filmmusic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 139
Edit [Οι σειρές που θα αναφέρετε θα είναι μέχρι το έτος 1995 για να μην ξεφύγουμε από το χρονολογικό όριο του Retromaniax (1995)]
Και ναι, μετά τις λίστες με τις top 10 ταινίες κάθε 10ετίας πάμε και στην αγαπημένη μου κατηγορία.
Τα κινούμενα σχέδια!!!
Βάζω μαζί anime και animation (επίσης μπορείτε να βάλετε και puppets, claymation κτλ - οποιαδήποτε παιδική σειρά που δεν είναι live action).
προσοχή: ΣΕΙΡΑ ε; Όχι ταινίες!
τα έβαλα όλα μαζί και δε χώρισα πχ anime και animation, γιατί έτσι θα δούμε ποιές είναι οι πραγματικά αγαπημένες μας σειρές, αυτές που αντέχουν στο χρόνο για μας, και που θα μπορούσαμε να βλέπουμε συνέχεια και να έχουμε τα ίδια συναισθήματα όπως όταν τις πρωτοβλέπαμε..
Αρχίστε λοιπόν να "σβήνετε" από τις λίστες σας για να φτάσει ο καθένας στη χρυσή αγαπημένη 10δα!!!!
Ξεκινάω (χωρίς ιδιαίτερη σειρά εκτός από τις 4 πρώτες)
1.CANDY CANDY (Η σειρά που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία!)
2.Ulysses 31 ("Η οδύσσεια του διαστήματος")
3.Hello Sandybell
4.Ducktales
-Nils Holgersson (πόσο θα'θελα να βρεθεί ολόκληρη η σειρά με την παλιά μεταγλώττιση)
-Fraggle Rock
-The Smurfs
-Thundercats
-Muppet show
-Pink Panther Show
Αλήθεια, να τολμήσω "οι 10 πιο αγαπημένες ταινίες animation/anime";
Ούτε top 50 δε μου φτάνει!
ίσως αν τις χωρίσω κάτι γίνει εκεί, αλλά και πάλι...
εδώ οι "10 πιο αγαπημένες ξένες σειρές":
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23191-%CF%E9-10-%F0%E9%EF-%E1%E3%E1%F0%E7%EC%DD%ED%E5%F2-%EE%DD%ED%E5%F2-%F3%E5%E9%F1%DD%F2!&p=367162#post367162
Και ναι, μετά τις λίστες με τις top 10 ταινίες κάθε 10ετίας πάμε και στην αγαπημένη μου κατηγορία.
Τα κινούμενα σχέδια!!!

Βάζω μαζί anime και animation (επίσης μπορείτε να βάλετε και puppets, claymation κτλ - οποιαδήποτε παιδική σειρά που δεν είναι live action).
προσοχή: ΣΕΙΡΑ ε; Όχι ταινίες!
τα έβαλα όλα μαζί και δε χώρισα πχ anime και animation, γιατί έτσι θα δούμε ποιές είναι οι πραγματικά αγαπημένες μας σειρές, αυτές που αντέχουν στο χρόνο για μας, και που θα μπορούσαμε να βλέπουμε συνέχεια και να έχουμε τα ίδια συναισθήματα όπως όταν τις πρωτοβλέπαμε..
Αρχίστε λοιπόν να "σβήνετε" από τις λίστες σας για να φτάσει ο καθένας στη χρυσή αγαπημένη 10δα!!!!

Ξεκινάω (χωρίς ιδιαίτερη σειρά εκτός από τις 4 πρώτες)
1.CANDY CANDY (Η σειρά που σημάδεψε την παιδική μου ηλικία!)
2.Ulysses 31 ("Η οδύσσεια του διαστήματος")
3.Hello Sandybell
4.Ducktales
-Nils Holgersson (πόσο θα'θελα να βρεθεί ολόκληρη η σειρά με την παλιά μεταγλώττιση)
-Fraggle Rock
-The Smurfs
-Thundercats
-Muppet show
-Pink Panther Show
Αλήθεια, να τολμήσω "οι 10 πιο αγαπημένες ταινίες animation/anime";
Ούτε top 50 δε μου φτάνει!
ίσως αν τις χωρίσω κάτι γίνει εκεί, αλλά και πάλι...
εδώ οι "10 πιο αγαπημένες ξένες σειρές":
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?23191-%CF%E9-10-%F0%E9%EF-%E1%E3%E1%F0%E7%EC%DD%ED%E5%F2-%EE%DD%ED%E5%F2-%F3%E5%E9%F1%DD%F2!&p=367162#post367162
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: