Οι θυσίες των πρωταγωνιστών

Μεταξύ μας, και 115 που έγιναν πάλι ελάχιστα μου φάνηκαν...

Χάθηκε να το κάνουν κινούμενο σαπουνόπερα... να φτάσει τα 25213 επεισοδια;;;;;;

Μου λείπει η Κάντυ, ο χαρακτήρας της, οι περιπέτειές της... Με χαλάει το ανοιχτό τέλος....

Θ Ε Λ Ω Ν Α Δ Ω Ν Ε Α Ε Π Ε Ι Σ Ο Δ Ι Α :cry: :cry: :cry:
 
Ωχ Juanita, σε επιασε στερητικο συνδρομο...
 
Βρε Juanita μου...αν η Κάντυ έφτανε τα 25213 επεισόδια... τότε...θα ήταν πιά γριά! Δεν θα ήταν το γλυκό κοριτσάκι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε! Ετσι είναι...όπως και με τα ινδάλματά μας...καλό είναι να τα θυμόμαστε οπως ήταν νέα...και όχι όπως πιθανόν έχουν καταντήσει τώρα! Ολα τα ωραία πράγματα,πρέπει να σταματάνε την κατάληλη στιγμή...πριν επέλθει η παρακμή! :)
 
Stanfromgreece είπε:
Βρε Juanita μου...αν η Κάντυ έφτανε τα 25213 επεισόδια... τότε...θα ήταν πιά γριά! Δεν θα ήταν το γλυκό κοριτσάκι που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε! Ετσι είναι...όπως και με τα ινδάλματά μας...καλό είναι να τα θυμόμαστε οπως ήταν νέα...και όχι όπως πιθανόν έχουν καταντήσει τώρα! Ολα τα ωραία πράγματα,πρέπει να σταματάνε την κατάληλη στιγμή...πριν επέλθει η παρακμή! :)
¨
Δε με ενδιαφέρει αν θα ήταν γριά... :cry: Εγώ να την είχα χορτάσει... :fever: :fever: :fever:

Στο κάτω κάτω ας έκανε και μιά θυσία παραπάνω για το κοινό της... :D :D:D
 
Juanita είπε:
Θεωρώ πως έχουμε να κάνουμε με τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες για το ίδιο άτομο.
Έτσι είναι και οι άνθρωποι στην αληθινή ζωή ,έχουν πολλές πλευρές!!

Εκεί που έχεις μια άποψη για κάποιον ,τσουκ κάτι γίνεται και αλλάζεις άποψη. Οι εξιδανικευμένοι - επίπεδοι χαρακτήρες υπάρχουν μόνο στα κόμικς. Και το ανιμε ήταν πολύ κοντά στην ζωή....

Juanita είπε:
Στο manga δεν τίθεται θέμα επιλογής μεταξύ Άννυ - Κάντυ.

Η Άννυ στενοχωριέται που θα χάσει τη φίλη της και είναι η Κάντυ που την πείθει να συμφωνήσει για την υιοθεσία της.
Μα δεν τίθεται καν τέτοιο δίλημμα επιλογής ούτε τώρα από κανέναν!!

Η Άννυ είναι η καλύτερη φίλη της Candy μέχρι το τέλος!!!

Juanita είπε:
Δεν υπάρχει πλεκτάνη στημένη από τη μικρή Άννυ που να τη μειώνει στα μάτια των αναγνωστών οπότε δεν υπάρχει και ανάγκη να τα μαζέψει μετά...
Τα έχω ξαναγράψει και παλιά!! Η Candy ευθύνεται που είχε την παιδική αφέλεια να μείνει στο ορφανοτροφείο για πάντα! Έδωσε χαστούκι στην Αννυ όταν τόλμησε να της εκφράσει το όνειρο της να τις υιοθετούσαν οι Μπράιτον και τις δύο. Ο δυνατός χαρακτήρας της Candy Παραλίγο να σκεπάσει τα όνειρα της... Και παρόλα αυτά η Άννυ θυσιάστηκε και γύρισε πίσω.... Ποιος ήταν ο πιο λογικός από τους δύο τελικά;;;

[
 
Αν θυμάμαι καλά, στο άνιμε η Κάντυ και η Άννυ είχαν ορκιστεί να μείνουν για πάντα μαζί στο ορφανοτροφείο. Αν δεν ήταν όρκος, ήταν υπόσχεση που είχαν δώσει και οι δύο.


Οι Μπράιτον αρχικά ζήτησαν την Κάντυ και η Άννυ ζήλεψε. Η Κάντυ όμως κράτησε την υπόσχεσή της και έστησε ολόκληρο θέατρο(πήρε το σεντόνι του Τζον και ήθελε να τους κάνει να πιστέψουν ότι βρέχει ακόμα το κρεβάτι της)



φυσικά κατάλαβαν αμέσως ότι το έκανε γιατί δεν ήθελε να την υιοθετήσουν και τότε στράφηκαν στην Άννυ. Η Άννυ δεν τήρησε την υπόσχεση που είχαν δώσει με την Κάντυ και δέχτηκε, λέγοντας ότι θέλει μια μαμά και έναν μπαμπά.



Θυμάμαι τα σπαραχτικά λόγια της μικρούλας Κάντυ...



" Κι εγώ πάντα ονειρευόμουν μια μαμά και έναν μπαμπά! Άννυ πάνε όλα, δεν είσαι πια φίλη μου! Άννυ είσαι ψεύτρα! Είσαι κακιά, σε μισώ!"


Η Κάντυ αρνήθηκε την υιοθεσία, θέλοντας να μείνει για πάντα με την Άννυ.


Ενώ η Άννυ.....


 
Όταν τις βγάλανε από το νερό και τους δώσανε ρούχα και τροφή , η Άννυ εκμυστηρεύτηκε στην Candy το όνειρο της να τις υιοθετούσαν και τις δύο.

Η Candy αντέδρασε απότομα της είπε ότι θαμπώθηκε από τα πλούτη και έφυγε πίσω στο ορφανοτροφείο όπου εκεί ξέρουν να ζουν και με τα λίγα.

Την επόμενη μέρα η Αννυ γύρισε πίσω και με δάκρυα στα μάτια αγκαλιάστηκαν.

Τότε η Άννυ λέει στην Candy :

-" Θυμάσαι τι ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Μράιτον?..."

-"Τον ρώτησες;;..."

-" ΟΧΙ !!! "

Όλα τα άλλα γίνανε μετά! Δεν μπόρεσε να το παλέψει άλλο... Δεν θελαν

και οι δύο ακριβώς το ίδιο πράγμα!!!! Άλλο η αδυναμία και άλλο ο κακόβουλος και δολοπλόκος άνθρωπος.

Juanita είπε:
Για το anime διαμαρτύρομαι... αν και από την άλλη, ίσως να ήταν αναγκαία τόσα γεμίσματα σε κάθε επεισόδιο αλλιώς θα τελείωνε πολύ γρήγορα η σειρά...
Παιδιά το anime είναι ένα μικρό αριστούργημα! Η TOEI έκανε εκπληκτική δουλειά! Αν δεν υπήρχε αυτή και το δημιούργημα της, τότε πολύ φοβούμαι ότι την Candy δεν θα την ήξερε (εκτός από μερικά μελετηρά ασιατάκια )ούτε η μάνα της και δεν θα είμαστε εμείς εδώ να μιλάμε τώρα..... :cry:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα