Ο Άλκης Γιαννακάς στην ξένη ταινία Stranded (1965)

lostromos74

RetroN00b
Joined
20 Οκτ 2014
Μηνύματα
49
Αντιδράσεις
73
Προ ημερών κυκλοφόρησαν επιτέλους σε blu-ray δύο ας τις πούμε κάλτ ταινίες μιας ιδιαίτερης δημιουργού, της Τζούλιν Κόμπτον.
Και οι δύο αναζητούνταν με μανία από τους σινεφίλ επί δεκαετίες.
Πολύ χαρούμενος με την κυκλοφορία τους, έψαξα περισσότερες πληροφορίες για την μυστηριώδη δημιουργό (η οποία φέρεται ως νεκρή αλλά χωρίς καμία διαδικτυακή πηγή να δίνει ημερομηνία θανάτου! ) και στο imdb είδα με τεράστια έκπληξη ότι στην ταινία της Stranded (1965) πρωταγωνιστεί (; ) ο Άλκης Γιαννακάς! Τρεις όλοι κι όλοι ηθοποιοί αναφέρονται στο imdb της ταινίας. Δεν βρήκα κανένα άλλο στοιχείο για την συμμετοχή του στην ταινία, ούτε καν η σελίδα του στην βικιπαιδεία δεν αναφέρει κάτι.
Βέβαια μέρος της ταινίας προφανώς είχε γυριστεί στην χώρα μας, καθώς η υπόθεση λέει ότι η πρωταγωνίστρια (ή ίδια η Κόμπτον) ταξιδεύει στην Ελλάδα), ωστόσο γενικά δεν θυμάμαι να έχω ακούσει το παραμικρό γι' αυτήν την ταινία όσο αφορά τη χώρα μας, ούτε για την συμμετοχή του Γιαννακά.

Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι άλλο, αλλά έχω παραγγείλει το blu-ray και όταν αξιωθεί να έρθει ελπίζω να μπορώ να γράψω περσσότερα.

Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας συνεισφέρει στην πληροφόρηση.

Λινκ: https://www.imdb.com/title/tt0283612/

Υ.Γ. Ελπίζω να έγραψα σε σωστό μέρος στο φόρουμ, αν όχι παρακαλώ μετακινείστε την ανάρτηση όπου νομίζετε.
 
Πίσω
Μπλουζα