Οι ωραιότερες Ελληνίδες για το 1997 και 1998

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.455
Αντιδράσεις
49.746
Το ανδρικό περιοδικό STATUS με βάσει ψηφοφορίας αναγνωστών του , ανακήρυξε τις 50 ωραιότερες Ελληνίδες για το 1997 και το 1998.

Ήταν κάποτε νέες , κάποιες χάθηκαν στον χρόνο και δεν τις θυμόμαστε καν , κάποιες υπάρχουν ακόμα στον χώρο , όλες όμορφες γυναίκες (υποκειμενικό βέβαια αυτό) , κάποιες ίσως λείπουν από τη λίστα και κάποιες ίσως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Ας δούμε από το 50 ως το 1 αρχικά για το 1997 ποιες ήταν οι πιο όμορφες Ελληνίδες της χρονιάς...Όσοι θέλετε μαντέψτε την πρώτη θέση μέχρι να φτάσουμε σε αυτή...

img20221225_00210114.jpg


img20221225_00214219.jpg
img20221225_00220887.jpg
img20221225_00225556.jpg
img20221225_00232125.jpg
 
Παιδιά κι εγώ Φιλίνη θα έλεγα πρώτη. Πανέμορφη. Αλλά και την Μενεγάκη με τίποτα δεν θα την μπορούσα να την κατατάξω στην 50η θέση. Νομίζω ότι είναι κι αυτή πάρα πολύ όμορφη. Θα την τοποθετούσα πολύ παραπάνω από την Αννίτα Ναθαναήλ ας πούμε, που δε μου λέει τίποτα. Κορμί απίστευτο το δίχως άλλο, και ενδιαφέρον πρόσωπο, αλλά κρύα γυναίκα. Ας δούμε και τις άλλες.
 
Χαχα..ωραίο θέμα χριστουγεννιάτικα…μας άναψες φωτιές Τονυ. Παιδιά το 97 έπαιζαν άλλες κυρίες μπάλα, πέραν της Φιλήνη. Όντας θαυμαστής της Βικάρας (μια είναι η Κουλιανού), που τότε ήταν στα ντουζένια της, δε θα μπορούσα να μη την ψήφιζα για πρώτη θέση...Εν αναμονή της επόμενης πεντάδας λοιπόν…
 
Ωραίες οι κυρίες, αλλά τα κείμενα είναι επιεικώς απαράδεκτα ακόμη και για ένα "αντρικό" περιοδικό, είδος εντύπου που μου έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε καλοντυμένους αρωματισμένους Νεάντερταλ. Ξέρω ότι προσπαθεί να κάνει (φτηνό) χιούμορ, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί "αντιπροσωπευτικό δείγμα της αρίας φυλής", "βγάζει έναν πρωτόγονο αισθησιασμό" κι ένα σωρό άλλα. Ας μην ξεχνάμε ότι όλες ήταν γυναίκες επαγγελματίες και επιτυχημένες στον τομέα τους. άσχετα αν πολλούς από αυτούς τους τομείς προσωπικά τους σιχαίνομαι.
 
Η 16 χρονη δις Καϊματζόγλου ήταν πολύ γριά για να παίξει τη Λολίτα. Στο βιβλίο είναι 12χρονη.
 
#35 ..., μικροκαμωμένη... ό,τι καλύτερο για τον άντρα
Ε, βέβαια. Γιατί άμα είναι νταρντάνα και της μπει πολύ στη μύτη ο άλλος, μπορεί να του ρίξει και καμιά μπούφλα για συνετισμό.
Εκείνο το "Jounior" τι το ήθελε? Το διάβασα απότομα και χωρίς προειδοποίηση και κόντεψα να πάθω. Καλά να μην ξέρουν ελληνικά, παρακατιανή γλώσσα. Αλλά να μην ξέρουν ούτε αγγλικά, τη μελλοντική μας γλώσσα?

#34 Δεν ήξερε ότι δεν χρειάζεται πτυχίο για να κατακτήσει την κορυφή στις πίστες της νύχτας? Μάλλον είναι η βλαβερή επίδραση του Βιολάρη και του Πανδή. Παρασέρνουν τις επίδοξες αοιδούς που νομίζουν ότι χρειάζονται μόρφωση.

Πάντως πιο λιγούρη συντάκτη δεν έχω ξαναδιαβάσει.
 
