Οι 10 πιο άσχημες κονσόλες

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επειδή την αρχική λίστα την έκανε άτομο εκτός forum, ενώ την βλάσφημη ιεροσυλία την έκανε μέλος προτείνω 10ημερο ban στον Teflon και να του επιτραπεί η επάνοδος μόνο αν γράψει 10σέλιδο άρθρο στο επόμενο Phoenix με τίτλο "10 λόγοι για τους οποίους το Dreamcast είναι η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών". 1 σελίδα για κάθε λόγο...

Και να καταδικαστεί επίσης να φτιάχνει αποκλειστικά και μόνο κρέπες στο σχήμα του Dreamcast Swirl επί ένα έτος. :diablotin:

Maddog είπε:
Επειδή την αρχική λίστα την έκανε άτομο εκτός forum, ενώ την βλάσφημη ιεροσυλία την έκανε μέλος προτείνω 10ημερο ban στον Teflon και να του επιτραπεί η επάνοδος μόνο αν γράψει 10σέλιδο άρθρο στο επόμενο Phoenix με τίτλο "10 λόγοι για τους οποίους το Dreamcast είναι η καλύτερη κονσόλα όλων των εποχών". 1 σελίδα για κάθε λόγο...
Και να καταδικαστεί επίσης να φτιάχνει αποκλειστικά και μόνο κρέπες στο σχήμα του Dreamcast Swirl επί ένα έτος. :diablotin:

Αυτό το 10ημερο ban και το 10σέλιδο αρθρο πάει κι έρχεται..........

To τελευταίο τι το ήθελες???? :wait2:

Ποιος θα φάει, στις μέρες μας κρέπα ala DREAMCAST SWIRL........... :rolleyes: ?

Δεν τρώει καλύτερα μιά Σοκολάτα μπανάνα με καραμέλα βουτήρου και φουντούκια, να τον πιαστεί κιόλας. :tease: .......... :D :D:D:D:D:D:D:D

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
SNES.jpg

Άρεσε σε κανέναν το Αμερικάνικο SNES?

To Euro-Jap ήταν κλάσεις ανώτερο...

Ρε πάτε καλάα?????

Ήμουν εκτός Ελλάδας και δεν πήρα χαμπάρι τις αθλιότητες που έχετε γράψει εδώ μέσα...φτου σας...ντροπή και αίσχος

Πόσο άθλιος, κακοήθης και χωρίς καμία αίσθηση του καλού γούστου μπορεί να είναι ο συντάκτης αυτού του κατάπτιστου άρθρου???

Το VECTREX τι δουλειά έχει σε αυτή τη λίστα ρεεεεεεεεεεεεεεε??

Μιλάμε για την πιο όμορφη κονσόλα που κατασκευάστηκε ποτέ...

Σα δεν ντρεπόμαστε που επιτρέπουμε τέτοια πράγματα εδώ μέσα...

φτου φτου και ξανά φτου

Aardvark θα έπρεπε να banaristeis γιατί τόλμησες να ποστάρεις εδώ μέσα ένα τέτοιο συκοφαντικό θέμα :bash: :takethat: :takethat: :baby2: αλλά έχε χάρει που είσαι moderator... :hurrah:

(μουαχαχαχαχαχαχα :diablotin: )

Αντε με το Vectrex μας πρηξατε,δεν το ηξερε ουτε η μανα του και μεσω τουτου του θρεντ το καναμε σταρ απο το πουθενα.
icon10.gif

εγω δεν ειχα ποτε vectrex και ουτε που το γνωριζα αλλα φετος που το αποκτησα μπορω να πω οτι ειναι οτι πιο κοντα στα arcade μεχρι το 80..

ενα πραγμα εχω να πω για το vcs 2600 woody.. τα χριστουγενα κολησαμε με την κοπελα μου <<ναι την καταφερα!!!>> και παιζαμε atari ..

αυτο δεν το κανει αλλη κονσολα..

Ο simonkey τα ειπε ολα... μονο μια κονσολα εχει αυτη την μαγεια του πρωτογνωρου οπως δειλα δειλα εμφανιστηκε ο videogame κοσμος το 1977 και εξαπλωθηκε στον πλανητη.

