Μπα? Νόμιζα ότι ο Πίπης ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη (ως συνήθως από άλλο ανέκδοτο εγώ)
elephadas Extra Galactic RetroEntity! Joined 22 Οκτ 2010 Μηνύματα 7.152 Αντιδράσεις 9.507 1 Απρ 2022 #21 Μπα? Νόμιζα ότι ο Πίπης ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη (ως συνήθως από άλλο ανέκδοτο εγώ)
bambinella 100 Extra Galactic RetroEntity! Joined 18 Mαϊ 2010 Μηνύματα 13.790 Αντιδράσεις 18.535 2 Απρ 2022 #22 karapiperim είπε: Δυστυχώς δεν τα έχουν κυκλοφορήσει. Απαραδεκτον!!!! Πάντως μη μου πειτε πως δεν ήταν γλύκας ως Πίπης Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... "Πως και γιατι εσενα αγαπησα με την αγαπη τη μεγαλη τον εαυτο μου ισως να' πεισα πως δεν υπαρχει αλλη" Καλο και ηρεμο Σαββατοκυριακο, Λενα... ...που δεν το βλεπω.
karapiperim είπε: Δυστυχώς δεν τα έχουν κυκλοφορήσει. Απαραδεκτον!!!! Πάντως μη μου πειτε πως δεν ήταν γλύκας ως Πίπης Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... "Πως και γιατι εσενα αγαπησα με την αγαπη τη μεγαλη τον εαυτο μου ισως να' πεισα πως δεν υπαρχει αλλη" Καλο και ηρεμο Σαββατοκυριακο, Λενα... ...που δεν το βλεπω.