Προς το παρόν:
Ελένη Μενεγάκη
Μαέβα Μεντούς
Ιωάννα Σουλιώτη
Μαρία Λεκάκη
Τόνια Καψάλη
Ελένη Αγγελιδάκη
Άντζυ Σαμίου

είναι...
1672222652898.png
:fafoutis:

Ναι το ξέρω, είμαι πολύ επιλεκτικός :D:D
 
Μέχρι στιγμής από αυτές που έβαλε ο Τόνυ την Μενεγάκω θα ελεγα
 
Ο τιτλος γραφει "Ωραιοτερες Ελληνιδες" οποτε η Μαεβα Μεντους τι δουλεια εχει εδω;
 
Μου κάνει εντύπωση πώς η Τατιάνα Στεφανίδου σκαρφώλψσε στη μέση της λίστας. Σίγουρα πολύ όμορφα μάτια και ωραίο πρόσωπο για τότε, αλλά μέχρι εκεί…
 
Μου κάνει εντύπωση πώς η Τατιάνα Στεφανίδου σκαρφώλψσε στη μέση της λίστας. Σίγουρα πολύ όμορφα μάτια και ωραίο πρόσωπο για τότε, αλλά μέχρι εκεί…
Εγώ θα την έβαζα και πιο ψηλά, έχει σπάνια χαρακτηριστικά αρμονικά και είναι και ψηλη γυναίκα
 
Επειδή είναι ψηλή έπρεπε να είναι και ψηλά? Τι να πει κι αυτή η Αμερικάνα μπασκετμπολίστρια που πρόσφατα ανταλλάξανε οι Ρώσοι? Θα έπρεπε να είναι από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

Συνεχίζω το θάψιμο αριθμητικά.

#30
Ο συντάκτης έχει ήδη αποδείξει ότι από Αγγλικά δεν σκαμπάζει πολλά. Έτσι το New comer αντί newcomer δεν με παραξενεύει, κι άλλωστε είναι πταίσμα. Αλλά ο συν τάκτης δεν έχει φαίνεται ακούσει για συν θετες λέξεις και νομίζει ότι γράφονται χωριστά.

Το να κλέψει την καρδιά κάποιου σε σήριαλ δεν πολυείναι κατόρθωμα. Αρκεί να το έχει βάλει στο σενάριο ο σεναριογράφος. Αλλά τις οικογένειες δεν τις χαλάει η γκόμενα, αλλά ο άπιστος σύζυγος, εκτός αν κι η γκόμενα είναι παντρεμένη και χαλάσει τη δικιά της. Μόνο τα ανήλικα, οι διανοητικώς προβληματικοί και οι βασιλιάδες έχουν το ανεύθυνο για τις πράξεις τους. Οι υπόλοιποι άντρες (αν μένει κανείς έξω από αυτές τις 3 κατηγορίες) ευθυνόμαστε για ό,τι κάνουμε.

#29
Τι θα πει "με άλλα μαλλιά"? Πέταξε τα δικά της, έγινε προς στιγμήν η φαλακρή τραγουδίστρια, και έβαλε άλλα?

#28
Το γεγονός ότι η κα. Μαγγίρα παράτησε την ωραία Ξάνθη και πήγε στην Αθήνα ενισχύει ΑΚΡΙΒΩΣ την αντίθετη άποψη από αυτό που γράφει ο συντάκτης: Ότι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα. Αλλιώς γιατί να φύγει από την Ξάνθη?

Πείτε με αρνησίπατρι, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι εθνικώς υπερήφανος για το σώμα της κας Μαγγίρα. Άλλωστε με την ίδια λογική θα έπρεπε να είμαι εθνικώς ταπεινωμένος από τα σώματα όλων των Ελληνίδων οι οποίες δεν ανταποκρίνοται στα πρότυπα του συντάκτη και οι οποίες είναι απείρως περισσότερες από την κα. Μαγγίρα.

Αλλά αν η εν λόγω ήταν στο κρεββάτι με "τις φίλες της" θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 3, αλλιώς θα έλεγε "με τη φίλη της". Οπότε γιατί γράφει ο κύριος "2 γυναίκες"? Δεν ξέρει ούτε να μετράει?

#27
Τι εννοεί "δεν είναι όλα τα μοντέλα copy"? Μερικά δηλαδή είναι paste?

Ο συντάκτης ιστεύει ότι η ομορφιά απαιτεί μυαλό? Δεν είδα να θαυμάζει το μυαλό καμιάς από τις προηγηθείσες καλλονές.

#26
"Εμείς να χαμογελάμε σαν ηλίθιοι"...
Αν μιλάει για τον εαυτό του, το "σαν" μάλλον περιττεύει.
 
Πίσω
Μπλουζα