Ο Ιππότης της Ασφάλτου (Knight Rider)

Στέλιος και ΚΙΤ...

Ο Ιππότης της ασφάλτου...βολτάρει στην ΕΡΤ! | 18/12/22 | ΕΡΤ​



Μέχρι και Amstrad CPC 6128 με τροφοδοσία απο την μπαταρία (μέσω pc τροφοδοτικού) είχαμε συνδέσει τον KIT σε κάποια απο τις πρώτες Athenscon για να παίζει ο κόσμος την έκδοση του παιχνιδιού Knight Rider στον CPC !

kitt-and-amstradcpc-6128-jpg.166220
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κυκλοφορεί πάλι το αυτοκίνητο με τα κομμάτια του ως παιχνίδι κατασκευή από την ντιαγκοστινι
 
Εμφανισιακα ειναι φοβερο, αλλα...

Απ' οτι βλεπω θα κυκλοφορησει σε 110 τευχη, οποτε θα παρει χρονια μεχρι να ολοκληρωθεί και θα στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.

Για την ακρίβεια (pun intended), αν δουμε απο το ιδιο μοντελο που κυκλοφορει στην Αγγλια, με εναν πρόχειρο υπολογισμό θα κοστίσει €1283! :banghead::bash::bananafuck:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Yeap ετσι ακριβως ειναι ολες οι συλλογες τετοιου ειδους ,μονος τροπος να το δεις θετικα ειναι οτι δινεις 10 ευρω καθε βδομαδα που θα τα χαλαγες καπου αλλου και σου μενει το αμαξι.
 
Υπάρχουν και έτοιμα μοντέλα από τα περισσότερα που έχει βγάλει η Deagostini από άλλες εταιρίες. Είναι και πολύ ανώτερα εμφανισιακά και μακράν πιο ποιοτικά (πχ στις φιγούρες Hot Toys). Είναι για πολύ βαθιές τσέπες βέβαια. Όμως ότι πληρώσεις πέρνεις.
 
Με τετοια λεφτα αγοραζεις κανονικό αυτοκίνητο! :D
 
Με τετοια λεφτα αγοραζεις κανονικό αυτοκίνητο! :D
Όχι ακριβώς, αν τα αγοράζεις κοντά στις ημερομηνίες που κυκλοφορούν θα τα πάρεις στην κανονική τιμή τους. Μην κοιτάς στο ebay τώρα πόσο κοστίζουν. Eίχα πάρει από Ηot Toys φιγούρες Batman και Joker 1989 600 ευρώ. Superman 250 ευρώ. Τώρα κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ.
 
  • Like
Reactions: PT8
Οχι αυτα τα λεφτα ειναι το επισημο κοστος κυκλοφοριας για την αγγλικη εκδοση με μετατροπη σε ευρω (και δεν εχω υπολογισει και εξοδα αποστολης!!!). Ειμαι σιγουρος οτι το κοστος στο ebay απο δευτερο χερι ετοιμο συναρμολογημενο θα ειναι πολυ πολυ μεγαλυτερο.
 
Πριν 1-2 χρόνια είχα δει στο Σούνιο παρκαρισμένη μια TRANS AM ίδια με τον ΚΙΤ! Είχε ίδιο τιμόνι και το εσωτερικό ταμπλό! Φυσικά και το μπροστινό κόκκινο παλώμενο φως.
 
Το θέμα με την Deagostini είναι επιπλέον να μην σταματήσει την κυκλοφορία των τευχών όπως είχε κάνει με μερικές σειρές παλαιότερα. Πάντως πέρα από το συνολικό κόστος, χαρά στο κουράγιο του όποιος μπορεί να περιμένει τόσο καιρό μέχρι να το ολοκληρώσει.
 
  • Like
Reactions: PT8
Πήρε κανείς τις φιγούρες του κιτ;

Χλωμό! Δεν συμφέρει και οι λόγοι που δεν συμφέρει αναφέρθηκαν στα posts παραπάνω. Καλύτερα να αγοράσεις ένα έτοιμο μινιατούρα παρά να περιμένεις κομματάκι κομματάκι κάθε μήνα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και για κάτι που μπορείς να το βρεις και έτοιμο και πιο φθηνά στο διαδίκτυο.
 
Ο φίλος Στέλιος, ιδιοκτήτης ΚΙΤΤ, ανέβασε απίστευτα τρελό βίντεο με τα γυρίσματα του διαφημιστικού της express service το 1988 στα Μετέωρα. Τη διαφήμιση την έχουμε δεί όλοι, αυτό δεν το περίμενα ποτέ.
 
Η σειρά κυκλοφόρησε από την Ocean σε παιχνίδι για τους 8μπιτους υπολογιστές το 1986.
 
Εξαιρετικό ντοκουμέντο!!! Στέλιο σε ευχαριστούμε που το ανέβασες στο ΥΤ και φυσικά ευχαριστούμε τον @maxouli που το βρήκε και το δημοσίευσε στο retromaniax! :thumbup:

Τα καλά της βιντεοκασέτας.. . Δείτε απο 37:01 εως 37:10 :biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα