Οι Κυριαρχοι Του Συμπαντος El Greco [ΚΟΜΙΚ]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας flak32a
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

flak32a

Banned
Αντιδράσεις
3
[Edit] δεν εμφανίζονται οι φωτογραφίες στα posts του μέλους flak32 διότι τις διέγραψε [edit]

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εξαιρετικό, εγώ θυμάμαι και σε οπισθόφυλλα του Μίκι Μάους δημοσιεύονταν παρόμοιες ιστορίες (επειδή ήταν μία σελίδα, ε, ήταν σε συνέχειες...).

αυτο το ειχα βρει μεσα σε μπλεκ.δεν νομιζω να υπηρχαν συνεχειες.ειναι κ αλλεσ 5 σελιδεσ που πρεπει να ανεβασω. βασικα εχω πολλα μπλεκ κ μονο αυτο εχω βρει.τιποτε αλλο.

Αυτος ο "Κ. Τζεβελεκος" οποιος κι αν ηταν, ειναι εξαιρετικος σχεδιαστης. Αναρωτιεμαι αν εχει κανει καποια αλλη γνωστη δουλεια. :)

"Σεναριακα" ειναι επισης μπροστα απο την σειρα. Πολυ καλη υλοποιηση, κριμα που δεν συνεχιστηκε..

Εχω και εγω σε δυο αντιτυπα την παραπανω ιστορια, απο το κωμιξ που διναν δωρο με τις φιγουρες.

Πωπω... Στην κοσμάρα μου... Τον Πύργο με τον Overlord τους είχα αγοράσει εκείνη την εποχή και μου είχε κολήσει ότι ήταν ο κακός της υπόθεσης..!

Για καθε upload αυτου του τυπου - δηλαδη κατι ολοκληρωμενο και οχι μια τυχαια σελιδα - θα ενημερωνετε πρωτα τους admins.

Flak32 για το συγκεκριμενο εχεις αδεια απο τους δημιουργους ή εχεις καποια αποδειξη οτι ειναι υλικο χωρις copyrights ?

Εμενα μου φαινεται ως διαφημιστικο και οχι σαν κανονικη ιστορια...

Αν σου φαινεται ετσι - τοτε οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

διαφημιστικο ειναι μαγκα μου αυτο! μεσα σε περιοδικο μπλεκ. δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα. αν θες δεν ανεβαζω την υπολοιπη ιστορια.

Mimidon. αυτο ειναι βγαλμενο απο την φαντασια της el greco απλα για να προμοταρουν την σειρα. δεν λεγοταν οι κυριαρχοι του συμπαντος.απλα το κανανε για να πουλησουν μαζι με he-man. o overlord ηταν ο κακος και ο ηρωας δεν ηταν καν ξανθος.

Στην συσκευασια του Warlock & του Kerveros (Triton) υπηρχε η παραπανω ιστορια παντως.

Eιμαι ενθουσιασμενος!!!! Θυμαμαι καποιο μονοσελιδο σε Μπλεκ, ηταν κατι σαν προμο.

Αλλα για αλλο λογο ειμαι ενθουσιασμενος! Παιδια η δουλεια ειναι αξιοπρεπεστατη και ειναι καθαρα ελληνικη! Ενα απο τα λιγα δειγματα μη καρικατουριστικου/χιουμοριστικου κομικ ελληνικης σχεδιασης, που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ξενα! Επισης πολυ ''μπροστα'' πρωτοβουλια απο την el greco σε promotional επιπεδο!

Χαιρομαι και λυπαμαι σκεπτομενος τι θα μπορουσε να βγει αν συνεχιζονταν αναλογες προσπαθειες. Ολοκληρες νεες αγορες και εξειδικευμενοι επαγγελματιες (οχι μονο χομπιστες). Αχχχχχχχ......

αυτο δεν το θυμαμαι. στα κουτια παντως του καστρου της κυριαρχιας και των διαστημοπλοιων. δεν υπηρχε.

Την ιστορια σιγουρα την εχω δει και εγω σε ενθετο μαζι με τη συσκευασια. Τωρα δε θυμαμαι σε ποια συσκευασια ηταν. Μου ειχαν κανει δωρο τον Σκορπιο παντως :)

Λοιπον εβγαλα δυο προχειρες φωτογραφιες το εξωφυλλο και το οπισθοφυλλο του ενθετου.

20100423114917.jpg
20100423114948.jpg

Ειναι συνολο 16 σελιδες.

Θυμαμαι τις φιγουρες που πωλουνταν εκεινη την εποχη (μεσα '80)

Δεν ηταν παρα πολλες και περιλαμβαναν καθε συσκευασια μια κανονικη φιγουρα ενος ηρωα και ενα μικρο εξτρα φιγουρινι. Διαβολακι για τους κακους και ασημενιο νανο οπως αυτους που δειχνει το κομικ για τους καλους.

Ειχα και τον πυργο ο οποιος ηταν μεγαλη απατη. Ουσιαστικα ηταν μονο η προσοψη και κατι εξαρτηματα.

Παντως φυσικα δεν ηταν ελληνικα. Το κομικ μπορει να ηταν ελληνικη πρωτοβουλια, ισως και οι φιγουρες αλλα υπηρχαν και κινουμενα σχεδια, στα αγγλικα με αυτους τους χαρακτηρες. Οχι ολους. Σιγουρα ο Ατλας και ο Σκορπιος αντε και 1-2 ακομη. Το ειχα βρει τοτε σε βιντεοκλαμπ.

Ισχυει αυτο. Υπηρξαν πολλες φιγουρες που δεν βγηκαν ποτε στη σειρα. Ισως επειδη δεν επιασε το κινουμενο σχεδιο οπως πιστευαν..

Υπαρχει ενα αλλο thread το οποιο αν θυμαμαι καλα λεει οτι η σειρα ειναι εξ Ιταλιας. Μαλιστα υπαρχουν φωτογραφιες απο τις ξενες φιγουρες. Μπορει να το βρει καποιος;

Oι κυριαρχοι του συμπαντος στην ουσια ειναι το blackstar με.... δημιουργικες επεμβασεις

Οι Ελληνικες φιγουρες ηταν αχρωμες (επι το πλειστον) και χαμηλοτερης ποιοτητας απο τις αμερικανικες.

Πχ οι νανοι εδω ηταν ασημι χρωμα ενω αμερικη ειχαν τα κανονικα χρωματα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα