Οδύσσεια (1985)

filmmusic

RetroMaNiaC
Joined
20 Ιουν 2010
Μηνύματα
628
Αντιδράσεις
56
Καλησπέρα.

Έψαξα αλλά δε βρήκα κάποιο θέμα γι'αυτή την ταινία.

Πρόκειται για τσεχοσλοβακική-γερμανική συμπαραγωγή, που είχα δει παλιά, αλλά δε μπορώ τώρα να βρω πουθενα. (εννοώ για αγορά, όχι κατέβασμα, να μην παρεξηγούμαι)

Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει σε DVD;

http://www.cinema.de/bilder/die-irrf...s,1300431.html http://www.cinema.de/bilder/die-irrfahrten-des-odysseus,1300431.html

g

edit: Το βρήκα πάντως με ιταλικό dub..
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

NorthStar

RetroActive
Joined
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
370
Αντιδράσεις
60
DVD για την ώρα τουλάχιστον μάλλον δεν υπάρχει (ή τουλάχιστον το γρήγορο ψάξιμο στο google δεν βγάζει κάτι σχετικό). Θέματα για το συγκεκριμένο καρτούν υπάρχουν αλλά είναι αρκετά παλιά και "θαμμένα". Αν θες να διαβάζεις τα σχόλια πήγαινε σε αυτά:

http://www.retromaniax.gr/vb/forum/μ...-odysseus-1985

και

http://www.retromaniax.gr/vb/forum/μ...υ-odiseya-1978

Για το δεύτερο, μη σε μπερδεύει ο τίτλος Odiseya (1978). Το thread είναι σίγουρα για την τσεχοσλοβάκικη ταινία Die Irrfahrten des Odysseus (1985) του Jirι Tyller αλλά τυχαία βρήκα τότε αναφορές στο Βουλγάρικο καρτούν Οdiseya του Nikolay Todorov και νόμιζα πως είναι το ίδιο. Μιας και όμως το καρτούν του 1978 δεν είναι ταινία αλλά δεκάλεπτο καρτούν μικρού μήκους σύμφωνα με ό,τι διαθέσιμες πληροφορίες υπάρχουν γιατί από κλιπ και φωτογραφίες ούτε ίχνος (δεν είναι καν 100% επιβεβαιωμένο πως έχει πράγματι σχέση με τον Οδυσσέα), η ταινία προς αναζήτηση πρέπει να ήταν τελικά το Die Irrfahrten des Odysseus .
 
Μπλουζα