Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Α, Μr. Wally... ΟΚWally είπε:Εδω Mr Wally![]()
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν επαιξε ο Βοσκοπουλος αντι του Παπαμιχαηλ (δεν ξερω φυσικα αν ηταν στα μαχαιρια το 1973 με την Λασκαρη - οποτε πασο)
Μα τι μαλλι ηταν αυτο του Παπαμιχαηλ???? χαχαχαχαχα
Λες για το "Λεβεντόπαιδο". Η άλλη ηθοποιός που παίζει την πλούσια είναι η Έλενα Ναθαναήλ. Αλλά δε νομίζω ότι το στόρι αυτής της ταινίας έχει καμμία σχέση με τους "εραστές του ονείρου"... Εκτός από τα ναυπηγεία... Φαντάζομαι ότι το να δουλεύει κάποιος στα ναυπηγεία, έβγαζε έναν ανδρισμό, μια τεστοστερόνη, ένα κάτι τέλος πάντων...domniki είπε:Το μαλλί του είναι περούκα. Την είδα κ'εγώ την ταινία πριν μερικές μέρες. Νομίζω ότι η υπόθεση μοιάζει με το "Δημήτρη μου-Δημήτρη μου", με την Καλογεροπούλου και τον Παπαμιχαήλ, και με μια άλλη ταινία που δεν θυμάμαι τον τίτλο της, με Παπαμιχαήλ που πάλι δουλεύει στα ναυπηγεία, έχει αρραβωνιαστικιά την Βαλσάμη, αλλά "ξελογιάζεται" από μια πλούσια (ούτε αυτή θυμάμαι ποια ηθοποιός είναι).ΒΤW, οι "εραστές του ονείρου" βλέπονται μόνο για την κιτς μόδα των '70s.
Έχεις δίκιο. "Το Λεβεντόπαιδο" είναι η ταινία με τον Παπαμιχαήλ που πάλι δουλεύει στα ναυπηγεία.TZELASO είπε:Λες για το "Λεβεντόπαιδο". Η άλλη ηθοποιός που παίζει την πλούσια είναι η Έλενα Ναθαναήλ. Αλλά δε νομίζω ότι το στόρι αυτής της ταινίας έχει καμμία σχέση με τους "εραστές του ονείρου"... Εκτός από τα ναυπηγεία... Φαντάζομαι ότι το να δουλεύει κάποιος στα ναυπηγεία, έβγαζε έναν ανδρισμό, μια τεστοστερόνη, ένα κάτι τέλος πάντων...![]()
Συμφωνω. Και αν ειχε και καμποσες βωμολοχιες θα ηταν πραγματικα ολοϊδια με αυτες του '80.Νομίζω ότι το ύφος της ταινίας είναι αρκετά συγγενικο με την 80s περίοδο του Δαλιανίδη.Ανετα στις θέσεις των πρωταγωνιστων θα μπορούσαν να είναι οι Μιχαλοπουλος, Πικουλα, Γαρδελης, Αλιμπερτη.
Eνδιαφέρον αυτό...Νομίζω ότι το ύφος της ταινίας είναι αρκετά συγγενικο με την 80s περίοδο του Δαλιανίδη.Ανετα στις θέσεις των πρωταγωνιστων θα μπορούσαν να είναι οι Μιχαλοπουλος, Πικουλα, Γαρδελης, Αλιμπερτη.
Ο χωρισμός με τη Βουγιουκλάκη τότε μάλλον τον ώθησε στον αλκοολισμό και πήρε κάποια (λίγα πολλά) κιλά. Η περούκα φορέθηκε για να έχει μακρύ μαλλάκι που "σπάει" τη στρογγυλάδα του παχέος προσώπου.Α, Μr. Wally... ΟΚ![]()
Μα ναι... Τότε η Λάσκαρη με το Βοσκόπουλο δεν ήταν απλώς στα μαχαίρια... Είχαν χωρίσει ήδη... Και βρήκε άλλο παρτενέρ για την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού.. Όμως σε αυτό το έργο ο Παπαμιχαήλ είναι πραγματικά χάλια... Έχει αρχίσει και παχαίνει, δε φαίνονται τα μάτια του από το πάχος, το μαλλί δε συζητάμε...
Υπήρχε θεατρικό με τον Βοσκόπουλο και το ίδιο σενάριο?Λάσκαρη - Παπαμιχαήλ - Λιβυκού και οι τρεις στα χειρότερα τους σε αυτήν την ταινία... Η Λάσκαρη τρομακτικά αδύνατη και αγνώριστη, ο Παπαμιχαήλ αρκετά παχύς και η Λιβυκού απλώς είχε αρχίσει να μεγαλώνει...
Επίσης, μόνο εγώ όταν βλέπω αυτήν την ταινία, προσπαθώ να φανταστώ τον Βοσκόπουλο στη θέση του Παπαμιχαήλ;; Και γιατί έχω την εντύπωση πως η ταινία θα ήταν πολύ καλύτερη αν πρωταγωνιστούσε εκείνος που ήταν ο ορίτζιναλ εραστής του ονείρου;;;...
Εν τω μεταξύ και τι δε θα έδινα για να δω το θεατρικό!!! Τυχεροί όσοι το είχαν δει τότε στο θέατρο!!!
Υπήρχε θεατρικό με τον Βοσκόπουλο και το ίδιο σενάριο?