Οσκαρ

Oscar διάσημου προσώπου στο αβαταρ , υποψηφιοτητες @Bajar, Καρέζη, @Bambinella , Μπαρντό, η αφεντιά μου μερυλιν , @Always Somewhere , τιρνει, @manos311 και @ARETARA , @RIO πείτε μου αν είναι κάποιος αλλος

Τελευταία επεξεργασία:
Δεύτερο Όσκαρ όνομα και αβαταριον που ταιριάζουν @elephadas το δίνω εδώ Μέτα την μπετά μπου που παίρνει το πρώτο Όσκαρ

Το πιο επιδράστικο, γυναικείο ακκαουντ
Υποψηφιοτητες
Μπαμπινελλα
Ρετροφαν
Χούαντιτα, Λόρενα, δομνικι , Αριάδνη, τζελασο, μπετυμπου, λωρα ινγκλας, μπαχαρ , κάμπια, Μαριάννα, ακαλιακου, μπετινα για πείτε και αλλες

Oscar του πιο περιφερειακου, μελους με τα πιο εύστοχα και χιουμορισρικα σχολια and the Oscar goes to @elephadas
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και να ψηφίσουν τα μέλη? Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν συμφωνούν ότι τα σχόλιά μου είναι εύστοχα ή χιουμοριστικά. Εγώ δεν θα με ψήφιζα. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ το Όσκαρ.

(Όχι, που νομίζατε δεν θα το παίξω Μάρλον Μπράντο, που του μοιάζω κι όλας - στα κιλά)

Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι και να ψηφίσουν τα μέλη? Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που δεν συμφωνούν ότι τα σχόλιά μου είναι εύστοχα ή χιουμοριστικά. Εγώ δεν θα με ψήφιζα. Οπότε δεν μπορώ να δεχτώ το Όσκαρ.

(Όχι, που νομίζατε δεν θα το παίξω Μάρλον Μπράντο, που του μοιάζω κι όλας - στα κιλά)
Σου δωσα Όσκαρ και μου το γυρνάς πίσω θα το πάρει ο δεύτερος επιλαχων

Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψηφίσατε! Όπως λέει και μια πανέμορφη και πολύ αγαπημένη ψυχή... σας αγαπώ!!

Πιστεύω ότι η @αριαδνη διεκδικεί και πρέπει να της δωθεί το Όσκαρ της Tinkerbell Νεράιδοψυχής (info εδώ)του φόρουμ που με τα θέματα της μας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα και μας κάνει όλους ξανά παιδιά!

Τελευταία επεξεργασία:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσοι με ψηφίσατε! Όπως λέει και μια πανέμορφη και πολύ αγαπημένη ψυχή... σας αγαπώ!!

Πιστεύω ότι η @αριαδνη διεκδικεί και πρέπει να της δωθεί το Όσκαρ της Tinkerbell Νεράιδοψυχής του φόρουμ που με τα θέματα της μας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα και μας κάνει όλους ξανά παιδιά!
Αγαπω σε

Tο Όσκαρ σου το παίρνει η μπαμπινελα οποτε θα χει πολλά στην συλλογή της την είχα για δεύτερη επιλαχουσα , εσύ μείνε και παρίστανε τον Μάρλον. Μερικά είναι φιξ βρε :love: από μένα ως ρετρο ακαδημια αλλά φυσικά ζητάω την συνδρομή του κοινού από ότι βλέπεις

Πίσω
Μπλουζα