Οι σταρ μας ανοίγουν το σπίτι τους

Ναι, αλλά για άντε πλύνε μια κουβέρτα στη ντουσιέρα... (άσε που στην ανάγκη, η μπανιέρα κομίζει και έναν ! :) )

Όσο για τη διαμονή στο κέντρο, ήταν φετίχ κάποτε για τους ηθοποιούς, γιατί ήταν κοντά τα θέατρα. Ειδικά επί της Ιπποκράτους και μέχρι την Αλεξάνδρας, μένανε αρκετοί, όπως φυσικά και στην Κυψέλη. Προσθέτοντας επιπλέον την ώρα που τελειώναν οι παραστάσεις, και το φαγητό/ποτό που ακολουθούσε μετά, σε διάφορα στέκια, το κέντρο πάντα εξοικονομούσε χρόνο.

Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα έχει πολύ "βολικό" κέντρο, και κάποιος που έχει μόνιμα εργασία εκεί, θα προτιμούσε και τη μόνιμη διαμονή, ακόμα και τον ποδαρόδρομο μέχρι τη δουλειά, που δε σου "φαίνεται". Κι όλα αυτά, ακόμα και στις προ Μετρό εποχές....

Αντιθέτως, δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος η απόσταση, για ανθρώπους που πρέπει να είναι συνεπείς στην ώρα τους, όπως οι ηθοποιοί.
 
Ναι, αλλά για άντε πλύνε μια κουβέρτα στη ντουσιέρα... (άσε που στην ανάγκη, η μπανιέρα κομίζει και έναν ! :) )
Κ το απλό ότι στη μπανιέρα ντουζ γίνεται...στη ντουζιέρα μπάνιο όχι...μόνο για τους ηλικιωμένους το δέχομαι ότι δεν βολεύει...
 
Πριν από καιρό, και με αφορμή το θάνατο του Καζάκου, η λίφο ανέβασε ξανά άρθρο με τη ζωή του, που φέρει και φωτό του μέσα στο σπίτι του. Για κάποιο λόγο δεν μπορούσαν να φορτωθούν εδώ. Τελικά τις κατάφερα.

1693304009737.jpeg

1693304025438.jpeg

1693304039895.jpeg

1693304052815.jpeg

1693304073633.jpeg


Σχόλια δικά μου: λίγο βαρύ το όλον. Αν κρίνω από τα κάγκελα της σκάλας, το κτήριο πρέπει να είναι του Μεσοπολέμου. Εκείνο το βιτρό όμως με ενθουσίασε. Σπάνια βλέπουμε τέτοια στην Ελλάδα.
 
Πίσω
Μπλουζα