Οσο για το vectrex.. ετσι γινονται οταν παλιωνουν αυτα τα μηχανηματα?! :)

picture.php

Plink είπε:
εεεεεεεεεεεεεεε??Μιλάμε για την πιο όμορφη κονσόλα που κατασκευάστηκε ποτέ...
Καλά, χαλάρωσε κι εσύ, αν το Vectrex είναι όμορφο εγώ είμαι ο Καρδινάλιος Σπίνα. Ο,τι πιο πρόχειρο από πλευράς βιομηχανικού ντιζάιν είναι, φτιάξαν ό,τι μπορούσαν όσο πιο γρήγορα γύρω από την οθονίτσα και πάπαλα, απλά αυτά που λέει στο άρθρο του είναι επιεικώς... λ@λ@κίες.

Sega_SG-1000_Bock.jpg

άθλιο ε?

H πρώτη κονσόλα της Sega..

Οι πιο ωραίες απο την άλλη κατ'εμέ είναι το Atari2600,N64(μόνο το μαύρο) και το Dreamcast..

Όντως χάλι, αλλά αν είχα μία τόσο μιντ...

Philips Tele-Spiel 1975 ειναι με διαφορα η πιο ασχημη κονσολα απο την λιστα θυμιζοντας παιχνιδι της PlaySchool.

To Virtual Boy εχει φοβερο σχεδιασμο, πολυ φουτουριστικο και cult. Aλλα απο θεμα βολικοτητας ας μην το συζυτησουμε γιατι θα βαλω τα κλαματα. Aπορω πως ο πατερας του Gameboy κατεληξε απο την μεγαλυτερη επιτυχια στην μεγαλη αποτυχια. Η κονσολα αυτη ειναι καταλληλη για διακοσμητικο στο δωματιο κανενος Nintendo fanboy σαν κι εμενα. Πολυ γελιο εχει που στο anime Maria Holic διακωμωδουν την τυχη του Virtual Boy στην αγορα.

f2bnp είπε:
Το Vectrex είναι καταπληκτικό.Τέρμα και τελείωσε.Είχε δική του οθόνη και τα γραφικά του ήταν πολύ μπροστά όταν βγήκε.Τώρα άσχημη μπορεί να είναι σαν κονσόλα αλλά ειναι καθαρά αντικειμενικά πράγματα.
Μπα. Και σαν κονσολα μια χαρα ειναι. Εδω εγω που δεν εχω νοσταλγιες για Atari εποχες (οχι οτι δεν τις απολαμβαναμε οταν ημασταν μικροι αλλα ως εκει) μου φαινεται και σημερα αρκετα hi-tech για την εποχη του. Ειχα διαβασει σχετικο αρθρο για την κονσολα αυτη στο Retro Gamer και μου 'κανε εντυπωση πως και δεν καταφερε να σημειωσει την επιτυχια που του αναλογουσε.

Επειδή τις περισσότερες από τις κονσόλες που αναφέρονται παραπάνω δεν έχω εμπειρία θα πω γι'αυτές που έχω. Έτσι λοιπόν θεωρώ άσχημο το Master System 2, το NES Top loader και το Αμερικάνικο SNES.

Leon είπε:
E όχι και άσχημο το VCS! Μιλάμε για κλασσικό '70s design με ξύλινο φινίρισμα. Εγώ πάντως όταν ακούω τη λέξη κονσόλα αυτό μου έρχεται στο μυαλό!
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!

Πάλι καλά που δεν είδα και το Jaguar γιατί θα είχαμε θέματα! :P

Πέρα από την πλάκα, θα συμφωνήσω με όλους τους άλλους που το υπερασπίστηκαν.. Και πραγματικά με την λέξη "κονσόλα" αυτό είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Και μπορεί κάποια άλλα συστήματα της Atari να μην ήταν και για τα καλλιστεία (Πχ το 5200.), όμως το 2600 και το Jaguar σίγουρα δεν τα λες και "άσχημα".

