Ωραίο το σετ που είναι και από όνυχα, αλλά να πω την αλήθεια, μου αρέσει ιδιαίτερα ο κόφτης του χαρτιού.Eagle 1 είπε:έχω ένα σετ γραφείου από όνυχα που μου είχαν κάνει δώρο. Τα βρίσκουμε όμορφα και χρηστικά.
ο οποιος κοφτης του χαρτιου γινοταν και...καλαμακι για σουβλακι...arpacolla είπε:Ωραίο το σετ που είναι και από όνυχα, αλλά να πω την αλήθεια, μου αρέσει ιδιαίτερα ο κόφτης του χαρτιού.
Πολύ ωραίο το σετ γραφείου. Το στρόγγυλο που μοιάζει με καθρέφτη σε τι χρησιμεύει?Eagle 1 είπε:Σε όνυχα έχουμε μία πολύ παλιά λάμπα (της γιαγιάς της συζύγου) που έχει όνυχα στο κάτω τμήμα της σε συνδιασμό με μπρούτζο. Η λάμπα αυτή ήταν αρχικά ελαίου, αλλά στη 10ετία του '50 τη μετέτρεψαν σε ηλεκτρική. Επίσης από τη 10ετία του '80 έχω ένα σετ γραφείου από όνυχα που μου είχαν κάνει δώρο. Τα βρίσκουμε όμορφα και χρηστικά.(Δυστυχώς το πρόβλημα με τις φωτογραφίες......... Τι τη θέλαμε την αναβάθμιση????)
Πράγματι είναι προσεγμένη κατασκευή. Μου τον χάρισαν τη 10ετία του '70. Παραθέτω μερικές ακόμα φωτογραφίες.arpacolla είπε:Ωραίο το σετ που είναι και από όνυχα, αλλά να πω την αλήθεια, μου αρέσει ιδιαίτερα ο κόφτης του χαρτιού.
Μη μου βάζεις ιδέες.........BETTY BOOP είπε:ο οποιος κοφτης του χαρτιου γινοταν και...καλαμακι για σουβλακι...![]()
Είναι για να βάζει κανείς φωτογραφίες. Έχω τη σύζυγο πάνω.domniki είπε:Πολύ ωραίο το σετ γραφείου. Το στρόγγυλο που μοιάζει με καθρέφτη σε τι χρησιμεύει?
Είπα να μείνω πιστός στην πρώτη φωτογραφία του Θέματος.elephadas είπε:Στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω είναι κιτς, λόγω του σχήματος, λόγω των άλλων στοιχείων, διακοσμητικών και μή, και κυρίως λόγω του ότι ήταν και φωτιστικό ταυτόχρονα. Το δαντελλοτραπεζομάντηλο από κάνει τα πράγματα ακόμη πιο βαρυφορτωμένα και αταίριαστα.
Πολύ όμορφη η λάμπα. Πιστεύω πως θα της ταίριαζε λίγο πιο σκούρο γυαλί.Eagle 1 είπε:Σε όνυχα έχουμε μία πολύ παλιά λάμπα (της γιαγιάς της συζύγου) που έχει όνυχα στο κάτω τμήμα της σε συνδιασμό με μπρούτζο. Η λάμπα αυτή ήταν αρχικά ελαίου, αλλά στη 10ετία του '50 τη μετέτρεψαν σε ηλεκτρική.
Ίσως, αλλά ήταν ελαίου αρχικά, οπότε η ανάγκη για φωτισμό με τη φλόγα επέβαλε διαφανές γυαλί (είναι το δικό της). Αν εννοείς το κάτω μέρος, πιστεύω ότι σκούραινε με το έλαιο που έμπαινε μέσα.Stratulator είπε:Πολύ όμορφη η λάμπα. Πιστεύω πως θα της ταίριαζε λίγο πιο σκούρο γυαλί.