σε άλλα χωράφια :)

Είπα εγώ ποτέ πως εκείνο το φοβερό αεροπλάνο της Gotha δεν πέταξε ; ! ! Και ήταν απόκρυπτο (σχεδιασμός + ειδική βαφή) ! !

Αλλά μου κέντρισε την περιέργεια αυτό που είπες πέρι ιπτάμενο δίσκο ! Πού ; Πότε ; Πώς ! Θέλω να το δω και εγώ ! Μιλάς για το Hanebu ; Απ'όσο ξέρω είναι απλά μύθος .

Πάντως σχετικά με το παιχνίδι , τελικά το Lerche είναι όντωςδιαθέσιμο , αλλά μονάχα στις αποστολές που ορίζεις ο ίδιος τι να συμετέχει (καθόλου κακό φυσικά) . Το κακό είναι όιμως πως δεν περιλαμβάνεται στην εγκυκλοπαίδιεια που υπάρχει στην αρχή , γι'αυτό εξάλλου και δεν το είδα αρχικά !

iliekater είπε:
Αλλά μου κέντρισε την περιέργεια αυτό που είπες πέρι ιπτάμενο δίσκο ! Πού ; Πότε ; Πώς ! Θέλω να το δω και εγώ ! Μιλάς για το Hanebu ; Απ'όσο ξέρω είναι απλά μύθος .

Και προφανως ετσι θα ειναι .

Αλλωστε και η Wikipedia τα κατατασσει στην ψευδοιστορια/ Pseudohistory

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_UFOs

Το άρθρο είναι ολίγον botched up. Μπλέκει διαφορετικά θέματα μαζί τα οποία θα έπρεπε να εξεταστούν ξεχωριστά...

Eίναι σαφές ότι οι Γερμανοί είχαν σχεδιάσει όντως αεροσκάφη που μοιάζαν με αυτό που λέμε ιπτάμενο δίσκο, και σε διάφορες μορφές (με ρουκέτες για περιστροφή του εξωτερικού δακτυλίου, με τουρμπίνες, με, με...).Δεν ήταν πιο τρελό ντιζάιν από όλα τα άλλα που κάναν... και, πολύ πιθανόν, να φτιάξαν μακέτες. Λιγότερο πιθανό, αλλά όχι αδύνατο, να φτιάξαν κάποιο πρωτότυπο. Και αυτό να πέταξε.

Αυτό δεν σημαίνει πολλά -το να ανέβει 10-20 μέτρα δεν σημαίνει τίποτα από πλευράς χρηστικότητας και μαχητικότητας. Και οι Αμερικανοί δοκίμασαν πολλά μετά τον ΒΠΠ με αστεία αποτελέσματα.

Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά θυμάμαι να έχω δει μία σειρά φωτογραφιών από φιλμ πριν πολλά χρόνια - αδύνατο να θυμηθώ πού... Αντ'αυτού, πάρτε μία όμορφη πτέρυγα ακόμα, το Horten Ho IX - Ho 229:

Πίσω
Μπλουζα