Οι σταρ και τα παιδιά τους!

χωρίς το μουστακι ο πατέρας Χατζής...
 
1) Αφου δεν τον ενδιεφερε το τραγουδι τον γιο του Παριου, γιατι τελικα ασχοληθηκε και την πληρωσαμε εμεις;
2) Φλεβα δεν διακρινω στην δεσποινιδα Μουστακα. Μονο ενα μαυρο σημαδακι στο δεξι της ματι ολοϊδιο με αυτο της Αννας Βισση.
 
Κακεντρέχεια: Τελικά η Μαρινέλλα είναι άσχημη γυναίκα. Κι αυτή η ελιά δίπλα στο στόμα της με κάνει να νομίζω ότι έχει πάντα ένα μικρόφωνο. Ετοιμοπόλεμη!
Η κόρη της πάλι δεν ξέρω αν είναι όμορφη αλλά έχει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά.
 
Nαι, ηταν αλλα τα ηθη εκεινης της εποχης, αλλα οι καλλιτεχνες δεν "πιανονταν".
Ο κοσμος τους θεωρουσε κατι το διαφορετικο. Δεν ηταν οι δικοι τους ανθρωποι. Δεν ηταν οι ανθρωποι που οφειλαν να δωσουν λογο στην κοινωνια και κατ' επεκτασιν στον καθενα απο τον περιγυρο τους. Δεν ηταν η μανα, η αδελφη, η γειτονισσα... Οι καλλιτεχνες ηταν ανθρωποι αλλης παστας και, κατα πολλους, χωρις ηθικους φραγμους. Και περαν αυτου, ηταν τοποθετημενοι αλλου. Μακρια απο το ευρυ κοινο. Μια κατηγορια απο μονοι τους. Γι' αυτο και το κοινο δεν εδινε μεγαλη σημασια στα καμωματα τους.
Η Μαρινελλα κι η Ναθαναηλ απεκτησαν παιδι χωρις γαμο τη δεκαετια του '70 που ειχαν ηδη αλλαξει καποια πραγματα λογω σεξουαλικης επαναστασης. Καλως η κακως.
Σε αλλες εποχες που τα ηθη ηταν ακομα πολυ πιο αυστηρα και παλι ο κοσμος, οσον αφορα τους καλλιτεχνες, ανεκτικος ηταν.
Την δεκαετια του '40 η Σοφια Βεμπο συζουσε με τον Μιμη Τραϊφορο και την δεκαετια του '50 η Ελλη Λαμπετη συζουσε με τον Δημητρη Χορν. Και σιγουρα δεν ηταν αυτες οι μονες περιπτωσεις καλλιτεχνων. Επαθε τιποτα καμια απο αυτες τις δυο; Ουτε η Βεμπο, ουτε η Λαμπετη εχασαν το κοινο τους και την εκτιμηση του.
Ηταν πολυ ευκολο για τον κοσμο να φτυσει, να βρισει και να διαπομπευσει τη γυναικα της διπλανης πορτας που ζουσε με εναν αντρα αστεφανωτη. Ηταν το ευκολο θυμα και η λεβεντια του καθενος εξαντλειτο σε περιπτωσεις σαν τη δικη της. Δεν ειδα ποτε κανενα τετοιο λεβεντοπαιδο να παει να φτυσει Βεμπο, Λαμπετη, Ναθαναηλ και Μαρινελλα.
 
Και το παιδι γινεται...μεγαλος?
 
Πίσω
Μπλουζα