Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Tι γραφει; "Σε λιγο θα απαιτησει και δευτερο παιδι απο την συντροφο του..."? :shocked:
Μαλλον το μπερδεψαν με το "αποκτησει".
Θα απαιτησει δευτερο παιδι γιατι τον ... γλυκανε το πρωτο παιδι...
 
Καλα, τι συμπτωση κι αυτη ομως! Ολοι οσοι εχουν μπει εδω μεσα ειναι χαζομαμαδες και χαζομπαμπαδες.
Κανενας που να μην ειναι χαζος δεν υπαρχει;
 
τις φλεβαρίδες βλέπω τις έχει μπλαστρώσει με το μυστρί (που λέγεται μαλάς στην Κρήτη. Το πηλοφόρι λέγεται φραγκόφτυαρο). καταλαβαίνω όμως ότι βάφτηκε για να αρέσει στον άντρα της και ουχί σ' εμένα.
 
Και μάλιστα δεν ακολουθούν ακριβώς την καμπύλη του βλεφάρου. Έχουν κηρύξει μια κάποια αυτονομία
 
Πριν από αυτόν πρέπει να είχε υπάρξει και κάποιος άλλος άντρας της ζωής της. Με παρθενογένεση γεννιούνται μόνο οι μελίγκρες (και μια καρχαριιτσα, διάβαζα προχτές, αλλά δεν το πιστεύω. Η στη δεξαμενή τους είχαν έναν καρχαρίο μεταμφιεσμένο, όπως ο Αχιλλεύς στην αυλή του Λυκομήδη, ή τα βράδια μια καρχαρίαινα πήγαινε τσάρκα σε διπλανές δεξαμενές)
 
Είναι πραγματικά τγάzhικ να υπάρχουν γονείς που αναφέρονται στα παιδιά τους λες και είναι οι γκόμενοί τους. Εξ ίσου τγάzhικ με το να λένε ότι είναι φίλοι με τα παιδιά τους.
 
Αυτη τι στιγμη ειναι; Καλη η κακη; Δεν μπορω να καταλαβω.
 
Εξ αριστερών προς τα δεξιά: Ουδέτερη, Κάκιστη, κλαυσίγελως (*), καλή.

Ελπίζω να βοήθησα.

(*) Στον οποίον είχε ειδικότητα ο Καρακατσάνης (1:09)

 
Ε, όσο μεγάλωνε εκείνη μίκραινε το όνομα.

Αλλά στην αναπαραγωγή του ονόματος του μπαμπά έσπασε ρεκόρ ο κ. Νταλάρας. Μη υπάρχοντος υιού βαφτίσαμε με το όνομά μας την κόρη. Και αν γραφόταν "Γεωργιάννα" θα έλεγα συνδύασαν τα ονόματα και των δυο γονιών, αλλά - αν το γράφουν σωστά - ήταν με ένα Ν οπότε μόνο του μπαμπά το όνομα πήρε.

Πώς και δεν γράφουν ότι είναι απαράλλαχτη ο μπαμπάς? Όπως ξέρουμε δεν χρειάζεται να μοιάζουν καθόλου. Άπαξ και έχουν ίδιο αριθμό από μάτια, μύτες και αυτιά, μοιάζουν καταπληκτικά για τα μάτια, ή μάλλον την πέννα, του συντάκτη. Ίσως φταίει που δεν βλέπουμε ούτε την ακρούλα από το αυτί του φάδερ.
 
Πίσω
Μπλουζα