Ναι, ναι, το θυμάμαι κι εγώ, έπαιζε την τσιγγάνα;sparklingeagle είπε:Υπήρχε και ένα επεισόδιο με την Σούλη Σαμπάχ, αν δεν απατώμαι.
Επιθυμία εξετελέσθη! Ευχαριστούμε πολύ για την πληροφορία nick!nick είπε:Όποιος μπορέσει ας συμπληρώσει στην retro db οτι στο 28 επεισόδιο του πρώτου κύκλου ("Ο ερωτευμένος μπογιατζής") έπαιξαν οι ηθοποιοί:Αθηνόδωρος Προύσαλης (Θόδωρος), Ισμήνη Καλέση (Μαριάννα), Γιώργος Βασιλείου (Νικήτας), Πουλχερία Λουκά (Βούλα),Ρούλα Βαρδαξη (Χαρούλα)
Ενεκα συζυγος του σκηνοθετη Δημητρη Νικολαιδη!ChristosM είπε:Σε πολλα επεισοδια ειχε εμφανιστει η Σουλη Σαμπαχ ως guest.
Χαρακτηριστική σκηνή της σειράς...! Πρόκειται για απόσπασμα από το 31ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο "Ο εύρων αμειφθήσεται".nick είπε:Ένα απόσπασμα με τους αξέχαστους Βασίλη Μπουγιουκλάκη και Στέλιο Λιονάκη (την εποχή που υποδυόταν τον αστυνόμο Μαγκλή στους Ιερόσυλους).
δεν ηξερα οτι υπηρχε παραλλαγη στους τιτλους εναρξης..αραγε να υπαρχουν τα επεισοδια με αυτους τους τιτλους αρχης και στο ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ;nick είπε:Μια παραλλαγή των τίτλων αρχής που προέρχεται απο το 10 επεισόδιο του β' κύκλου:
Απο οτι γνωρίζω υπάρχουν αμβιβολίες αν σώζονται τα επεισόδια του Α΄Κύκλου της σειράς. Τα άλλα πρέπει να υπάρχουν λογικά. Αλλα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά....katerinak είπε:δεν ηξερα οτι υπηρχε παραλλαγη στους τιτλους εναρξης..αραγε να υπαρχουν τα επεισοδια με αυτους τους τιτλους αρχης και στο ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ;
υπαρχουν μονο 24 επεισοδια στο ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ,αρα λειπουν παρα πολλα..ποιος ξερει,μπορει να τα εχουν καπου φυλαγμενα και να τα προσθεσουν καποια στιγμη..τουλαχιστον αυτο θελω να ελπιζωnick είπε:Απο οτι γνωρίζω υπάρχουν αμβιβολίες αν σώζονται τα επεισόδια του Α΄Κύκλου της σειράς. Τα άλλα πρέπει να υπάρχουν λογικά. Αλλα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά....
Κατερίνα υπήρχαν απο οτι ξέρω 5 διαφορετικοί τίτλοι έναρξης:katerinak είπε:υπαρχουν μονο 24 επεισοδια στο ψηφιακο αρχειο της ΕΡΤ,αρα λειπουν παρα πολλα..ποιος ξερει,μπορει να τα εχουν καπου φυλαγμενα και να τα προσθεσουν καποια στιγμη..τουλαχιστον αυτο θελω να ελπιζωαπ οτι καταλαβα συνολικα υπηρξαν 3 διαφορετικοι τιτλοι εναρξης;
1.[edit]This video is unavailable.[/edit]
2.[edit]This video is unavailable.[/edit]
3.[edit]This video is unavailable.[/edit]