Ο Κώτσος και οι εξωγήινοι [1980]

Rinus Cesar είπε:
Έχω, μάλιστα, την εντύπωση ότι, εκτός απ' αυτήν την ταινία, δεν γυρίστηκε άλλη "ελληνική διαστημική ταινία" [αν κανω λάθος θα είναι πραγματικά χαρά μου να με διορθώσετε...
Πιθανόν να υπήρξε περίπτωση που ξεκίνησε να γυριστεί διαστημική ταινία αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο λόγος για την ταινία "Ο θάνατος ενός αγγέλου" σε σκηνοθεσία Νίκου Κούνδουρου με τον Φαίδωνα Γεωργίτση. Το link όπου βρήκα την πληροφορία έχει και κάποιες τολμηρές φωτογραφίες γι' αυτό και δεν το δίνω.

georgitsis.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
cloud είπε:
"Η Επίθεση Του Γιγαντιαίου Μουσακά" μετράει; :p
..
Ναι βρε συυυυ ..... Μπράβο που θυμήθηκες αυτήν τη σούπερ-ντούπερ cultίλα !!! Αυτή η ταινία κι αν είναι ΤΟ έπος [συνιστώ σε όσους λατρεύουν τον μουσακά να ΜΗΝ την δούνε] !!! Δυστυχώς, η ταινία είναι του 1999, δηλαδή ξεφεύγει από τα χρονικά όρια του φόρουμ μας΄, κι΄έτσι ... δεν μπορώ να της ανοίξω τόπικ :(

:( ......

Έτσι .... θα συνεχίσω με τον "Κώτσο και τους εξωγήινους" .... Το πλέον "γοητευτικό" στοιχείο αυτής της ταινίας είναι το ότι οι πρωταγωνιστές της είναι οι πλέον "ακατάλληλοι" για ... "διαστημόφατσες" !!! Π.χ. ο Κούλης Στολίγκας [από τους πολύ - πολύ αγαπημένους μου ηθοποιούς] : Τον φαντάζεσθε ντυμένο με απαστράπτουσα διαστημική στολή να υποδύεται τον ... Αρχικρόνιουμ, αρχηγό του πλανήτη Κρόνιουμ ??? Αλλά και τον Βουτσά ..... πριν από αυτήν την ταινία, θα τον φανταζόταν κανείς να υποδύεται ... έναν εξωγήινο ???

Ο Γιώργος Μυλωνάς "τόλμησε" όλα τα παραπάνω και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν δικαιώθηκε !!! Κι όμως ... αυτή η ταινία, με όλη την cultίλα της, με όλα τα "ατοπήματά" της, τις "αστοχίες" της κλπ κλπ, που περιγράψαμε παραπάνω, έχει επιδράσει την καθημερινότητά μου ως εξής : Με πήγαν, ως παιδάκι, στο σινεμά οι γονείς μου και όταν τέλειωσε η πρώτη προβολή της άρχισα να γκρινιάζω στους γονείς μου : "αααα, θέλω να κάτσουμε να την ξαναδούμε την ταινία , αααα" .... Την άλλη μέρα με τους συμμαθητές σου στο σχολικό διάλειμμα όλο γι' αυτήν την ταινία συζητούσα .... Στα παιδικά παιχνίδια στο σχολικό διάλειμμα, την ώρα του "κυνηγητού", κανόνιζα με τους συμμαθητές μου τη "διανομή" των ρόλων : εσύ είσαι ο Κώτσος και εμείς οι εξωγήινοι που θα σε κυνηγάμε . :eek: o_Oo_O.... Και σαν να μην έφταναν αυτά .... μετά από 30βάλε χρόνια, ακόμη την μνημονεύω και της ανοίγω τόπικ στο retromaniax :cool:

:cool: :cool:
 
Rinus Cesar είπε:
Έχω, μάλιστα, την εντύπωση ότι, εκτός απ' αυτήν την ταινία, δεν γυρίστηκε άλλη "ελληνική διαστημική ταινία" [αν κανω λάθος θα είναι πραγματικά χαρά μου να με διορθώσετε] !!!
Υπάρχουν και οι "ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ" με τον Θανάση Βέγγο.
 
exetlaios είπε:
Rinus Cesar είπε:
Έχω, μάλιστα, την εντύπωση ότι, εκτός απ' αυτήν την ταινία, δεν γυρίστηκε άλλη "ελληνική διαστημική ταινία"
Υπάρχουν και οι "ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ" με τον Θανάση Βέγγο.


Nemo είπε:
Νομιζω ξεχασατε να να αναφερθειτετε ισως την ποιο καλτ ταινια στην οποια συμμετειχε ο Κ.Βουτσας το

Αστροναύτες για Δέσιμο ή Αστροναύτες

με τον

Θανασης Βεγγος τον Σταυρο Ξενιδη,Ζαννινο,Εφη Οικονομου,Αλ.Τζαννετακο(ντουμπλαρισμενο )

Εδω http://www.veggos.gr/67/67.htm θα βρειτε περισσοτερες πληροφοριες σχετικα

με την υποθεση ,φωτογραφιες ,οπως και και ενα videάκι ανεβασμενο στο youtube.

Υ.Γ Ο Κωστας Βουτσας πρεπει να βαζει υποψηφιοτητα ως ο ηθοποιος με τις ποιο πολλες

συμμετοχες σε ελληνικες καλτ Sci Fi (κωμωδιες) μαζι με το "Ο Κωτσος και οι Εξωγηινοι "
:rolleyes:........
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την έχω την ταινία του topic σε dvd..Το μόνο star trek, σε αυτή την κωμωδία είναι όταν διακτίνιζε τον κλώνο του στην βάση. Κατά τα άλλα, σεναριακά, σκηνοθετικά, είναι ότι περιμένει κανείς από ταινία της GRECA FILMS LEFAKIS, δηλαδή, αναφορές για την είσοδο της Ελλάδας στην EOK, τη φτώχια, την καθημερινότητα, τις λαμογιές αυτών που τα αρπάζουν κ.α
 
Πρωτότυπη για την εποχή ταινία που έχω και αυτή χρόνια να δω. Θυμάμαι τη σκηνή που μπαίνει ο Βουτσάς με άλλα 2 κρόνιουμ για να κάνουν έρωτα (ντεμέκ) και συνδέουν τα φις τους και ο Βουτσάς βγαίνει με ηλεκτροπληξία φυσικά :) .
 
Ο Βουτσάς έχει παίξει σε πολλές κακές ταινίες (όπως όλοι οι ηθοποιοί βέβαια) αλλά η συγκεκριμένη νομίζω ότι θα μπορούσε άνετα να είναι το τοπ 5 κακών ταινιών του (αν όχι η κορυφαία κακή ταινία του).
 
Πίσω
Μπλουζα