Οι υπέρτατες Δημοπρασίες!!!!!!

οσο και να τη ριξει κανενας δε βλεπω να το αγορασει...

πας παιρνεις ενα καινουριο κι ερχεσαι να σου βαλω μια υπογραφη και εισαι πρωτος!!!το μοναδικο θα ειναι με τι δικη μου υπογραφη...!!!
 
@ asemnos : δεν μας #$%*@ με τις τιμες. Εχω το TARZAN (game gear) καινουργιο,

το snatcher (αμερικανικο ομως) και βρηκα και το terranigma για SNES.

Στο ebay πουλαει ο καθενας οτι θελει, οσο θελει.
 
geo2004z είπε:
Super Mario World υπογεγραμμένο από τον Miyamoto. Προσωπικά δε συλλέγω αντικείμενα με υπογραφές δημιουργών αλλά για κάποιους ίσως να έχει ανεκτίμητη αξία....
http://cgi.ebay.co.uk/MIYAMOTO-SIGNED-Super-Mario-World-Game-Nintendo-SNES-/190460172304?pt=UK_VintageComputing_RL&hash=item2c584f9810
Η υπογραφή είναι fake, ο Sigeru υπογράφει έτσι και ετσί
 
Αυτο μας ελειπε τωρα να γινουμε και εμπειρογνωμονες/πιστοποιητες υπογραφων.
 
geo2004z είπε:
Όχι φίλε, έχω δει άπειρες υπογραφές του Miyamoto, αυτή είναι η υπογραφή του, φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά.... ;)
Οταν βρεθείτε για καφέ, ρώτα τον αν το θυμάται...

Ειναι αρπαχτή, ο Sigeru ποτέ δεν εχει βαλει το μικρό του ονομα στην υπογραφή.

Αν ξέρεις εστω και τα βασικά της ιαπωνικής κουλτούρας, θα ξέρεις οτι το επώνυμο προηγείται του ονόματος (για την περίπτωση που του ερχόταν να γράψει πλήρες το ονομά του).

[edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Saulot είπε:
Ειναι αρπαχτή, ο Sigeru ποτέ δεν εχει βαλει το μικρό του ονομα στην υπογραφή.

Αν ξέρεις εστω και τα βασικά της ιαπωνικής κουλτούρας, θα ξέρεις οτι το επώνυμο προηγείται του ονόματος (για την περίπτωση που του ερχόταν να γράψει πλήρες το ονομά του).

[edit]
Αυτό το κασετάκι βρισκόταν σε εικόνα του περιοδικού Nintendo Magazine.... Την επόμενη φορά που θα δω κάτι παρόμοιο θα διαμαρτυρηθώ στο περιοδικό για πλαστή υπογραφή διότι ο Miyamoto ξέχασε να βάλει το επίθετο μπροστά αντί για το όνομα, πως είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν ιαπωνική κουλτούρα?? :confused:

Τέλος πάντων, εντόπισα ένα ύπερ σπάνιο N64 Ocarina of Time Bundle. Ελπίζω αυτό να είναι γνήσιο διότι πρώτη μου φορά το βλέπω.

http://cgi.ebay.com/Legend-Zelda-Ocarina-Time-N64-Pack-/190459946587
 
σορυ δεν θελω να σας την χαλασω!!δεν ξερω αν ειναι μονο για δημοπρασιες με κονσολες και games αλλα πραγματικα βρεθηκα αντιμετωπος με αυτες τις δημοπρασιες κ απλα ελιωσα!!!

http://cgi.ebay.com/MY-LITTLE-PONY-PASHALITSA-LADYBUG-EASTER-El-Greco-GREEK-/120620924590?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c15913eae

http://cgi.ebay.com/MY-LITTLE-PONY-LEMONDROP-SHOW-STABLE-EL-GRECO-GREEK-G1-/120625786771?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c15db6f93

http://cgi.ebay.com/Ultra-Rare-EL-GRECO-DRAGON-8-Dragon-Warriors-Castle-NEW-/120593925161?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c13f54429
 
Λιγο περίεργο να έχουν αυτά τα παιχνίδια τόσο υψηλές τιμές! Ξερει κανείς αν αυτά τα μικρό μου πόνυ έχουν τέτοια αξία, ή ο τύπος το παρακάνει;
 
Ότι είναι πραγματικά σπάνιο και αξίζει, δέν μπαίνει buy it now αλλα σε auction.

Το παραπάνω "ύπερ σπάνιο N64 Ocarina of Time Bundle." είναι αρπαχτή (και παλι) αλλα με άλλο τρόπο. Δέν αμφιβάλλω οτι είναι αυθεντικό αλλα ΔΕΝ είναι unopened όπως περιγράφει.

Πως έβγαλε τις φωτογραφίες? Και απο την στιγμή που είναι ανοιγμένο, δέν υπάρχει τρόπος να ξέρεις αν δέν έχει χρησθμοποιηθεί ποτέ.

Τώρα για τα "μικρά του πονυ"... δεν ξέρω αν έχουν πραγματικά αξία αλλα δέν πιστευω οτι θα άξιζαν ποτε τοσα λεφτα.
 
Τώρα με το συμπάθειο, αλλά με 9.000 νομίζω πως αγοράζεις καναδυό πραγματικά πόνυ. :diablotin:
 
Τα πονυ εχουν καποια μικρη συλλεκτικη αξια. Της ταξεως των 10 ευρω.

Εγω τοσο τα εχω βρει.
 
Τα μικρα μου πονυ εχουν συλλεκτικη αξια και συγκεκριμενα τα ελληνικα γιατι ειχανε μια ιδιαιτερη μυρωδια (δεν κανω πλακα!) απο το εργοστασιο. Αλλα αφοτου πηρανε αξια μετα αμεσως την χασανε διοτι ητανε μια ολοκληρη αρπαχτη αυτη την οποια μου την εχει πει ενα παιδι (ασχετο με το forum) την ιστορια αλλα την ξεχναω πως εχει.

Εχουν αξια τα ελληνικα αλλα πρεπει να ειναι σε καλη κατασταση. Και το κοινο που τα μαζευει ειναι πολυ συγκεκριμενο και δεν νομιζω να εχει καποια τυχη απο ebay ο ελληναρας που τα βαλε 9000 έουρος! (νταξει, ελεος!)
 
Παω να τσεκαρω την αποθηκη καμια μερα... :p
 
βασικα αυτο που βλεπω ειναι αν πατησεις συγκεκριμενα el greco toys στο ebay οτι πραγματικα ολοι τοχουν καψει με τις τιμες που εχουν βαλει. κ το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τιποτα graded απο AFA να πεις οτι οκ εχουν κ εναν βαθμο τις ταξεως 8.9? 9? κ αξιζουν τοσο πολυ!!
 
Πίσω
Μπλουζα