Οι χρηματιστές (1994)

Cathy

Retro Member
Joined
23 Σεπ 2012
Μηνύματα
127
Αντιδράσεις
29
Οι χρηματιστές (1994)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Οι_χρηματιστές

Ψαχνω πληροφορίες για μια παλιά σειρά (ίσως Μεγκα) που την βλέπαμε με τους δικούς μου και αναρωτιόμασταν όλοι τι δουλειά έκαναν ακριβώς οι ήρωες οι οποίοι ήταν χρηματιστές κατι που πρώτη φορά το ακούγαμε!!!! Θυμάμαι ήταν αρκετή καλή με έρωτες δολοπλοκίες, ταγέρ στυλάτα και κομψά κουστούμια. Οποιος θυμάται περισσότερα παρακαλώ ας μας πει. Επισης θυμάμαι την πρωταγωνίστρια μια πολύ όμορφη ηθοποιό κυρίως δεύτερων ρόλων μέχρι τότε που ενώ έπαιζε συχνά στα 90ς σε σειρές μετά χαθηκε. Νομίζω πως η σειρά είχε κάνει πάταγο λόγω του πρωτότυπου επαγγελματος των ηρώων που ελάχιστοι γνώριζαν!!!

Απο τα λιγα που βρήκα σαν πληροφορίες νομιζω η ηθοποιος που λέω ηταν η Νάντια Δεληγιάννη.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στη RetroDB, κοίταξες? :)

Οι χρηματιστές είναι νέοι, φιλόδοξοι και ερεθίζονται από την οσμή του χρήματος. Ζούνε μέσα στο νόμο και πέρα από το νόμο. Συγκρούονται κάθε μέρα σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει καρδιά και μόνος σκοπός είναι το κέρδος. Και σ' αυτό τον κόσμο που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να γίνεις γίγαντας ή νάνος προσπαθούν να διατηρήσουν την ανθρωπιά και τα συναισθήματά τους.
 
Η ηθοποιός ήταν όντως η (ωραιοτάτη) Νάντια Δεληγιάννη..Δεν τη παρακολουθούσα (κάποιες σκηνές πρίν από μερικά χρόνια είχε τύχει να δω) και όντως μου φάνηκε άξια σειρά της δεκαετίας...ήτοι χλιδή, μοδάτα συνολάκια, πούρα, πολυτελείς δεξιώσεις, ακριβά αμάξια, σεξ και δολοπλοκίες..Έντελώς κενή περιεχομένου κατά τη γνώμη μου..(αλλά αυτά είναι υποκειμενικά) Νομίζω παιζόταν το 1994..Απ'ότι θυμάμαι πρωταγωνιστούσαν μαζί με την προαναφερθείσα Νάντια και ο Αριστοτέλης Αποσκίτης (έχει χαθεί τη τελευταία 10ετία), ο Αίας Μανθόπουλος και η Ναταλία Δραγούμη..Νομίζω και ο Στέφανος Κυριακίδης..'Αλλους δεν θυμάμαι δυστυχώς..Νομίζω ότι αφορούσε μια χρηματιστηριακή εταιρία και κατέγραφε τα επαγγελματικά μαχαιρώματα, τις ίντριγκες για το "κλείσιμο" ενός deal, τη πίεση της δουλειάς και άλλα τέτοια...διανθισμένα φυσικά από ερωτικά τρίγωνα...

Να και ένα εξώφυλλο για τη σειρά...
N105.gif
N105.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
D@redevil ναι κοιταξα ευχαριστώ!!!! Αναρωτιομουν αν ειχαν και αλλοι αναμνησεις πιο αναλυτικες διοτι η σειρα ταιριαζε και με το γενικο κλίμα της εποχής αν και το χρηματιστήριο ήταν άγνωστη λέξη στους πολλούς. Δεν ξέρω αν η σειρά είχε αλλη επιτυχία πέρα απο το ενδιαφέρον που είχε ξεσηκώσει λόγω της πρωτοτυπίας του επαγγέλματος την ἐβλεπα όμως συχνά. retrofrog ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για το ομορφο εξώφυλλο πολύ ρετρό το στυλ!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η σειρά θα προβάλλεται στο MEGA σε (Ε) από το Σάββατο 14/4 και κάθε Σ/Κ στις 3:30

ο Αριστοτέλης Αποσκίτης (έχει χαθεί τη τελευταία 10ετία),
Ο Αριστοτέλης Αποσκίτης σήμερα:

28166802_982162405273962_899198986027533090_n.jpg


Πηγή: facebook
 
θα μπορούσε να ήταν καλύτερη σειρά. Εμένα μου φάνηκε πολύ προχειρογραμμένη και στο πόδι,έδιναν έμφαση μόνο σε σκηνές χλιδής (εμπορικό κέντρο που ήταν τα γραφεία,ντύσιμο κτλ), πολλές σκηνές ερωτικού περιεχομένου (Πουλικάκος με Μανθόπουλο δηλ. θείος και ανηψιός είχαν εν γνώσει και των δυο την ίδια ερωμένη που υποδύονταν η Δραγούμη) και νομίζω δεν κράτησε πάνω από 25 επεισόδια.
 
Πίσω
Μπλουζα