Οσκαρ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Όσκαρ στον @Rygar για τις ποικίλες γνώσεις του πάνω σε υπολογιστές, παιχνίδια και τεχνολογία γενικοτερα

Όσκαρ στον @FORD231για τις γνώσεις του πάνω στις ειδήσεις, στην δημοσιογραφια, στα τρέιλερ για τα νέα και γενικότερα ότι αφορά κανάλια και ρετρο παρουσιαστες

Όσκαρ λατρείας σε ένα ειδωλο @Bambinella στην Μπαρντό, @Bajar στην Καρέζη, @tonytony στην αλικη, @αριαδνη στην Μέριλιν και @Always Somewhere στην τζιν τιρνει ποιον θα λέγατε τον πιο φανατικό;

Όσκαρ αντιλατρειας σε ένα ειδωλο @Gordon προς αλικη

Τίτλος τιμης δρόμο @johnny19818 ,για τις γνώσεις του στο gaming

Όσκαρ στον @spyros_s για τις γνώσεις του στα ρετρο αυτοκινητα

Oscar στον @elgreco για τις γνώσεις του πάνω στην bi bi bo

Όσκαρ στον @DINO για τις γνώσεις στο ρετροιτ, το περιοδικο

Eμ θα έπαιρνες το πρώτο Όσκαρ
Επιτρέπονται χαστούκια στον παρουσιαστή; Είναι της μόδας.

Καλημέρα σας παιδιά.

Μιας και αναφερόμαστε σε μέλη του φορουμ στο θεμα αυτό, μηπως ξερετε κατι για τα μελη @katerinak και @stayros ;
Εχουν πολύ καιρό να εμφανιστουν στο φόρουμ...

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα σας παιδιά.

Μιας και αναφερόμαστε σε μέλη του φορουμ στο θεμα αυτό, μηπως ξερετε κατι για τα μελη @katerinak και @stayros ;
Πάντως εγώ Όσκαρ τους έδωσα, ο Σταύρος καλά είναι για την Κατερινάκι δεν έχω ιδεα

Καλημέρα σας παιδιά.

Πάντως εγώ Όσκαρ τους έδωσα, ο Σταύρος καλά είναι για την Κατερινάκι δεν έχω ιδεα

Και η Κατερινα μια χαρα ειναι. Μπορει να λειπει εδω και χρονια απο το φορουμ, αλλα μιλαω μαζι της αλλου.

και η juanita λείπει πολύ καιρό
Είναι καλα και αυτη

Oscar στην @akaliakoukou για την συνεισφορά της στην καντυ καντυ, εξαίρετη δουλειά από τις λιγες

Oscar για τις γνώσεις της sunset γύρω από τις ελληνικές σειρές και την δημιουργία πολλών θρεντ που βοηθησαν

Eδω χρειάζομαι την βοήθεια σας πείτε μου ποιος έχεις τις μεγαλύτερες γνώσεις γύρω από αρώματα και Κολωνίες, περιποιηση , γράψτε υποψήφιοτητες!

Oscar στον @SEBASTIAN για τις γνώσεις του γύρω από τις ελληνικές ταινίες του 80

Mαζι με @Bajar

Nαι είναι πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για Όσκαρ και οι δύο είναι πολύ καλές, κάποια παίρνει το Όσκαρ το πρωτο και κάποια το δευτερο

Λοιπόν, τα είδα και Όσκαρ πρώτο για γνώσεις πάνω στα αρώματα πάει στην @Bambinella και το Όσκαρ β' στην @Bajar

Επειδή κοιτάζω μέρες ποιος τρενταρει ποιο πολύ
Α Όσκαρ στον @tonytony
B ' Όσκαρ στην @Bambinella
Τίτλος επί τιμής στον @dondokken

Όσκαρ στις περισσότερες δημοσιεύσεις προφίλ ο @Always Somewhere

Oscar με τις περισσότερες δημοσιεύσεις σε θρεντ: που γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινιες

Στα περισσότερα μηνύματα
Α' Όσκαρ: @tonytony
B' Όσκαρ: @Wally
Τίτλος επί τιμής: @RIO

Βοηθήστε με να δούμε ποιοι έχουν τα περισσότερα λαϊκς

Να δώσουμε βραβείο όσκαρ στους δημιουργούς του λατρεμένου αυτού φόρουμ;:)
Έδωσα ήδη στον @AEON

O @paulochelao24 πρέπει να είναι αυτός με τα περισσότερα ποστ στο τι ακούω αποψε;

Όσκαρ Α για καντυ η @akaliakou και Όσκαρ β η @Juanita
Eπι τιμής @domniki @,Λορενα @Kambia

Παιδιά δηλώνω παραίτηση από την επιτροπή των Όσκαρ γιατί ίσως κάνω αδικίες και δεν θέλω ποιος θέλει να αναβαλλει;

Πίσω
Μπλουζα