Ο Παπάς ήταν ροκάς

nikisious

RetroN00b
Joined
14 Νοέ 2009
Μηνύματα
1
Αντιδράσεις
1
[edit | Φιλε μου δεν διακινουμε εδω υλικο - και επισης γραφουμε με μικρα Ελληνικα]


 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είδα την βιντεοταινία πριν λίγες μέρες και μου άρεσε. Προταγωνιστεί ο Γαρδέλης σε 2πλό ρόλο. Κάνει 2 αδερφια, οπου ο ενας είναι παπάς και ο άλλος τραγουδιστής.Οταν ο 1ος θα χάσει την μνήμη του και θα νοσιλευτεί στο νοσοκομείο τοτε ο τραγουδιστής θα πάρει τη θέση του σαν να είταν αυτος ο παπας της ενορίας.Στο μεταξύ ερωτεύετε και μια όμορφη γειτονισσα (Τέτα ντουζου)και απο κεί αρχίζουν οι παρεξιγησεις και τα μπερδέματα.Ενώ την ιδια στιγμή ο πραγματικός παπας κανει ευχέλια τρισάγια κηδίες και οτι αλλο του κατέβει στο κεφάλι ,οταν ειναι στο νοσοκομείο.

Στο τέλος της ταινία (οπως ήθυσται) λυνονται οι παρεξυγείσεις. Παντρεύετε ο τραγουδιστής (ο μουσαντενιος παπας δηλαδί) τη γειτονισσα που τα είχανε φτιαξει.
 
Την είχα δει και πριν από λίγο καιρό,όντως αρκετά καλή ταινία με πολλά ευτράπελα και πολλές μπερδεμένες καταστάσεις που προκαλούν αρκετά γέλια.
 
η ταινία αν θυμάμαι καλά είχε προβληθεί και στο alter όταν έβαζε βιντεοτανίες...ατην ταινία συμμετείχε και ο νεαρός Λαέρτης Μαλκότσης, φατσούλα το αγόρι!
 
βιντεο απο την ταινια

 
Πίσω
Μπλουζα