Απ' ότι βλέπω το ένα κολωνάκι κρύβει λίγο το ρολόι...!Wally είπε:Μαζι με τα μπαμπου και τους ριγε καναπεδες, τα μπιμπελο απο ονυχα ηταν απο τα πιο θλιβερα δειγματα που εχει να επιδειξει η δεκαετια του 80 στο home-styling.
Παρτε φωτο ενος ρολογιου-ονυχα να σας χαλασει η μιση μερα...
νομιζω οτι είναι αντανάκλαση του φωτός από την λήψη της φωτογραφίας....foutix είπε:Κάτσε λίγο, ή δεύτερη φωτο είναι αντανάκλαση του φωτός από την λήψη της φωτογραφίας ή το υλικό λαμπιριζει στο σκοτάδι;
Φιλαρακι μιλαμε επαθα πλακα τωρα με το τηλεφωνο/πορτατιφ που ποσταρες με γυρισες 27 χρονια πισω.8 χρονων τοτε εγω πηγαινα με την μανα μου επισκεψη στο θειο μου τον αδερφο της δηλαδη και ειχαν ενα ακριβως ιδιο τηλεφωνο σε ενα στρογγυλο τραπεζακι στο σαλονι που ηταν και γυαλινο κιολας.Στα ποδια του τραπεζιου παντα καθοταν αραχτο και λαιτ το σκυλι που ειχε ο θειος μου ρατσας ''κολει'' ολοασπρο και μεγαλοπρεπες φανταζε σαν και γω δεν ξερω τι στα ματια μου μονο και μονο για το σκυλι πηγαινα και γω με την μανα μου στην επισκεψη.Μιλαμε η εικονα με το τηλεφωνο αυτο και το σκυλι απο κατω ηταν τοσο απιστευτη στα ματια μου που δεν θα την ξεχασω ποτε.Φοβερα αυτα τα αντικειμενα απο ονυχα τα καραγουσταρω με χιλια και μακαρι να ειχα καποιο και γω.Stratulator είπε:Τηλέφωνο/Πορτατίφ Όνυχας.
Μας το είχαν κάνει δώρο στα μέσα του '80... Και υπάρχει ακόμα στο σαλόνι μου.
Είναι Και Φωτιστικό... Εδώ, ίσως φαίνεται καλύτερα.foutix είπε:Κάτσε λίγο, ή δεύτερη φωτο είναι αντανάκλαση του φωτός από την λήψη της φωτογραφίας ή το υλικό λαμπιριζει στο σκοτάδι;