Ο Βέγγος στην εντατική

manosfp

RetroWannaBe
Joined
25 Ιουλ 2009
Μηνύματα
46
Αντιδράσεις
1
Ο Θανάσης Βέγγος στην εντατική

11veggos.jpg


Της Σμαράγδας Μιχαλιτσιάνου

Η μία κακοτυχία πάνω από την άλλη για τον Θου Βου...

Ο Θανάσης Βέγγος ύστερα από σοβαρό χτύπημα που υπέστη νοσηλεύεται σε καταστολή στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός ,σύμφωνα με συγκεχυμένες πληροφορίες έπεσε μέσα στο σπίτι του στην Αγία Παρασκευή. Δεν ξέρουμε σε ποιο σημείο του σώματός του χτύπησε . Κάποιες πηγές λένε στο κεφάλι, αλλά η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη.

Οι δικοί του πάντως, κρατούν στάση σιωπής όπως πάντα και οι θεράποντες γιατροί του κρατούν το ιατρικό απόρρητο. Ίσως, αργότερα εκδοθεί ιατρικό ανακοινωθέν, αφού πρόκειται για προσωπικότητα πολύ αγαπημένη στον κόσμο.

Πάντως, κατ΄ έγκυρες πληροφορίες της "Newstrap" η κατάστασή της υγείας του δημοφιλούς κωμικού είναι σταθερή και για την ώρα δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ώρες επισκεπτηρίου της εντατικής κοντά στον Θανάση Βέγγο βρίσκεται η γυναίκα του η κα. Ασημίνα, ο μοναδικός έρωτας της ζωής του, και οι δυο του γιοί.

Ο Θανάσης Βέγγος βρισκόταν σε περίοδο ανάρρωσης και πήγαινε πολύ καλά, μετά την προγραμματισμένη επέμβαση που έκανε στο κεφάλι για αφαίρεση φλεγμονής πριν δύο μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του εκεί, παρουσίασε πρόβλημα στο αναπνευστικό σύστημα ... Έτσι χρειάστηκε να εισαχθεί για λίγες ημέρες στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αλλά γρήγορα πήρε τα πάνω του και του δόθηκε εξιτήριο και ανάρρωνε στο σπίτι του, ώσπου συνέβη το μοιραίο.

http://newstrap.gr

Άγιε Βασίλη για φέτος θέλω να κάνεις καλά το Θανασάκο μας...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να ευχηθούμε όλοι περαστικά ''στον καλό μας άνθρωπο'' και να ξεπεράσει και αυτή του την περιπέτεια με το ατύχημα στο σπίτι του.
 
περαστικά και από εμένα
 
Όχι ρε γμτ. Ο μόνος ηθοποιός που σαν παιδί περίμενα πως και πως να δω ταινίες του. Περαστικά ολόψυχα.
 
Περαστικα σαυτον τον υπεροχο ηθοποιο και ανθρωπο.
 
Μακάρι να τη σκαπουλάρει ο...''τελευτέος των μοικανών'' του παλιου ελληνικου κινιματογράφου.

Έχουμε φτάσει πια σε οριακο σημειο, εφυγε και η Καβαδία!

Ο ''Θου-Βου'' μας απέμεινε.
 
Nα πάνε όλα καλά για τον πιό αγαπημένο και καλό μας άνθρωπο!!!

Είθε τις άγιες μέρες που έρχονται να τις περάσει με την οικογένειά του όσο γίνεται πιό γερός και δυνατός...
 
Περαστικά καλέ μου άνθρωπε! Εσύ και ο Βουτσάς είστε τα τελευταία αστέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου! Μόνο που το δικό σου λάμπει πιο πολύ! Θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει! Τόση ενεργητικότητα έβγαζες στις ταινίες σου...αν βάλεις την μισή θα σ' έχουμε μαζί μας πάλι πριν την αλλαγή του χρόνου! Άντε ν' ακούσουμε καλά νέα!
 
Ο κύριος Βέγγος είναι πραγματικά ένας πολύ καλός μα πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Πιστεύω πως είναι κυρίως δραματικός ηθοποιός. Τον είχα δει μικρή στην ΕΒΓΑ του θείου μου και κάποιες φορές στη γειτονιά. Συγκινητικά ευγενικός. Περαστικά σου Θανάση όλων μας.
 
Κανένα νέο παιδιά έχουμε; Υπάρχει πληροφόρηση;
 
spyros_s είπε:
Περαστικά καλέ μου άνθρωπε! Εσύ και ο Βουτσάς είστε τα τελευταία αστέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου! Μόνο που το δικό σου λάμπει πιο πολύ! Θέλουμε να συνεχίσει να το κάνει! Τόση ενεργητικότητα έβγαζες στις ταινίες σου...αν βάλεις την μισή θα σ' έχουμε μαζί μας πάλι πριν την αλλαγή του χρόνου! Άντε ν' ακούσουμε καλά νέα!
Τι θέλαμε και τον αναφέραμε το Βουτσά;

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?17154-%CF-%C2%EF%F5%F4%F3%DC%F2-%F3%F4%E7%ED-%E5%ED%F4%E1%F4%E9%EA%DE&p=269018#post269018
 
spyros_s είπε:
Περαστικά καλέ μου άνθρωπε! Εσύ και ο Βουτσάς...
Καλέ μου άνθρωπε, προσφέρω όσα-όσα για να μην με αναφέρεις ποτέ σε post σου.

Ότι θελήσεις, θέλεις καμμιά Αμιγκούλα 4000, να κυκλοφορώ με μπλούζα "Atari suxx" για ένα χρόνο συνέχεια...
 
Πίσω
Μπλουζα