Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Επειδή αναφέρει το θέατρο Κάππα κι λόγω του νεαρού της ηλικιας του, ενδεχομένως να είναι το 1992 στο "Ημερολόγιο της Αννας Φρανκ"  οπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Δημητρη Παπαμιχαήλ κι την Ελένη Κούρκουλα
Ε, άμα ήταν κλεισμένος σε  σοφίτα πρέπει να δείχνει και ολίγον αδύνατος. Ο Παπαμιχαήλ όμως... Ε δε ταίριασε με σκηνικό κατοχής.
 
Τη βάφτισε, ρε αμόρφωτοι! Δεν την έχρισε. Άλλο μυστήριο το βάφτισμα, άλλο το χρίσμα. Βέβαια μετά τη βάπτιση ακολουθεί και το χρίσμα (όχι ότι το ξέρουν οι περισσότεροι και σίγουρα δεν το ήξερε ο συντάκτης) αλλά χριστιανή ορθόδοξη έγινε με το βάφτισμα. Το χρίσμα (που γίνεται με μύρο) υποτίθεται στέλνει τη χάρη του Αγίου Πνεύματος στον ήδη Χριστιανό. Όχι ότι πιστεύω τίποτε από όλα αυτά, αλλά τι διάολο, δεν έκανε θρησκευτικά στο σχολείο του?
 
"Έτεκον άρρενα...", ρε μπούφοι! Δυο μαμάδες, δυο μωρά. Μη σας πώ "ετεκέτην άρρενε..." (δυϊκός αριθμός (*)) και με πείτε υπερβολικά ρετρό. Τώρα για το αν ήταν πανέμορφα και κουκλιά... δεν ξέρω, εμένα όλα τα μωρά μου φαίνονται κακάσχημα, άλλο αν αργότερα μπορεί να γίνουν όμορφα παιδάκια.

(*) Μόλις το κοίταξα στον Τζάρτζανο, μη νομίζετε... οι γνώσεις μου στον δυϊκό περιορίζονται στο όταν ο Δαρείος (σύζυγος της Παρυσάτιδος και μπαμπάς του Κύρου και του Αρταξέρξη) "εβούλετο τω παίδε αμφοτέρω παρείναι"
 
Τι εχει στο χερακι του ο μικρουλης Φιλιππίδης; Γαντάκι;
 
Τι εχει στο χερακι του ο μικρουλης Φιλιππίδης; Γαντάκι;
Όταν γεννιούνται τα μωρά με μακριά νύχια τους φοράνε γαντάκια για να μη γρατζουνίσουν κανά μάτι. Για κανα δυο εβδομάδες βλέπεις δυσκολο να κόψεις τα νύχια...
 

Εδω μαθαίνουμε -από το κείμενο που ακολουθεί την φωτό- οτι η κ.Κατσαντώνη θα επαιζε στους Μικρομεσσαίους τον ρόλο της Ε.Τζαβαλιά, αλλά λόγω εγκυμοσύνης κι γέννας δεν συνέβη. Θα ήταν δηλαδή ξανα "σύζυγος" με τον Π.Ευαγγελόπουλο οπως ήταν κι στο Ρετιρε. Επιπλέον, κρίνοντας από τις δηλώσεις Μ.Δελαπόρτα οτι το Ρετιρε σταματησε γιατι 2 εκ των πρωταγωνιστριών ζητησαν διπλάσια χρήματα, αντιλαμβανομαι ότι η κ.Κατσαντωνη προφανώς δεν ήταν καποια από τις δυο. Σιγουρα δεν θα ήταν ούτε κι η κ.Ν.Ορφανού διότι επαιξε στους Μικρομεσσαίους. ... :whistle:
 
Πίσω
Μπλουζα