Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Aυτο εννοει μαλλον οχι τις Μασκες. Δεν ηταν δυο αδερφια που ειχαν τα αυτοκινητα?Rakeesh είπε:ε οχι, που να το βρω; :Ρ
Μηπως ηταν με κατι αυτοκινητα που ειχαν μια οθονη που ειχε σχημα προσωπου και μιλουσαν στους οδηγους οπως ο ΚΙΤΤ?
Pole Position ηταν το Αγγλικο. Εγω το θυμαμαι Ιπποτες Της Ασφαλτου. Στην αρχη μαλιστα, οταν διαβασα το ονομα, νομιζα οτι θα ειχε σχεση με το Knight Rider.mightymaxhellas είπε:Πάντως αν εννοείς εκείνο με τα δύο αδέλφια λέγοταν Pole Position.
Θύμιζε λίγο Knight Rider και απο το όνομα αλλά και το αυτοκίνητο. Αναφέρω τον αγγλικό τίτλο γιατί μόνο αυτός θα βοηθήσει αν θελήσει να ψάξει και να το κατεβάσει.Ikarus260 είπε:Pole Position ηταν το Αγγλικο. Εγω το θυμαμαι Ιπποτες Της Ασφαλτου. Στην αρχη μαλιστα, οταν διαβασα το ονομα, νομιζα οτι θα ειχε σχεση με το Knight Rider.
Kαλο ειναι που ειπες τον Αγγλικο, γιατι εγω τοσα χρονια που το εψαχνα, μην ξεροντας τον τιτλο, απλα δεν εβρισκα τιποτα!! Αν θυμαμαι καλα, οι τιτλοι στο δικο μας, ηταν στα Γαλλικα. Τα αυτοκινητα ηταν ο Turbo και ο...??mightymaxhellas είπε:Θύμιζε λίγο Knight Rider και απο το όνομα αλλά και το αυτοκίνητο. Αναφέρω τον αγγλικό τίτλο γιατί μόνο αυτός θα βοηθήσει αν θελήσει να ψάξει και να το κατεβάσει.