Οι πέντε πιο όμορφες ξένες σταρ

bambinella 100 είπε:
Hμουν σιγουρη οτι το πεντε θα σας φαινοταν λιγο, γι' αυτο και στο αρχικο μου ποστ εξηγω το λογο που το εδωσα.Δε θελω ενα κατεβατο ονοματων. Αξια εχει να δω ποιες ηθοποιους θεωρειτε τοσο ωραιες που τις ξεχωριζετε απο την πληθωρα καλλονων. Ζηταω τις λιγες και καλες και η δυσκολια ειναι εσκεμμενη!

ΦΖΠ1, η Ορνελλα θα μπορουσε στο τσακ να ειναι στη λιστα. Οπως ειδα εκανε την πρωτη της ταινια το 1970, αλλα εδω που τα λεμε και οι αλλες σταρ δεν ειναι του βωβου. Οχι βεβαια, πως θα πειραξει αν βαλετε και καποιες απο την εποχη εκεινη!

Καποια στιγμη και εφοσον δωσουν τις λιστες τους και αλλα μελη, θα πω ποιες ηθοποιους χαρηκα που ειδα στις πενταδες σας.
Ωραία, μπορούμε να προσθέσουμε τότε σίγουρα Βrigitte Bardot και Mimsy Farmer, και βλέπουμε για τη συνέχεια...
 
Katerinak, υποθετω πως εννοεις τη Ντορις για την οποια ησουν 100% σιγουρη. Αυτο συμπεραινω απο το πρωτο σου ποστ εδω.

Και να εβαζες ηθοποιους που εβαλα στη δικη μου λιστα, δε θα με πειραζε καθολου παντως. Ισα - ισα θα χαιρομουν που συμφωνουμε.
 
bambinella 100 είπε:
Katerinak, υποθετω πως εννοεις τη Ντορις για την οποια ησουν 100% σιγουρη. Αυτο συμπεραινω απο το πρωτο σου ποστ εδω. Και να εβαζες ηθοποιους που εβαλα στη δικη μου λιστα, δε θα με πειραζε καθολου παντως. Ισα - ισα θα χαιρομουν που συμφωνουμε.
τη Ντορις εννοουσα βεβαιως βεβαιως :)

Προσθετω δυο ηθοποιους που αναφερθηκαν αλλά δεν ειδαμε φωτογραφια τους στο θρεντ

Romy Schneider

attachment.php


Mimsy Farmer


attachment.php


romyschneider6.jpg

mimsy_farmer-12.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την πενταδα την εδωσα στην αρχη και δεν την αλλαζω ουτε προσθετω επιπλεον σταρ.

Η bambinella,την οποια ευχαριστω,μου επιτρεπει να ανοιξω μια μικρη παρενθεση με φωτογραφιες ηθοποιων που αναφερθηκαν στις ελληνικες ταινιες:

Ursula Andress

attachment.php
απορω που δεν θυμηθηκε κανενας να την προσθεσει στην 5αδα του

Monica Vitti

attachment.php
δεν ξερω γιατι αλλά αυτη η φωτογραφια μου θυμιζει αρκετα τη Μαρω Κοντου

Marina Vlady

attachment.php


Anouk Aimee

attachment.php


Caterina Valente

attachment.php


Ingrid Bergman

attachment.php


Anita Ekberg

attachment.php
 
Κaterinak, κι εγω μια ζωη οποτε εβλεπα τη Monica Vitti το μυαλο μου πηγαινε αυθορμητα στη Μαρω Κοντου!
 
bambinella 100 είπε:
Κaterinak, κι εγω μια ζωη οποτε εβλεπα τη Monica Vitti το μυαλο μου πηγαινε αυθορμητα στη Μαρω Κοντου!
αφου συμφωνεις κι εσυ,τοτε σιγουρα εχει αρκετες ομοιοτητες με τη δικια μας τη Μαρω Κοντου :) να σου πω την αληθεια δεν ειδα ποτε ταινια που πρωταγωνιστουσε αλλά επειδη αναφερθηκε το ονομα της σε μια ελληνικη ταινια,αν δεν κανω λαθος απ το Γιωργο Παντζα,ημουν περιεργη να δω το προσωπο της.Διαλεξα αυτη τη φωτογραφια γιατι ειχε κατι που μου αρεσε,κατι απο Μαρω Κοντου

ριχνοντας μια γρηγορη ματια,βρηκα μια φωτογραφια της Μαρως,φαινονται οι ομοιοτητες των δυο ηθοποιων

attachment.php


μαρω.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπαρχει και μια ταινια (δυστυχως δε θυμαμαι ποια - σιγουρα οχι του Φινου παντως) που ενας αντρας ηθοποιος αποκαλει την Κοντου, Μονικα Βιτι της Ελλαδος.
 
bambinella 100 είπε:
Υπαρχει και μια ταινια (δυστυχως δε θυμαμαι ποια - σιγουρα οχι του Φινου παντως) που ενας αντρας ηθοποιος αποκαλει την Κοντου, Μονικα Βιτι της Ελλαδος.
στην ταινια "οι 3 ψευτες" συμβαινει αυτο!

