Ο Άγιος Ρετρόνιος

ξαναπέρασα, πήρα άλλα δυο καινούργια κόμιξ και έναν τόμο Μπαγκς Μπάννυ που αν και στον κολοφώνα δεν γράφει ημερομηνία :icon_cry: η τιμή 25 δρχ. παραπέμπει σε καλή εσοδεία :)
 
Αν ξαναπάρεις ΤΕRROR, ORRIBLE, ΖΑΚΟΥΛΑ κλπ, σε εξευτελιστικές τιμές,

θα απαιτήσω να κλειδωθεί το thread, για να μη σκανδαλιζόμαστε.
 
exetlaios είπε:
Αν ξαναπάρεις ΤΕRROR, ORRIBLE, ΖΑΚΟΥΛΑ κλπ, σε εξευτελιστικές τιμές,θα απαιτήσω να κλειδωθεί το thread, για να μη σκανδαλιζόμαστε.
χαχα :biglaugh:

ξέχασα να πω ότι στην δεύτερη συγκομιδή πήρα κι ένα Λάμπικ για το οποίο νομίζω πως έγινε κουβέντα πριν λίγο καιρό. Είναι © 1985 όμως στο εξώφυλλο γράφει Επανέκδοση αν και οι διαφημίσεις μέσα είναι όντως παλαιότατες, της δεκαετίας του '80. Πιστεύω πως και πάλι πρόκειται για ανατύπωση, μάλλον κάπου μέσα στην δεκαετία του '90.

Έχει πλάκα που έχουν προσαρμόσει τα ονόματα και πρωταγωνιστής αποκαλείται Λάμπης κι άλλοτε Μπάμπης κι η γυναίκα του Πελαγία :D
 
Πάω λοιπόν ο άνθρωπος να πάρω τσιγάρα από ένα περίπτερο και ξαφνικά βλέπω σε μία γωνίτσα να περισεύει η γωνία ενός περιοδικού με το σηματάδι του... Δραγούνη. Πάω, σκάβω λίγο και βγάζω... ένα Μπαγκς Μπάνυ...

Ατσαλάκωτο... κοιτάω την ημερομηνία 1980. Την τιμή 12 δραχμές....

Μισή ώρα διαπραγματευόμουν με τον περιπτερά πόσο θα μου το αφήσει.Τελικά μου το έδωσε ένα ευρώ...

Ο άγιος Ρετρόνιος έκανε πάλι το θαύμα του. Μπανγκς Μπάνυ δεν μου είχε μείνει ούτε ένα...
 
Θα πω μια μικρή ιστορία όχι για μένα αλλά για έναν φίλο. Πάνε 10 χρόνια + πλέον όταν κόντευα να κλείσω τη συλλογή του Κόμιξ και μου έλειπε το #1 και το 37 (το οποίο βρήκα και τελευταίο!). Έρχεται λοιπόν ένας φίλος που μάζευε κι αυτός κόμιξ και βρίσκει σε περίπτερο στο Ηράκλειο Κρήτης που σπούδαζε τα πρώτα 8 τεύχη ανέπαφα!!!!!!Και τα πήρε όσο είχαν τα τεύχη που κυκλοφορούσαν ήδη! Αυτός κι αν είχε Άγιο Ρετρόνιο!!!
 
Πίσω
Μπλουζα