τρελάθηκα! Ακριβώς το ΙΔΙΟ (κόκκινο) είχε και η αδερφή μου στο νηπιαγωγείο!ΦΖΠ1 είπε:Ήμαρτον ! Είχα το ίδιο ακριβώς καλαθάκι στο νηπιαγωγείο ! Το' ξερα ότι μια μέρα, μόνο εδώ μέσα θα μπορούσα να το ξαναδώ !
Ετσι ειναι. Δεν πηρε ομως και το γαλαζιο χρωμα στα ματια.PT8 είπε:Ο μικρός, στόμα - μάτια, ίδιος ο πατέρας του.
Δυστυχώς μόνο όταν ήταν παιδί διότι όταν μεγάλωσε...PT8 είπε:Ο μικρός, στόμα - μάτια, ίδιος ο πατέρας του.
Θεωρώ και αυτή την περίπτωση (όπως Κούρκουλος και άλλοι, πως οι πατεράδες είναι ωραιότεροι των τέκνων)bambinella 100 είπε:Ετσι ειναι. Δεν πηρε ομως και το γαλαζιο χρωμα στα ματια.
:shtup:johnny19818 είπε:Δυστυχώς μόνο όταν ήταν παιδί διότι όταν μεγάλωσε...
επειδή γνωρίζω την κα Τζένη Ρουσέα δεν έχει ένα γιο αλλά μία κόρη την Έλλη Σοφιανοπούλου από τον γάμο της με τον Σοφιανόπουλο της ΧΡΩΠΕΙ
tonytony είπε:
ΦΖΠ1 είπε:Ήμαρτον ! Είχα το ίδιο ακριβώς καλαθάκι στο νηπιαγωγείο ! Το' ξερα ότι μια μέρα, μόνο εδώ μέσα θα μπορούσα να το ξαναδώ !
Δηλωνω και εγω αλλος ενας με το ιδιο καλαθακι στο νηπιαγωγειο,ακομα θυμαμαι τα ψιχουλα απο τα μουστοκουλουρα μεσα.PT8 είπε:τρελάθηκα! Ακριβώς το ΙΔΙΟ (κόκκινο) είχε και η αδερφή μου στο νηπιαγωγείο!
Ο μικρός, στόμα - μάτια, ίδιος ο πατέρας του.
:animlaugh:ΦΖΠ1 είπε:Η Βίκυ έκανε το επώνυμό της "Λέανδρος" (και όχι Λέαντρος...)