Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 30.523
Ενα παραφορτωμενο σπιτι σαν αυτο της Κατιας Δανδουλακη μου δημιουργει αγχος.
Philips είναι, ακριβώς την ίδια είχαμε αγοράσει κι εμείς το 1979Εχω την εντυπωση πως η τηλεοραση της Αντζελας ειναι η ξυλινη, η Sony. Αν οντως προκειται για αυτην, σημερα θεωρειται συλλεκτικο κομματι.
της οικογενείας ¨των νερών¨ φαντάζομαι, ΗΒΗ-ΚαραντάνηΟ Καραντανης πρέπει να ήταν προσωπικότητα γιατί μάλλον τον ήξεραν οι αναγνώστες. Εγώ δεν ξέρω ποιος ήταν.
Η Ελένη πάντως σε πρώτο γάμο είχε παντρευτεί το Γιώργο Λευτεριωτη. Κι έχει επίσης δηλώσει πως πρώτος της έρωτας ήταν ο ηθοποιός Νότης Περγιαλης αν θυμάμαι καλά.
το σαλόνι πάρα πολύ καλό, scandinavian styleΔέκα μοναδικές φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν έχετε ξαναδεί
Δέκα μοναδικές φωτογραφίες από το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν έχετε ξαναδεί | Flash
Αλίκη Βουγιουκλάκη σπίτι: Το διαμέρισμα κόστισε στην Βουγιουκλάκη 2.000.000 δραχμές το 1962 και ήταν σχετικά φτηνό για την εποχή. Ξόδεψε ...www.flash.gr
ποια είναι αυτή;
Η τραγουδίστρια Μαρίναποια είναι αυτή;
Βέρα ΚρούσκαΌμορφο και πολύ ενδιαφέρον σαλόνι. Θέλει λίγη δουλίτσα και μπορεί να γίνει σούπερ: η άθλια μάσκα, τα σιχαμένα ξερά λουλούδια και η θλιβερή λάμπα έχουν ήδη φύγει και στη θέση τους έχουν μπει μαξιλάρα (και στον άλλο καναπέ), φρέσκα λουλούδια και λάμπα με καπέλο. Αν αραιώσει και το παζάρι πάνω στα τραπέζια θα δείξει ακόμα καλύτερος ο χώρος. Τέλος τα κάδρα αν μπουν σε σκούρη κορνίζα δεν θα δείχνουν τόσο παρακμιακά φτηνά.
Η κυριούλα ποια είναι;