τελικα συμπληρωσαμε η μια την αλλη: εσυ θυμηθηκες οτι αναφεροταν στη Μαρω Κοντου κι εγω: τον ηθοποιο Γιωργο Παντζα,εδω το σχετικο ποστ

Απ ολες τις ηθοποιους που ανεφερε ο Γιωργος Παντζας θα ελεγα οτι μονο με τη Μονικα Βιτι εχει τοσα κοινα χαρακτηριστικα η Μαρω Κοντου

συγγνωμη που βγηκαμε εκτος θεματος #)
 
Ρε κορίτσια, η Anouk Aimee δε τη θυμίζει περισσότερο τη Μάρω;
 
Τι να σου πω ΦΖΠ1....για μενα ομοιοτητα υπαρχει με τη Μονικα Βιτι.

Μπραβο Κατερινα που βρηκες την ταινια!
 
ΦΖΠ1 είπε:
Ρε κορίτσια, η Anouk Aimee δε τη θυμίζει περισσότερο τη Μάρω;
κι εγω συμφωνω με τη bambinella,δε βλεπω ομοιοτητα της Μαρως Κοντου με την Anouk Aimee,ας δουμε και μια αλλη φωτογραφια της (εγχρωμη αυτη τη φορα και σε κοντινοτερο πλανο)

attachment.php


Anouk Aimee-PPF-025582.jpg
 
moira-shearer-05.jpg και αυτη πανέμορφη γυναικα, κοκκινομάλλα με πράσινα ματια και υπέρχο κορμί(χορευτρια μπαλέτου γαρ)δεν την ειδαμε σε πολλές όμως ταινίες αλλιως στην δική μου λίστα θα ηταν σίγουρα

Vivien Leigh.jpg κουκλα βιβιαν λη :)
 
Οπως ειχα υποσχεθει πιο πανω, σημερα θα πω για ποιες σταρ χαρηκα που τις ειδα στις πενταδες σας και στις φωτογραφιες που αναρτησατε.

Για μενα οι ακολουθες και μονο αξιζουν να βρισκονται εδω. Η σειρα ειναι τυχαια:

Lana Turner


Rhonda Fleming



Catherine Deneuve



Raquel Welch



Ursula Andress



Anita Ekberg
 
Παιδια πως ξεχασαμε Μπάρμπαρα Μπουσε, δες αγκίστρι, η γυναικα ηταν κουκλα αληθινη
 
Μπράβο Αριάδνη, όντως ξεχάστηκε, ήταν μία κούκλα! Μπάρμπαρα και για μένα λοιπόν:

barbara-bouchet.jpg

Αυτή που επίσης θεωρώ από τις πιο όμορφες στο τσακ δεν ανήκει στο όριο που έθεσε η Bambinella, η Ιsabelle Adjani, κρίμα. Θα αναφέρω λοιπόν τη Mary Philbin του βουβού κινηματογράφου, που τη θεωρώ από τις ωραιότερες της εποχής της. Κρίμα που είχε τέτοια ζωή.

mary philbin.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Περλα τι είδους ζωη, δυσκολη; θαυμαζεις τον βουβο κινηματογραφο, εγω εχω μαυρα μεσάνυκτα
 
Nαι, μου αρέσει ο βουβός κινηματογράφος γιατί ήταν ποιοτικός, επίσης οι εποχές που δείχνει είναι πολύ πιο αθώες και επίσης οι ηθοποιοί έπρεπε να καταβάλλουν περισσότερη προσπάθεια να παίξουν καλά κι έτσι είχαμε ένα πιο ωραίο αποτέλεσμα. Η Philbin που λες, ήταν όμορφο και ταλαντούχο κορίτσι, πολύ δημοφιλής στους άντρες, αλλά με γονείς φανατικούς καθολικούς, οι οποίοι ήταν τόσο αυστηροί που δεν την άφηναν ούτε στα γυρίσματα μόνη, ήταν πάντα δίπλα της. Η Mary ερωτεύτηκε έναν νεαρό παραγωγό της εποχής κάποια στιγμή και έκαναν κρυφό αρραβώνα, φοβούμενοι τους γονείς της. Κάποια στιγμή τους το ανακοίνωσαν και έγινε άγριος καυγάς, γιατί ο νεαρός ήταν Εβραίος και οι καθολικοί γονείς δεν τον δέχονταν με τίποτα. Είπαν στην κοπέλα να επιλέξει: Ή εκείνον, ή αυτούς. Κι εκείνη επέλεξε τους γονείς. Ο νεαρός παντρεύτηκε, είχε επιτυχίες και έζησε μία καλή ζωή, αλλά η Mary έμεινε για πάντα γεροντοκόρη, να φροντίζει τους γονείς της και να πηγαίνει στην εκκλησία. Αυτό επηρέασε και την καριέρα της και χάθηκε γενικά, σπάνια εμφανιζόταν. Αργότερα, μετά το θάνατο του παραγωγού αλλά και της ίδιας, βρέθηκαν τα ερωτικά τους γράμματα που και οι δύο είχαν κρατήσει μία ζωή και δεν τα είχαν πετάξει.
 
Λυπητερη ιστορια, οποτε η κοπέλα μαραζωσε!
 
Πίσω
Μπλουζα