Οι 10 πιο άσχημες κονσόλες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.535
Ευτυχως δεν ειναι πολυ γνωστες και δεν θα εχουμε θυματα.

Μα το Virtual Boy. :D

Philips Tele-Spiel 1975

philips_es2201_1.jpg

Can you imagine the HOURS of fun to be had by sliding the knob up and down on your joystick? The gameplay must be outstanding.

Fairchild F - 1976

fairchild_channel-f_1.jpg

Fact: The Fairchild was the first and only console to come with its own set of breast milk pumps, pictured above.

RCA Studio II - 1977

rca_studio2_2small.jpg

The Studio II veritably SCREAMS fun and excitement. Is it just me, or does it look more like something you’d plug one of those old-fashioned hair dryers into (the kind you wore on your head) then something you’d use to play Pong?

Magnavox Odyssey 2 - 1978

magnavox_odyssey2_1.jpg

Alright, so maybe the Odyssey 2 looks more cheesy than straight-up ugly, but the fact that I owned one has given me a lifelong grudge against this piece of shit Atari knockoff. Fuck you Odyssey 2, fuck you and your Pac Man wannabe KC Munchkin right in your digital cornholes. OK, I feel a little better now.

Epoch TV Block - 1979

epoch_tv-block_2.jpg

I’m sorry, but pink is not a good color…for ANYTHING, much less a game console. And what’s with the huge washing machine-looking knob?

Voltmace Database Games - 1980

voltmace_database-games-computer_1.jpg

Any good designer will tell you that the perfect color pallette is brown, gold, yellow, and sea green. I mean that’s just common knowledge in the industry. I love the name of this one too. VOLTMACE! It’s bold, but sounds more like a personal safety product.

MB Vectrex - 1982

mb_vectrex_1s.jpg

The Vectrex’s big idea was to add its own monitor so you wouldn’t have to connect to those pesky TVs. Of course the tradeoff was that their games looked like they were straight out of 1977. Epic Fail.

Philips Videopac - 1983

philips_g7200_1s.jpg

Um, is that a video game console or a microfiche reader?

Rollet Videocolor - 1983

rollet_videocolor_1s.jpg

Early working name for the Videocolor? The SeizureMaster 5000.

Nintendo Virtual Boy - 1995

nxpnsv_virtualboy-full.jpg

Ya know, if you’re going to force me to wear a gigantic, douchey-looking set of goggles, your games better deliver the goods in a big way.

10 of the Ugliest Game Consoles of All Time

Θα τα ακούσεις τώρα από κάποιους εδώ μέσα,για 2 λόγους...

1)Τόλμησες να αναφέρεις στη δεκάδα το Vectrex... :D :D

2)Τόλμησες (x2) να πεις και ότι δεν είναι γνωστό !!! :rofl: :rofl:

Αφου δεν ειναι γνωστο.......... :rofl:

Δεν ειναι δικια μου η λιστααααΑΑΑΑΑ.

Αν ηταν θα βλεπατε το ΧΒΟΧ1 πρωτο πρωτο. :D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Vectrex είναι καταπληκτικό.Τέρμα και τελείωσε.Είχε δική του οθόνη και τα γραφικά του ήταν πολύ μπροστά όταν βγήκε.Τώρα άσχημη μπορεί να είναι σαν κονσόλα αλλά ειναι καθαρά αντικειμενικά πράγματα.

Πολυ ασχετες επιλογες

Κατ αρχην δεν υπαρχει αυτη:

supergrafx1c.jpg

Άντε για να μην φάει όλο το ξύλο ο aardvark να και η δική μου επιλογή! :D :D

Atari2600a.JPG

Πάω για ban το βλέπω! χαχα

E όχι και άσχημο το VCS! Μιλάμε για κλασσικό '70s design με ξύλινο φινίρισμα. Εγώ πάντως όταν ακούω τη λέξη κονσόλα αυτό μου έρχεται στο μυαλό!

Wally είπε:
Πολυ ασχετες επιλογες
Κατ αρχην δεν υπαρχει αυτη:

supergrafx1c.jpg
Ε δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη οπτικά κονσόλα από αυτή!

2600 είναι κουκλί.. όσο για αυτό το πράγμα που ανέβασε ο wally συμφωνώ με τον telonio..

Το Vectrex ασχημο ???Αντικειμενικα τωρα ,η σχεδιαση του αντανακλα -τουλαχιστον- φινετσα και προσωπικοτητα , . Ο συγγραφεας της λιστας προφανως εχει καποιο απωθημενο ....

