Οι πέντε πιο όμορφες ξένες σταρ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Bambinella
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
... δεν νομίζω ότι παίζει σύγκριση.....
Από όσο θυμάμαι, το πόδι της Αντζελίνας στην αφίσα Mr. & Mrs. Smith δεν αφήνει και πολλά περιθώρια.....
,

Τελευταία επεξεργασία:
Πως ήσουν μωρή μεγκαν και πως εγινες

Συνημμένα

• images (85).jpeg
    images (85).jpeg
    23,9 KB · Προβολές: 7
Η καιλι τζενερ ως παμελα Άντερσον μόνο που η παμελα ήταν πιο ομορφη

Συνημμένα

• FB_IMG_1762706012790.jpg
    FB_IMG_1762706012790.jpg
    35,5 KB · Προβολές: 7
Ποια θα ήθελες εσύ να εισαι; εγώ ή πρώτη η η σκαρλετ

Συνημμένα

• G5Up66VXAAAX1nY.jpeg
    G5Up66VXAAAX1nY.jpeg
    198,2 KB · Προβολές: 7
Άμα ερχόταν η αντζι, σου έλεγε πεθαίνω για σένα και θέλω να περάσουμε μια νυχτα άγριου πάθους μαζί τι θα απαντουσες;

Άμα ερχόταν η αντζι, σου έλεγε πεθαίνω για σένα και θέλω να περάσουμε μια νυχτα άγριου πάθους μαζί τι θα απαντουσες;

%CE%A7%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%91-scaled.jpg

Τώρα θα πεις .. σιγά ρε σταφιδομουρη που θα έλεγες και όχι.. και όμως ειλικρινά το λέω ότι θα έφευγα τρέχοντας!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Επιτέλους κάποια που έμοιασε στην μητέρα της οντως

Συνημμένα

• G7pgIZ4WYAAajN9.jpeg
    G7pgIZ4WYAAajN9.jpeg
    190,1 KB · Προβολές: 7
.... οποιαδήποτε διάσημη ερχόταν με τέτοιο attitude θα με έκανε να φύγω μακρυά.....
.... σε αντίθεση με κάποια woman next door, που θα με έκανε να το σκεφτώ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ....
... είναι εγκεφαλικό καθαρά το θέμα. Είναι η διαφορά μεταξύ: "Κόψε το δούλεμα" vs "βρε κοίτα η Καιτούλα από τον 3ο, δυνατό μωρό".....

Πάντα οποία συγκρίνεται με την μπελουτσι είναι οδοντόπαστα είτε η θερον είναι αυτή είτε η λιμα, είτε η τζολ , είτε η Κάθριν τζοουνς . Εγώ νομίζω αγόρια πως αν σας έλεγε η θερον θέλω να περάσω μια νυχτα μαζί σου θα την προσπερνουσατε την μπελουτσι και θα κάνατε την καρδιά σας πέτρα να πάτε με την σαρλιν

Πίσω
Μπλουζα