tonytony
retron00b (sick admin's joke!)
- Αντιδράσεις
- 58.059
Όλοι ξέρουμε το πονεμένο θέμα για τις τηλεοπτικές σειρές της κρατικής τηλεόρασης που χάθηκαν δια παντός...Μετά από μεγάλη μου προσωπική έρευνα συγκέντρωσα όσες περισσότερες περιλήψεις μπορούσα από αγαπημένες μας σειρές που δυστυχώς δεν πρόκειται να ξαναδούμε ποτέ , να έχουμε έστω μια ιδέα από τις σειρές αυτές και να είναι και κάπου μαζεμένες...Οι περιλήψεις είναι από τηλεοπτικά περιοδικά κυρίως αλλά και από εφημερίδες. Δυστυχώς τότε τα τηλεοπτικά κανάλια δεν έδιναν πάντα την περίληψη του εκάστοτε επεισοδίου οπότε κάποια επεισόδια δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε έτσι...
Σε κάποια ευτυχώς υπάρχουν πολλές , οπότε στο παρών θέμα θα "δούμε" έστω έτσι πολλές χαμένες σειρές και θα πάρουμε έστω μια ιδέα από αυτές...
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω , λόγω Αλίκης φυσικά , με τη "Βασίλισσα Αμαλία" , η οποία ξεκίνησε στο ΕΙΡΤ στις 5 Μαίου 1975 και ολοκληρώθηκε σε 68 επεισόδια στις 22 Αυγούστου 1976
περίληψη 1ου επεισοδίου , 5 Μαίου 1975

Σε κάποια ευτυχώς υπάρχουν πολλές , οπότε στο παρών θέμα θα "δούμε" έστω έτσι πολλές χαμένες σειρές και θα πάρουμε έστω μια ιδέα από αυτές...
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω , λόγω Αλίκης φυσικά , με τη "Βασίλισσα Αμαλία" , η οποία ξεκίνησε στο ΕΙΡΤ στις 5 Μαίου 1975 και ολοκληρώθηκε σε 68 επεισόδια στις 22 Αυγούστου 1976
περίληψη 1ου επεισοδίου , 5 Μαίου 1975