Pitsunami... unforgivable!!

Ρε συ, το VCS ειναι η μονη πραγματικη κονσολα με την πληρη εννοια του ορου.. deck με διακοπτες παλιου ηχοσυστηματος που και μονο το στησιμο του εχει τις γραμμες μιας κονσολας ηχου. Οσο για ομορφια... λιτο και απεριτο και συναμα so freakin' awesome!

Οτι βγηκε πριν η μετα απο αυτο, απλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να φερει τον ορο "κονσολα" καθως δεν μοιαζουν και δεν παραπεμπουν καν σε κονσολα, ασχετα αν ο ορος εμποροποιηθηκε, εδραιωθηκε και ειναι πιο πιασαρικος απο game system πχ. Αν τα σημερινα video (απο θεμα σχηματος) τα λεμε κονσολες και το θεωρουμε αυτο ομορφια και μοντερνο.. not much to say there.

Τα βραβεια ασχημιας πανε αλλου.. ιαπωνια μερια και συγκεκριμενα στo SNES (σαν ζυγαρια με διακοπτες ειναι το ρημαδι!), και PS και PS1. Τα πιο ομορφα σχεδιασμενα game systems που βγηκαν μετα το VCS, ειναι τα Gameboy (λογικο, ανθρωπινο και simple is better), και η πρωτοτυπια εκλεισε τον κυκλο της με την αποκαλυψη του Genesis/Megadrive που φερει γραμμες και σχεδιαση εξω απο αυτο τον κοσμο. Μετα μπουχτησαμε στα video!

Αυτός που τα έγραψε αυτά για το Vectrex πρέπει να ήταν τελείως άσχετος.

"Of course the tradeoff was that their games looked like they were straight out of 1977". Καμμία σχέση με την πραγματικότητα, μάλλον ποτέ στην ζωή του δεν είδε vector graphics εν κινήσει (προφανώς στα screenshots φαίνονται "κάπως")

Και να μην βάλουν την τοστιέρα (=NES) στις άσχημες;

Αν τον πιάσω στα χέρια μου αυτόν που τόλμησε να γράψει κακό λόγο για τον Veccy θα... Χ@@$$%΅ :$ /emoticons/blush@2x.png 2x" width="20" height="20" /> :-)

Άλλη ολίγον άσχετη λίστα, φτιαγμένη προφανώς από κάποιον που δεν γνωρίζει και τίποτα:

" Of course the tradeoff was that their games looked like they were straight out of 1977. Epic Fail. "

ΕΛΕΟΣ!!!!

ΥΓ μόλις είδα ότι μπορώ να κάνω resize το κουτί που γράφω τραβόντας τον δείκτη κάτω δεξιά! :)

ΥΓ2 Το woody VCS είναι από τα ομορφότερα... στολίδι πραγματικό. Εγώ έχω μία (heavy sixer εννοείται) για διακόσμηση δίπλα στην ΤV και με τη σύμπραξη της συγκατοίκου :)

Καλα, δεν έχει βάλει κανείς ακόμα αυτό;;;

zmxnhw.jpg

Epic fail...

Wally, μπας και εχεις βαλει την φωτο ανάποδα?

Λόγω του ρετρό χαρακτήρα τους δεν θέλω να διαλέξω καμία...έχουν μια γοητεία ελέω ιδιότητας. Φανταστείτε στην εποχή τους πως τα κοιτπύσαν οι πιτσιρικάδες της εποχής. Σαν μηχανήματα από το μέλλον. Με δέος...

Αν επιμένετε βέβαια να πάρω θέση περί ασχήμιας μπορώ να τα "χώσω" στην ατάρι συνολικά που έχω και αδυναμία! :)

και μενα δεν μου παει η καρδια να μειωσω κονσολες που τις ονειρευομουνα μικρος οσο και χαλια οπτικα να δειχνουν δεν παυει να ηταν ενα κομματι λαχτάρας για τοτε

Κυρίες & κύριοι ! Το βραβείο ασχήμιας κερδίζει με διαφορά.................

dreamcastkit.jpg

..........

..........

...............

................

:P :P:P:P:P

(ειδατε πως είναι ??? Ετσι ένιωσα και εγώ όταν είδα στην αρχική λίστα το "πολυτιμο μου" Vectrexάκι........ :o )

Πίσω
Μπλουζα