Οι Τρεις Χάριτες (1990 MEGA)

Έτυχε το 2012 να δω ολόκληρη τη σειρά για πρώτη φορά και αυτές τις ήμερες να διαβάζω διαγώνια τα ποστ του θέματος. Στάθηκα σε κάποια σχόλια που ανέφεραν ότι οι χαριτες ήταν πιο προχω από τους απαράδεκτους κτλ. Τελικα καταλήγω στο συμπέρασμα ότι και τα δυο σήριαλ ήταν προχω από διαφορετικές οπτικές. Οι χάριτες εξοικειώναν τις μεγαλύτερες ηλικίες με νέες κατάστασεις και πρότυπα πιο μαλακα, πιο ομαλά, πιο απαλά, ενώ οι απαράδεκτοι απευθυνόταν σε μικρότερες ηλικίες και ήταν πιο ευθείς και πιο κοντά στη φάρσα και στον χαβαλέ

ΥΓ: Ίσως είναι γραμμένο κι άλλου, αλλά προ ημερών που έβλεπα το πρώτο επεισοδιο των Χαρίτων διαπίστωσα ότι το πιάνο υπήρχε στο αρχικό πλάνο που Η Μαρία προετοιμάζει την γεροντοκόρη Ειρήνη για την έλευση της χήρας Ολγας και λίγα λεπτά αργότερα η Ολγα το φέρνει μαζί της μαζί με τους δίσκους της….
 
Ενώ η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν η μικρότερη ηλικιακά και η Αδαμάκη η μεγαλύτερη, η πρώτη μεγαλόδειχνε και η δεύτερη μικρόδειχνε, εξ ου και Όλγα και η Ειρήνη αντίστοιχα. Αγαπήθηκε ως Ειρήνη η Αδαμάκη και παρουσίασε όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά μιας γεροντοκόρης, όπως αυτά θεωρούνταν τα χρόνια του 80 πολύ πετυχημένα. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Όλοι εμείς που το 90 ήμασταν παιδία και έφηβοι θα τη θυμόμαστε.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Έξτρα Μπόνους! Η Άννα Κουρή είναι γεννημένη το 1957 και όχι το 1966 όπως αναφέρεται σχεδόν παντού.
Η Κουρή το '57??? Συγγνώμη αλλα δυσκολεύομαι να το πιστέψω , δηλαδή στους Μεν και Δεν κόντευε τα 40? Και ακόμα και τώρα να την δεις φαίνεται νεότερη ακόμα και από την επίσημη ηλικία της (56), πόσο μάλλον αν είναι όντως γεννημένη το 1957 που σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι τώρα 65 χρονών..
 
Παιδία ηρεμήστε, δεν είμαστε ληξιαρχείο εδώ. Έγραψα ένα σχόλιο παραπάνω καθώς κάπου είχα δει την Αδαμάκη να ανάφερει οτι: «…ενώ ήμουν η μικρότερη ηλικιακά στη σειρά στην πραγματικότητα ήμουν η μεγαλύτερη.
 
Παιδία ηρεμήστε, δεν είμαστε ληξιαρχείο εδώ. Έγραψα ένα σχόλιο παραπάνω καθώς κάπου είχα δει την Αδαμάκη να ανάφερει οτι: «…ενώ ήμουν η μικρότερη ηλικιακά στη σειρά στην πραγματικότητα ήμουν η μεγαλύτερη.
Έχεις δίκιο για αυτό και θα σβήσω το συνημμένο αρχείο.
 
Από τις εποχές που είχε αξιόλογες σειρές η τηλεόραση. Έχω σταματήσει να βλέπω εδώ και μια 15ετια. Οι Τρεις Χάριτες είχανε ευφυέστατο σενάριο , παρέλασαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοι και γενικά ακόμα παραμένει στις 10 αγαπημένες μου.
 
Πίσω
Μπλουζα