Και για άσχημα, και μένοντας σε "γνωστά", σίγουρα τα Master System και το αμερικάνικο SNES.. Όπως πάλι και το πρώτο Mega CD, αν μπορούμε να το πούμε "κονσόλα".

cloud είπε:
Όπως πάλι και το πρώτο Mega CD, αν μπορούμε να το πούμε "κονσόλα".
Εγώ πάλι το προτιμώ από το 2ο μοντέλο το οποίο κάνει την κονσόλα άλλη τόση κατά μήκος.

johnny19818 είπε:
Εγώ πάλι το προτιμώ από το 2ο μοντέλο το οποίο κάνει την κονσόλα άλλη τόση κατά μήκος.
Καλά, το Mega Drive λίγο πολύ είχε θέμα με όλα αυτά τα "μαραφέτια" που του είχε βάλει επάνω η SEGA.. όμως το πρώτο Mega CD μου φαινόταν πιο άσχημο γιατί ήταν και λίγο χοντροκομμένο..

Το 2ο μπορεί να το "μάκρυνε", όμως ήτα;ν λίγο πιο "κομψό", και έμοιαζε και περισσότερο σαν περιφερειακό παρά σαν κάτι ανεξάρτητο που "για κάποιο άγνωστο λόγο" έβαλες επάνω του το Mega Drive.

cloud είπε:
Καλά, το Mega Drive λίγο πολύ είχε θέμα με όλα αυτά τα "μαραφέτια" που του είχε βάλει επάνω η SEGA.. όμως το πρώτο Mega CD μου φαινόταν πιο άσχημο γιατί ήταν και λίγο χοντροκομμένο.. Το 2ο μπορεί να το "μάκρυνε", όμως ήτα;ν λίγο πιο "κομψό", και έμοιαζε και περισσότερο σαν περιφερειακό παρά σαν κάτι ανεξάρτητο που "για κάποιο λόγο άγνωστο λόγο" έβαλες επάνω του το Mega Drive.
Μου αρέσει πιο πολύ το συρτάρι που ανοίγει για τα CD παρά ένα καπάκι που ανοίγει. Μάλλον γι'αυτό προτιμώ το 1ο μοντέλο. Επίσης μπροστά το 1ο μοντέλο είχε πιο πολλά φωτάκια και διάφορα και έμοιαζε με VCR. Εντάξει,ούτε το 32x ήταν όμορφο φυσικά.

Ιεροσυλία ξε-ιεροσυλία, δεν υπάρχει πιο κακόγουστο πράμα από τούτο δω! Κι απορώ πως δεν το ανέφερε κανένας:

a_scuzz_may22_02.jpg

Το να είναι μία κονσόλα άσχημη είναι ένα θέμα αλλά το να την βλέπεις και να σου φέρνει κατάθλιψη είναι το κάτι άλλο:

800px-RCA-Studio-II.jpg

Αυτό το πράγμα πιο πολύ με κάποιο retro ιατρικό μαραφέτι μοιάζει παρά για κονσόλα να παίζεις παιχνίδια. Δεν θα ήθελα με τίποτα να το έχω στο σαλόνι μου. Αν το είχα θα φανταζόμουν δίπλα κάποιον άρρωστο παππού σε κρεβάτι νοσοκομείου με ορούς, καλώδια κλπ.

Από τους πιο ηλίθιους σχεδιασμούς που έχω δει σε δημοφιλές κονσόλα είναι αυτός του αμερικάνικου SNES:

17f1umi69f6mqjpg.jpg

Mια χαρά δεν ήταν το ιαπωνικό SNES (που τον ίδιον σχεδιασμό χρησιμοποίησαν ευτυχώς για το ευρωπαϊκό SNES) ;

907470Wikipedia_SNES_PAL.jpg

Mα τον θρύλο της Ζέλντα, οι αμερικάνοι δεν έχουν καθόλου καλό γούστο.

907470Wikipedia_SNES_PAL.jpg

17f1umi69f6m.jpg

johnny19818 είπε:
Επειδή τις περισσότερες από τις κονσόλες που αναφέρονται παραπάνω δεν έχω εμπειρία θα πω γι'αυτές που έχω. Έτσι λοιπόν θεωρώ άσχημο το Master System 2, το NES Top loader και το Αμερικάνικο SNES.
Όντως, κακάσχημο το Snes της αμερικής.....

Πίσω
Μπλουζα