Κοίτα να δεις, η αλήθεια είναι ότι η σειρά crimebusters δεν είχε την παλιά καλή αίγλη, αλλά η τρομερή εξαφάνιση και ο φόνος σε πακέτο μου άρεσαν αρκετά (και πάλι όχι όσο τα παλιά). Μου κάνει εντύπωση που δεν σου άρεσε ο φόνος σε πακέτο, δεν ήταν τόσο κακό βιβλίο. Καλά η μάχη νούμερο 3 και τα τρίποντα και δωροδοκίες (έτσι νομίζω λέγεται και όχι προσδοκίες, θα το δω στη βιβλιοθήκη όταν γυρίσω σπίτι) ήταν πραγματικά τραγικά!! Να σε ρωτήσω επίσης κάτι, το κολασμένο σκιάχτρο είναι του Άρντεν τελικά ή της Κάρεϋ; το βιβλίο το αγγλικό λέει Karey πάνω, αλλά έχεις γράψει ότι είναι του Άρντεν. Υπάρχει κάποιο λάθος στο αγγλικό βιβλίο; α να καλωσορίσουμε και το νέο μέλος στην παρέα μας εδώ στο τοπικ. Άρα τα βιβλία που πήρες είναι ολοκαίνουργια ε; δεν είναι απ' την παλιά σειρά; Μακάρι να πάει καλά αυτή η σειρά, ξέρεις ποιος τα γράφει; φαντάζομαι το να κυκλοφορήσουν εδώ στην Ελλάδα μεταφρασμένα θα είναι όνειρο θερινής νυκτός, τέλος πάντων θα κοιτάξω να τα βρω και γω κάποια στιγμή!!Κοιτα γνωμη μου ειναι αν μπορεις να βρεις τα 9 βιβλια της original σειρας οπως και τα 3 της Crimebuster σειρας που δεν κυκλοφορησαν ποτε στην ελλαδα να τα παρεις για να εχεις οντως ολοκληρωμενη την συλλογη και να εχεις διαβασει τα παντα γιατι και αυτα τα βιβλια εχουν το δικο τους μεριδιο στη σειρα γενικοτερα και ειναι πολυ σημαντικα οπως και τα υπολοιπα ασχετα αν ειναι πετυχημενα σαν ιστοριες η οχι.Για την Crimebuster σειρα τωρα προσωπικα με χαλασε η αλλαγη που ειχε απο την original σειρα οχι για την μεγαλυτερη ηλικια των τριων ντεντεκτιβ και ολα τα υπολοιπα αλλα κυριως γιατι μπηκα σε αυτη την σειρα χωρις να εχω ιδεα τι γινετε.Δεν ειχα ιδεα τοτε πως τα συγκεκριμενα βιβλια ανηκαν σε αλλη σειρα και στον ψυχογιο δεν τους καιγοταν καρφι να ενημερωσουν τουλαχιστον το αναγνωστικο τους κοινο τι ακριβως ειναι τα συγκεκριμενα βιβλια οποτε επεσα απο τα συνεφα οταν διαβασα το πρωτο βιβλιο και προσπαθουσα ματαια να καταλαβω τι γινετε.Περα απο αυτα υπαρχουν καποιες ιστοριες που της διαβαζω ανετα μεχρι και σημερα με μερικες απο αυτες ειναι το μυστηριο του κινδυνου που παραμονευει,το μυστηριο του ραντσου της προδοσιας,το μυστηριο της τρομερης εξαφανισης οπως και το Fatal Error απο αυτα που δεν κυκλοφορησαν ελλαδα και καποιες αλλες ιστοριες που της διαβαζω με
Το ζορι καθε φορα που ξεκιναω τον μαραθωνιο των τριων ντετκτιβ με το να διαβασω τα παντα απο την αρχη οπως για παραδειγμα το μυστηριο του φονου σε πακετο,το μυστηριο τριποντα και προσδοκιες,το μυστηριο του πεδιου μαχης νουμερο 3 οπως και τα υπολοιπα δυο απο αυτα που δεν κυκλοφορησαν ποτε στην ελλαδα.Απο κει και περα αυριο,μεθαυριο τελειωνω και το δευτερο βιβλιο της νεας σειρας και μολις τελειωσω και το τριτο θα γραψω μετα την αποψη μου για την επιστροφη των αγαπημενων μας τριων ντετεκτιβ.
Τελευταία επεξεργασία: