Οι Ουώλτονς / Οικογένεια Γουώλτονς (The Waltons)

Πέρα από την εποχή προβολής της, που έχει συνδεθεί νοσταλγικά και μας ξυπνάει ευχάριστες αναμνήσεις, η συγκεκριμένη σειρά δεν νομίζω ότι συγκαταλέγεται στις πολύ πετυχημένες και αγαπημένες της δεκαετίας. Και φυσικά δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση με την αντίστοιχη ξένη οικογενειακή σειρά ''Το μικρό σπίτι στο λιβάδι" που άφησε εποχή.
Φυσικά η σειρά προβάλει πολύ όμορφα την ζωή μιας οικογένειας και τους στενούς δεσμούς της όπως ακριβώς βιώνουν την καθημερινότητα τους τα μέλη της οικογένειας στην ύπαιθρο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα σκηνοθετικά τουλάχιστον είναι μάλλον άνευρο, μονότονο και κουράζει από ένα σημείο και πέρα τον τηλεθεατή.
Ασφαλώς σε σχέση με τις ανεκδιήγητες ξένες σειρές των τελευταίων ετών που διακατέχονται από πλήρη ελευθεριότητα συμπεριφορών, ηθών και κοινωνικής ισοπέδωσης των πάντων, η αναφερόμενη σειρά υπερέχει παρασσάγγας!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Παραθέτω το αφιέρωμα της Ραδιοτηλεόρασης:

Προβολή συνημμένου 105775

[edit] παρά την καλή πρόθεση, δυστυχώς δεν επιτρέπεται ν' αναρτηθεί όλο το αφιέρωμα καθώς υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα :) [/edit]
Το πυρόξανθο μαλλί (το υποκοριστικό έφαγε λογοκρισία, χα, χα) θαρρείς ψεύτικο! Wow
 
Νομίζω ότι είχα το επιτραπέζιο παιχνίδι. Ήταν σε ένα κουτί με άλλα 10. Ήταν της μοδός τότε τα επιτραπέζια να έχουν μέσα καμιά δεκαριά και όλα βλακείες!
 
Νομίζω ότι είχα το επιτραπέζιο παιχνίδι. Ήταν σε ένα κουτί με άλλα 10. Ήταν της μοδός τότε τα επιτραπέζια να έχουν μέσα καμιά δεκαριά και όλα βλακείες!
Θα βρεις φωτο που αναρτήθηκαν στην 1η σελιδα απο επιτραπέζιο
 
Εκεί το είδα και μου τάραξε την μνήμη!
 
Πίσω
Μπλουζα