dimitri10b είπε:Εξ αρχής συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά πραγματικά δεν ήξερα που να γράψω αυτό που θέλω να πω...Από χθες η Lifo έχει αναρτήσει ένα θέμα, με φωτογραφία του εξωφύλλου του Lp με το soundtrack ''Aliki-My Love'' με τη φωτογραφία της Αλίκης αλλοιωμένη. Πρόκειται για τη γνωστή φωτογραφία που η Αλίκη κρύβει με τα χέρια και το καπέλο τα ''επίμαχα'' ωστόσο ξεχωρίζει το μαγιό που φοράει. Στη φωτογραφία λοιπόν όπως παρουσιάζεται στη σελίδα (δεν ξέρω που τη βρήκαν έτσι και ποιος την έχει επεξεργαστεί) φαίνεται γυμνή με ένα πρόχειρο ρετούς, με σχόλια πως δεν θα γίνονταν αποδεκτό στην Ελλάδα, πως ''εκτός Ελλάδας όλα είναι πιο πικάντικα''κ.α.
Μάλιστα αναπαράγεται συνεχώς στη σελίδα τους στο Facebook, όπου χθες το βράδυ (σε μια από τις αναρτήσεις που το είχαν βάλει) τους έγραψα πως πρόκειται για ρετουσαρισμένη φωτογραφία, όμως σήμερα το ανάρτησαν εκ νέου.
http://www.lifo.gr/team/lola/40250
Αναρρωτιεμαι αν θα επιθυμουσε να παρει θεση βεβαια η Finos Film μαι και ητανdimitri10b είπε:Εξ αρχής συγνώμη για το εκτός θέματος αλλά πραγματικά δεν ήξερα που να γράψω αυτό που θέλω να πω...Από χθες η Lifo έχει αναρτήσει ένα θέμα, με φωτογραφία του εξωφύλλου του Lp με το soundtrack ''Aliki-My Love'' με τη φωτογραφία της Αλίκης αλλοιωμένη. Πρόκειται για τη γνωστή φωτογραφία που η Αλίκη κρύβει με τα χέρια και το καπέλο τα ''επίμαχα'' ωστόσο ξεχωρίζει το μαγιό που φοράει. Στη φωτογραφία λοιπόν όπως παρουσιάζεται στη σελίδα (δεν ξέρω που τη βρήκαν έτσι και ποιος την έχει επεξεργαστεί) φαίνεται γυμνή με ένα πρόχειρο ρετούς, με σχόλια πως δεν θα γίνονταν αποδεκτό στην Ελλάδα, πως ''εκτός Ελλάδας όλα είναι πιο πικάντικα''κ.α.
Μάλιστα αναπαράγεται συνεχώς στη σελίδα τους στο Facebook, όπου χθες το βράδυ (σε μια από τις αναρτήσεις που το είχαν βάλει) τους έγραψα πως πρόκειται για ρετουσαρισμένη φωτογραφία, όμως σήμερα το ανάρτησαν εκ νέου.
http://www.lifo.gr/team/lola/40250
,η οποια Finos Film εκανε στην κοινοτητα μας την τιμη κι εκπροσωπηται στο retromaniax.gr (βλεπε σχετικο θεμα )tonytony είπε: